veranda design tre sofa lenestol polyrattan svart

Design verandaen om sommeren – 11 måter du kan få mest mulig ut av det

11 måter å få mest mulig ut av sommerverandaen din      

Vil du se verden fra et veldig behagelig sted? Hva med en overbygd terrasse full av komfortable møbler og inspirerende tilbehør?

Det kan være så enkelt å nyte sommeren! Du kan bare tilbringe tid ved inngangsdøren din hver dag. Det er noe så avslappende med denne saken. Det kan handle om å drikke kaffe om morgenen, så vel som å nyte vindens friskhet om kvelden. Du kan oppnå merverdi for hele distriktet ved den hyggelige utformingen av huset ditt. Den generelle atmosfæren vil da virke vennligere, varmere og mer integrert.

Her har vi 11 flotte og enkle ideer til verandaen din. Når de er oppfylt, vil du ikke kunne vente lenge på å se når du skal tilbringe tid der neste gang.

Gjenskap stilen til Hamptons

verandaen om sommeren lage et hjørne komfortable sofa lenestol puter

1. Der finner du en blanding av naturlig tre, sandbeige og blått. Dette er en klassisk strandkombinasjon som fungerer veldig bra overalt. De uferdige teakmøblene er også universelle og av denne grunn et veldig godt valg. Dette materialet har evnen til å bli grå over tid. Det ser veldig stilig ut og passer godt med indigo-fargede puter pakket i sengetøy.

Du trenger en direkte hit på loppemarkedet

verandaen om sommeren gjør sittehjørne med spisebordsstoler rustikke

2. Liker du også eventyrlige turer til loppemarkeder og sommergårder? Se her etter utfellbare stoler og gammeldags hodevev. De små trebordene er også et valg for en naturlig atmosfære hjemme. Hold også øynene åpne for interessante krukker til blomstene. Du finner sikkert også veldig praktiske og vakre speil. Upassende stykker fra stua kan bæres over til sommerverandaen.

Lag en uteservering

verandaen om sommeren lager rotting lenestoler

3. Al fresco spises best på verandaen. For best mulig glede må det være skikkelig koselig. Bordet må også ha riktig størrelse for verandaen. Du må føle deg komfortabel, men likevel fri. Sett nå puter på stolene, lys på bordet og heng et par lys.

  Lim farge gjennom blomsterbusker

verandaen om sommeren gjør benkputer stripete

4..  Liker du å plukke planter i hagen eller bare på engen? Nå kan du finne et sted for dem på terrassen. Blomstervaser eller veldig små blomster kan gjøre verandaen uimotståelig attraktiv. Atmosfæren blir mer enn sjarmerende. Nyt skjønnheten mens du skjenker kaffe.

Heng en sving på verandaen

lage verandaen i sommer swing benk puter tre

5.  Bare synet av en sving på terrassen skaper en avslappet atmosfære. Men det er selvfølgelig mye bedre å sitte drømmende på det. Slik at det ikke er noen stygge overraskelser, bør den henges opp av en profesjonell håndverker.

Bruk igjen og oppdater det gamle utseendet

verandaen om sommeren gjør eklektisk stil

6.. Nyt en gratis uke for å krydre terrassen din med noen friske ideer. Du kan også gjøre dette selv. Trestubben kan gjøres om til en stilig base, og en blomsterpotte kan deretter plasseres på toppen av den. Farg gulvet og fordel noen nye puter. I dette tilfellet er den utdaterte og litt slitte stilen ganske passende.

Sett sommerutstyret i sikte

verandaen om sommeren lager hvite stoler lanterner

7..   Du kan støtte opp surfebrettet og skru inn et par kroker for å henge opp de våte håndklærne fra stranden. Ta med sandalene ut på verandaen også. Nå er verandaen ditt mest populære sted i huset. Dette vil virke lykkeligere, og du vil ha nok plass til alt.

Stencil en melding på gulvet eller veggene

verandaen i sommer lage moderne inngangsdør matte

8..    Det er best å gjøre uten velkomstmatten. Mal noen ord på trinnene.

Lag et monogram

verandaen i sommer lage stol tre inngangsdør

Mange vil at huset skal skille seg ut fra naboene gjennom designet. Monogrammet er en fantastisk måte å gjøre dette på. Pynt med enkle bokstavformer fra papirbutikken ved siden av, eller lag ditt eget monogram basert på mønstre fra Internett. Vil du ikke holde dine egne initialer på? Kanskje de heller vil holde forkortelsen av byen din der.

   verandaen om sommeren er designet med en klassisk, komfortabel, beige sving

10.  Er det for varmt ute til å sitte der hele tiden? Da trenger du kanskje en vifte. Dette vil også holde myggene unna!

Lag en behagelig atmosfære for parverandaen om sommeren skaper sitteområder i naturen

 Har du et lite hjørne på verandaen som er vanskelig å gjøre praktisk? Der kan du sette et lite bord og to stoler. Der kan du best drikke kaffe for to, lese en bok eller bare nyte landskapet i stillhet.

 Har du funnet en fantastisk designidee for det lille området her? Utformingen av slike rom alene gir glede, ikke sant? Se fram til det ¨?

Hvor stor er verandaen din? Du kan forme noen forskjellige områder i denne?

verandaen i sommerform rekkverk hvitt tre