Kjøp balkong møbler sett online balkong møbler

Balkongen – det lille velværehjørnet hjemme

Din egen balkong er et sted for velvære i det fri for alle uten egen hage eller tilfluktssted på landsbygda. Det fungerer som et tilfluktssted, avslapning og skaper en feriestart. For optimal design må den tilgjengelige plassen og orienteringen til balkongen tas i betraktning.

Med spesifikke bevegelser kan noen få kvadratmeter omdannes til et lite paradis.

Balkongmøbler: Hengende stol utenfor 

balkong møbler sett online balkong møbler billig hengekøyer

Følgende hovedkategorier er viktige for utformingen av en balkong eller hage:

– Møbler

– Planter

– dekorasjon

– belysning

– Beskyttelse mot solen

Enten nord, enten sør, enten øst eller vest

Balkongens orientering er sentralt. En sørvendt balkong har sol det meste av dagen. Parasoller eller solseil er ideelle som solbeskyttelse. Du kan slappe av og sole deg på en solseng eller en solstol. Planter som tåler mye solstråling kreves her (f.eks. Lavendel). En øst- eller vestbalkong har bare sol om morgenen eller kvelden og krever delvis skygge. En nordvendt balkong er derimot ikke for soldyrkere, men er spesielt hyggelig på varme dager. Skygge planter som hortensiaer føler seg hjemme her. Her kreves det møbler av høy kvalitet, som i beste fall er vannavvisende og værbestandige. Ellers kan de trekke inn fuktighet og bli raskt skadet.

Balkongmøbler med elegant design

Kjøp balkongmøbler sett online balkongmøbler og hagemøbler

Enkel Oransje metallbenk

Kjøp balkong møbler sett online balkong møbler billig bank

Belysningen på balkongen er praktisk og kan skape en hyggelig atmosfære. Enten feelys, vegglamper, solcellelamper, lykter i forskjellige størrelser opp til fakler og til og med små bålskåler er alternativer. Når det gjelder dekorasjon, er mindre ofte mer. Sett bevisst aksenter i stedet for å dekorere hver tomme. En personvernskjermmatte laget av forskjellige materialer er praktisk og skaper en romlig og hyggelig atmosfære på samme tid. Bruk små gadgets til balkongen din, for eksempel griller som kan plasseres i blomsterkasser eller plantekurver som kan brukes som et lite blomsterbed. Når det gjelder planter, er smaken og om de brukes rent til dekorative formål eller som nyttige planter avgjørende i tillegg til balkongorienteringen. De er også ideelle for å skjule skallet flekker på balkongen, for eksempel ved hjelp av en rille.

Kjøp hagemøbler billig

Balkongmøbler sett kjøp billige balkongmøbler online

Hvis du har valget – er du bortskjemt. Alle som ønsker å få en bred oversikt over mulighetene og tilbudene uten å besøke alle maskinvarebutikker kan spørre på Internett. Nettsteder som netzshopping.de, for eksempel, tilbyr allerede gode alternativer for å sammenligne forskjellige balkonger og kjøkkenutstyr forskjellige produsenter. På denne måten kan du få en god oversikt før det endelige redesignet kan begynne.

Spare plass Sammenleggbare møbler for den lille balkongen

Kjøp balkongmøbler sett online bestill balkongmøbler

Praktisk Sammenleggbare stoler i blått

Kjøp balkongmøbler sett online balkongmøbler billige foldestoler

Et skritt utenfor

Størrelsen på en balkong er ikke sentral. Det er viktig å bruke den tilgjengelige plassen optimalt. Det er best å bruke plassbesparende møbler eller møbler som kan “transformeres”. Dette inkluderer hengende bord på balkongen, sammenleggbare bord og stoler samt benker. Halve bord og små sidebord er bra for en liten balkong. Lagringsplass er også viktig. For eksempel i form av hjørnehyller eller inne i benken. Et bryst, utstyrt med puter, kan brukes både til oppbevaring og som sete. Sørg imidlertid for at balkongen din ikke blir et lagringssted. Hvis du velger kleshengere som henger over balkongrekkverket, for eksempel for planter, sparer du plass.

Rundere Balkongbord i rødt

Kjøp balkongmøbler sett online balkongmøbler billig rundt bord

Du kan gi balkongen og utendørsområdet generelt et individuelt preg ved å velge et bestemt tema for interiøret. Til hvilke formål skal balkongen brukes? Dette fungerer som en første orientering for utstyret. Rustikk, puristisk, romantisk – velg etter stil. Sett fokus på det som er viktig for deg.