bord dekorasjon tre hagebord spisebord stoler hagemøbler

Hagebord i tre i uteområdet

Jeg elsker å underholde vennene mine. Men utenfor minker min entusiasme litt. I mange år på rad fortsetter jeg å bruke de samme orkanlyktene og bytter kun lysene i dem. Når det gjelder seteinnstillinger, bruker jeg ganske enkelt vårt daglige borddekk igjen.

Den eneste begrensende faktoren er det faktum at de store platene er helt uegnet for det lille møbelet utenfor.

Sjekkboken min gjenspeiler absolutt min nøysomme tilnærming. Men dekket mitt for utsiden gir absolutt ikke god underholdning. Derfor bestemte jeg meg for en annen strategi i år. Jeg dekker til, avhengig av sesong.

Jeg har allerede 8 ideer som jeg vil prøve i år, og her er de!

Jeg bruker en flerårig planteboks som et blikkfang. Den er full av organiske elementer som gjenspeiler utformingen av uteområdet.

Disse landlige plantebeholderne er fulle av sukkulenter og er et godt alternativ. De krever fortsatt minimal vanning. Du kan også la dem stå ute på kalde vårnetter, og du trenger ikke å oppdatere dem i mellom.

Flott utendørs festbord

tre hagebord spisebord stoler hagemøbler

Spiselige ting kan kombineres fantastisk med dramatiske, minimalistiske, svart -hvite bord. Vintage-inspirerte plazainnstillinger og enkelt bestikk får dette trebordet til å virke uformelt og sofistikert på samme tid.

Disse flotte serviettringene er perfekte for Memorial Day BBQ. På dette tidspunktet fungerer fuglesangen som et naturlig lydspor.

Festlig borddekorasjon på det vakre hagebordet

borddekorasjon metall hagebord spisebord stoler hagemøbler

La du også merke til hvordan Spallina -interiøret endret teksturene på dette hagebordet? Jernverket ser flott ut ved siden av de kunstnerisk arrangerte butikkskjellene og de etsede syltetøyglassene.

Når sommeren er fylt med blomster, vil jeg raskt bytte plantebeholderen mot en blomstervase. I dette tilfellet vil jeg se på dette bildet igjen som en modell på forhånd. Jeg vil ordne plantene i lag på bordet mitt. Jeg skal også leke med høyder for å skape et frodig og sammenhengende bilde ved bordet. Det ville være ideelt for en middag.

Middag i romantisk atmosfære

bordplate hage bord spisebord tre stoler hagemøbler runner stripe mønster

Her kan du se et bord med en innebygd peis. Her kan du ha fantastiske middager med romantiske lys. Det ville også være en anledning til å beholde desserten på menyen.

Hagebord med innebygd peis

hagebord spisebord stoler utemøbler dekorativ peis

Ikke alle har et slikt hagebord. Likevel kan du skape en dramatisk effekt med en brannkasse på bordet.

Jeg elsker å ha en strandfølelse. Dette kan også oppnås bare ved å servere fersk fisk fra grillen. Jeg ble inspirert av dette huset i Hampton. Fargen på disse bambuslyktene vakte umiddelbart oppmerksomhet, mens de sommerlige turkise servietter og lys inviterer gjester til bordet.

Strandfølelse i din egen hage

bord dekorasjoner stearinlys rotting hagebord spisebord tre stoler hagemøbler runner stripe mønster

Jeg synes det er flott når gjestene hjelper seg selv. Men jeg synes også det er bra hvis navneskiltene brukes til å angi maten på bordet.

Praktisk og fargerikt dekket

tre hagebord metall ben spisebord stoler rotting hagemøbler

Dette bildet inspirerer meg til å henge fargede lykter over serviceområdet og å bruke de gamle stormlampene på nytt som en salatskål til sommersamlinger.

Gjentagelse av elementer og farger bidrar til at et langt bord ser jevnt ut. Jeg liker tanken på å bruke organiske materialer som frukt og blomster for å gjenspeile årstidene.

Hagebord i massivt tre

rustikk bord dekorasjon tre hagebord spisebord stoler hagemøbler

Se hvordan hver bolle med epler her er flankert av en bukett blomster? Bruk av oddetall bidrar til å skape et balansert utseende.

Hvordan ser drømmedekorasjonen din ut? Vil du berike gården din for våren eller sommeren med en av våre ideer?