Å bo i byen har mange fordeler, men dessverre er følelsen av nærhet til naturen ofte ikke en av dem. Med mindre du er den stolte eieren av en pen hage. Hvis ikke, er det nest beste alternativet balkongen. Dette lille og private uteområdet er en drøm som går i oppfyllelse for mange byboere, men verdien er ofte undervurdert. Uansett hvor stor eller liten balkongen din er, har den mange muligheter til å forvandle seg til et koselig og hyggelig sted hvor du kan slappe av alene, med familie eller venner. Lær i de neste linjene hvordan du finner den rette Balkongmøbler velg og hent inspirasjon fra kule ideer og eksempler.

De riktige balkongmøblene for alle plassbehov og ytterligere tips moderne terrasse med skandi chic teft

Planlegg alt i god tid

Så du har bestemt deg for å totalrenovere balkongen din. Har du også tenkt på hva du vil gjøre med det? Du må nøye vurdere den fremtidige funksjonen til denne utvidelsen til hjemmet ditt. Vil du bare nyte morgenkaffen din der i fred, eller planlegger du å ta imot gjester oftere? Kanskje begge deler? Det avhenger i stor grad av din beslutning om hvilket gulv du velger, hvilken farge du maler veggene og hvilke balkongmøbler og tilbehør du investerer i.

De riktige balkongmøblene for alle plassbehov og ytterligere tips pen ide plan for balkong

Velge de perfekte balkongmøblene

Som med alle andre møbler, er balkongmøbler av høy kvalitet vanligvis ikke en liten investering. På grunn av materialets ekstra værbestandighet er de enda dyrere. Av denne grunn blir fremtidige kjøpere ofte bortskjemte. I motsetning til for noen få år siden kan du i dag finne balkongmøbler laget av tre, rotting, metall, plast eller en kombinasjon av disse. De kan være runde, rektangulære, omfangsrike, minimalistiske eller asymmetriske, med eller uten møbeltrekk. Det endelige valget avhenger helt av visjonen du vil oppnå og selvfølgelig dine behov og plassbehov.

Et sett med sammenleggbart bord med stoler er vanligvis et must for små og store balkonger samtidig. Her kan du slappe av med en kopp kaffe og en interessant bok i hånden, i tillegg til å gjøre noe arbeid på den bærbare datamaskinen. Spesielle barer som er festet til balkongrekkverk og er så plassbesparende at du fortsatt kan sette noen få barstoler er spesielt egnet for underholdende gjester.

De riktige balkongmøblene for alle plassbehov og ytterligere tips minimalistisk, skandi chic moderne

Hvis du foretrekker å sole deg og dagdrømme, kan en hjørnesofa med koselig sete og armputer være det perfekte valget for deg. Dette er en veldig god løsning selv for en mindre balkong. Du kan deretter plassere et lite salongbord foran det. Selv om du ikke har plass til det, kan en fancy skuff redde dagen. Det er vanligvis nok plass på sofaen til å legge den ned.

Når du kjøper en hjørnesofa, må du imidlertid være spesielt oppmerksom på typen polstring. Den skal være fuktsikker, vaskbar og lett å fjerne. Den aller beste løsningen her ville være hvis benken under faktisk er et bryst der putene kan lagres i dårlig vær.

De riktige balkongmøblene for alle plassbehov og ytterligere tips skandi chick med hjørnesofa med puter

Velge riktig belysning

På varme dager liker vi å tilbringe mye tid utendørs i selskap med våre kjære, selv etter solnedgang. Men om kvelden kan belysningen få atmosfæren til å lykkes eller mislykkes. Hvis du bruker en enkelt sentral lyskilde, anbefaler vi på det sterkeste at du gjør den justerbar. På denne måten kan du bruke dem både når du trenger sterkt konsentrert lys og i vakre øyeblikk når du trenger romantisk belysning. Eventyrlys, lykter og lys skaper også en fantastisk atmosfære og kan utfylle eller fullstendig erstatte hovedkilden din.

De riktige balkongmøblene for alle plassbehov og ytterligere tips bord og sofa stoler solnedgang sommerbalkong

Finn plass til balkongplanter

Ingen uteplass ville være komplett uten noen få eviggrønne eller blomstrende planter. Det grønne gir ekstra friskhet og naturlighet til balkongen og gjør å tilbringe tid utendørs enda mer behagelig. Selv om du ikke har en grønn tommel, er det mange balkongplanter som tåler litt forsømmelse. For å spare plass, velg blomsterkasser med braketter for rekkverk, hengende beholdere eller de som henger på veggene.

De riktige balkongmøblene for alle plassbehov og ytterligere tips shabby skandi chic balkonginnredning

Velg riktig dekorasjon

Helt på slutten kan du også tenke på dekorasjonen. La fantasien løpe løpsk og design drømmebalkongen din. Ikke glem at utsiden også er et supplement til interiøret og bør gjenspeile stilen. Populære dekorasjonsideer for balkongen inkluderer duftlys, vaser med friske snittblomster, glass med sand og skjell, en liten dørmatte eller et rustikt persisk teppe, kaste- og seteputer, vinylplakater, vimpler og kranser. Du kan til og med designe og tinker mange av dem selv.

Velg passende balkongmøbler, dekorasjoner og belysning, kombiner dem stilfullt og imponere dine venner og familie med et uteområde som kombinerer komfort og skjønnhet.

De riktige balkongmøblene for alle plassbehov og ytterligere tips terrasse med sofa med srühle -metall