cantilever solskjerm moderne solbeskyttelse i stoff

Trenger du en cantilever parasoll til balkongen din?

Den fantastiske sommeren er endelig tilbake, og med den kommer de varme dagene og varme kveldene. Så begynner vi å lengte etter en trygg kilde til skygge. Takk og lov, det finnes et stort utvalg parasoller for enhver smak i butikkene. Du kan for eksempel velge mellom en klassisk parasoll og en cantilever parasoll.

Du vil også finne et bredt spekter av former og farger, så vel som materialene som brukes. For denne sesongen er hvitt lin alt raseri. Men selvfølgelig kan du også velge andre nyanser og hvorfor ikke elegante striper som alltid ser fasjonable ut.

Klassisk i sitrongult

cantilever paraply solskjerm stripete gul hvit

For de av dere som bare synes runde paraplyer er kjedelige, finnes det de stilige, rektangulære versjonene. Det er også mange designerparasoller tilgjengelig på markedet, men de er også litt dyrere. Avhengig av budsjett kan du finne den riktige løsningen.

Hva du absolutt bør vurdere når du kjøper en parasoll?

La oss starte med stabilitet. I en parasoll bærer masten, også kjent som midtpolen, mesteparten av vekten. Av denne grunn bør materialet være robust. Metall og tre kommer i tvil her. I tillegg bør paraplyen din også være værbestandig, fordi den nesten alltid holder seg ute. Et perfekt valg for masten ville være eukalyptus og aluminium. En slik midtstang vil også sikre at paraplyen er så lett som mulig. Du vil raskt og enkelt kunne flytte parasollen andre steder.

Værbestandig tre og lettstelt stoff

cantilever paraply solskjerming av trepolestativ

Stoffet, eller rettere sagt omslaget, er ikke mindre viktig. Det beste valget ville være polyakryl. Dette materialet er ikke bare UV-bestandig, men også vann- og smussavvisende. I tillegg blekner det neppe. Bomull og lin kan selvfølgelig også brukes. Men der har du den ulempen at disse naturlige fibrene ikke er så enkle å ta vare på og er ganske følsomme når det gjelder smuss og fuktighet. Sist men ikke minst er det selvfølgelig også parasollens orientering. Det er her cantilever -paraplyen viser seg å være spesielt praktisk. Den har ikke en klassisk mast, men en sentral stolpe som står på siden og på denne måten holder mer dyrebar, skyggefull plass fri. Denne typen paraply anbefales spesielt for små balkonger eller terrasser.

Bærekraftig romantisk løsning med sollys for fantastiske sommernetter

cantilever paraply solskjerm sollys stoff

Tips:

Med faste parasoller bør du definitivt huske på at de trenger en vippemekanisme. Dette betyr at du alltid kan beholde den nøyaktige justeringen til solen.

Er du nå sikker på hva slags parasoll du vil kjøpe? Vel, da ønsker vi deg en fantastisk sommer med lange varme dager og avslappende skygge!

Trendy cantilever paraply i hvitt

cantilever paraply parasoll stativ metall hvitt lin

Fargerik eleganse

cantilever parasoll står stilig

Fine striper på innsjøen

cantilever parasoll stripet stoff

Ren feriefølelse

cantilever paraply solskjerm stoff paraply stripete

Ukonvensjonell i rektangulær form

Ampelschirm parasollstoff som står røde hvite striper

Sørlige inntrykk

cantilever parasoll solskjerm stoff hvit

Sett en ny fargetone

cantilever parasoll sitron gul

Kilde: www.decoist.com