rottingmøbler designer balkongen

Har du allerede tenkt på hvordan du skal designe balkongen? Den lange vinteren er over og været begynner sakte å bli sol og varmt. Du vil nå tilbringe mer tid utendørs, og hvis du har en balkong eller en romslig terrasse, kan du betrakte deg selv som heldig. Dette er det perfekte stedet å slappe av og feire.

Du kan bare nyte et deilig måltid og et glass vin i frisk luft.

Vi skal gi deg noen gode tips om hvordan du designer balkongen i 3 enkle trinn.

Trinn 1 – rydde opp

I de kalde månedene må du ha lagret mange gjenstander på balkongen. Nå er det endelig på tide å rydde opp og bare kaste ubrukelige ting i søppeldunken. Vær kompromissløs – alt du ikke har trengt på lenge må gå. Bli kvitt de tingene som virker uattraktive, stygge eller ubrukelige for deg.

Trinn 2 – utstyr og anlegg

Hvis vi allerede har skapt nok plass, kan vi begynne med utstyret. Du trenger absolutt et elegant bord med stilige stoler eller en komfortabel benk. Du kan også bruke de gamle balkongmøblene. Bare mal dem i friske, lyse farger, så ser de ut som nye. Dette vil skape en glad og imøtekommende atmosfære.

Nå som du har organisert sittegruppen, er det på tide å tenke på plantene. Uten dem vil balkongen se uferdig og tom ut. Du kan kombinere grønne og blomstrende planter, skape et tropisk paradis, etterligne bestemors hage eller lage en moderne vertikal hage. La fantasien løpe vilt og skape en fantastisk liten grønn oase der du vil føle deg harmonisk og glad.

Trinn 3 – dekorasjon

Du bør dekorere balkongen i henhold til din smak og preferanser. Velg fargede puter, fargede duker, matchende trekk til sittemøblene og et attraktivt teppe til gulvet. Mal blomsterkrukkene og rekkverkene i friske farger.

Du kan også pynte uteområdet med forskjellige bånd og sløyfer.

Og for de romantiske kveldstimene bør du også velge original belysning. Det er mange interessante varianter – elegante lamper, lykter, aromastearinlys eller telys.

Design balkongen – vakker dekorasjon med forskjellige blomsterpotter

fine koselige balkongblomster

Innred balkongen i orientalsk stil

balkongmøbler orientalsk preg

 Bord av tre og mange planter for den koselige atmosfærenbalkongdesign trebord grønne planter

 Ulike planter for den grønne balkongenbalkong med grønne planter  Tredekk og tregitter – en interessant løsning for balkongenbalkong tre dekk trekasse planter  Bred og solrik takterrasse med solstoler og en grønn kolonihagetakterrasse med solsenger  Blomsterpotter som lyser i forskjellige fargerlyse blomsterpotter skaper balkongen De fargerike blomstrende plantene skaper et lykkelig humørfargerike blomsterpotter skaper balkongen  Romantisk balkongdesign med telysdekorasjoner til bordet

dekorere balkongdekorasjonen telys  Design balkongen – praktfulle tremøblergjør balkongen tredekke stilig dekorasjon  Flott idé for den lille balkongenbalkongen design sammenleggbare stoler sammenleggbart bordDesign balkongen – sofa og lenestol av rotting med fargerike puter

sofa lenestoler designer balkongen  Romantisk stemning om kvelden ved hjelp av elegant belysninginnredning av trelyktelys  Fantastisk belysning på balkongen – eventyrlys, lykter og telyselegant romantisk belysningsbalkong grønn oase bybalkong hengende blomsterpotter på balkongen tregitter forskjellige typer blomster balkong liten hage rustikk bordbalkong praktisk idé liten balkong fin dekorasjon balkongplanter