Blomsterpotter er blant de mest populære hjemmetilbehøret. De er ikke bare egnet som beholdere for plantene dine, men kan også brukes veldig ofte som originale dekorative elementer samtidig. I tidligere innlegg har vi allerede presentert deg noen kreative DIY -ideer for upcycling planter og vaser. Svært ofte brukte de brukte sko, gamle håndvesker, kommoder av tre, kofferter og til og med metall, frittstående badekar. En slik blomsterpottedesign er ikke bare veldig tiltalende og unik, men også veldig bærekraftig og derfor også helt miljøvennlig. Med hvert upcycling -prosjekt jobber du mot uansvarlig forbruk i dagens samfunn som kastes. Gamle gjenstander får en ny sjanse, og de våkner til nytt liv. Krydret og stolt, de står bare der og blir ofte et ubestridt blikkfang i rommet, på terrassen eller i hagen.

Vær spesielt oppmerksom på blomsterpottene dine

blomsterpotter stueplanter keramisk ansikt

I dag snakker vi om 20 fantasifulle, elegante design for blomsterpotter som er små, men veldig iøynefallende. Noen er laget av keramikk, andre er laget av porselen, og noen er laget av plast eller andre innovative materialer. Det er til og med noen som du ikke engang kan legge merke til ved første øyekast. Så er z. B..

bokplanteren som du kan skjule mellom de virkelige bøkene dine. Laget utelukkende av plast, kan den fylles med kunstig jord eller småstein med mineraler og er egnet for nesten alle typer innendørs planter, spesielt for sukkulenter og de som ikke trenger mye vann.

Søk foreløpig gode råd fra blomsterbutikken din

blomsterpotter innendørs planter bok planter planter

På den annen side kan du plante små luftplanter i små blåskjell eller andre marine funn. Når de vokser nedover, ser de ut som små sjøkreasjoner som blekksprut eller blekksprut.

Du kan bruke den til å forskjønne veggene dine eller lage en kreativ romdekorasjon

blomsterpotter innendørs planter luftplanter crock sea find

En annen idé for din veggdekorasjon med blomsterpotter er denne med de små hvite skyene. I dette tilfellet vanner du plantene dine på en veldig original og skånsom måte.

Vannet sildrer sakte fra skyene direkte på blomsterpotten

blomsterpotter innendørs planter veggdekorasjon originale plantepotter

Og hva med en søt liten havfrue i vinduskarmen?

blomsterpotter innendørs planter grønne planter planter havfrue

Kaktus er egnet for praktisk talt enhver plantebeholder

blomsterpotter innendørs planter en håndfull kaktusstein

Uvanlig blomsterpotte design – Iemani -huset

blomsterpotter innendørs planter ienami husplanter

Ha en søt liten keramisk hval som planter?

blomsterpotter innendørs planter keramisk figur hvalplanter

Bare ta en titt på alle designideene for blomsterpotter og trekk den nødvendige inspirasjonsdosen fra dem. Finn den perfekte blomsterpotten og presenter den på en sofistikert måte. Ha det gøy og lykke til!

blomsterpotter stueplanter blomster plante potter vaser porselen svaner  planter innendørs planter keramiske planter frida kahlo

Planters innendørs planter leder fargerike planter

blomsterpotter innendørs planter kulinariske urter sugerør  planters innendørs planter mini planters halskjeder  blomsterpotter innendørs planter mose pinnsvin sau dyr figurer

blomsterpotter innendørs planter mosegrønne planter planter rundt veggklokke

plantere innendørs planter ovale planter planter akvarium

blomsterpotter innendørs planter sjakkbrett

planter innendørs planter sukkulenter rev

blomsterpotter innendørs planter sukkulenter cat tomcat svart hvit

planter innendørs planter voksende planter nyskapende