hengende planter hengende planter balkong innendørs planter kreative håndverksideer

Vis ideer om hengende planter

Vi i Freshideen elsker luftplantene. Du har kanskje allerede lagt merke til det fordi vi har publisert et stort utvalg artikler om samme tema.

De har mange fordeler. For eksempel er de enkle å ta vare på og trenger ikke mye hjelp for å vokse.

Vi har oppdaget nye måter å vise dem på, og vi bruker artikkelen vår til dem i dag. For å gjøre det enda mer spesifikt og tydelig: I dag handler det om å utstyre luftanlegg i containere. Siden vi snakker om arter som ikke trenger jord, gir de mye plass til fleksibilitet. Kanskje du for eksempel har et flott sted for dette på terrassen din?

Hengende belger

Luftanleggene kan plasseres i mange forskjellige typer fartøyer. Derfor har du mange forskjellige alternativer å velge mellom. Hva må du være spesielt oppmerksom på? Du må velge en skjermtype som passer best for din stil.

Hengende planter – belger er en av de mest populære løsningene

hengende planter hengende planter balkong balkong planter innendørs planter ideer

Beholderne kan kjøpes i forskjellige nyanser. Vi i Freshideen elsker disse fra CorPottery. De ble laget for hånd. De er ikke glassert, men fortryller med sin jordiske karakter. De absorberer væsken perfekt, og du kan være sikker på at de ikke vil råtne etter vanning.

Du kan finne mange forskjellige blomsterpotter med super interessante design. De henger på bånd med iøynefallende farger. Vi på Freshideen kan knapt forestille oss en mer festlig kombinasjon av farger og mønstre enn denne fra Macrame Hanging Plant Container.

Dette ble malt for hånd, og du kan bruke thilansia eller andre planter etter eget valg

hengende planter hengende planter balkong innendørs planter ThriftedandMade

Hvorfor må du begrense deg til en blomsterpotte når du kan ha tre? Denne trioen med hengende plantebeholdere er dekket av fabelaktig rosa. Mange naturlige hampsnorer brukes til oppheng.

Denne løsningen er perfekt for både innendørs og utendørs bruk. Det skiller seg også ut takket være de moderne pastellløsningene

hengende planter hengende planter balkong innendørs planter kreativt design

Himmeli metallbeholder i metall

Geo plantebeholdere er veldig populære, og Art Himmeli inntar en fremtredende plass i deres verden takket være deres spesielle karakter. Vet du egentlig hva Himmeli er? Dette er tradisjonelle finske ornamenter. De er vanligvis laget av halm og brukes til å dekorere juletrær.

Men de kan også brukes til å vise hengende planter

hengende planter hengende planter balkong innendørs planter kreative håndverksideer

 Vi kjenner igjen disse motivene fra plantebeholderne av messing, wire og skinn som er vist her. Resultatet er så geografisk og så magisk!

Den unike formen er bare en av de mange egenskapene man kan elske med Himmeli plantebeholdere. Du kan velge et bestemt materiale. Disse kan for eksempel være messing, aluminium eller kobber. Eksemplene her er fra Spazz Happy Line Design.

Himmeli plantebeholdere

hengende planter hengende planter balkong innendørs planter Himelli diamant

Når det gjelder bruk av tillandsia, bør du vite at for noen varianter er kobberet giftig. Derfor bør du være forsiktig når du bruker den.

Det neste eksemplet symboliserer karakteren til moderne hengende plantebeholdere. Disse modellene gir veldig god ventilasjon. Derfor kan du enkelt vanne blomstene uten at de råtner.

Moderne hengende plantebeholder

hengende planter hengende planter balkong Himelli innendørs planter

Plantebeholdere som henger på kjeder

Er dette det første eksempelet du ser? Vi bare elsker det! Den hengende metallfabrikkbeholderen her er fra INSEKDESIGN. Det fortryller med sitt vintage -utseende.

Den ble laget for hånd av messing og kobber ved å bruke århundrer gamle teknikker. Materialene her er flatt metall eller tynt kobber. Det hele er her på tynne kjeder.

Hengende plantebeholdere laget av metall

hengende planter hengende planter balkong innendørs planter potteplanter organiserer seg kreativt

Her ser vi mini to-lags modeller laget av farget glass. De ble opprettet av SNL Crations. Fordelene med en slik blomsterbeholder er mange. På den ene siden vil den holde plantebeholderen i stil. Videre fanger den solen godt og gir interiøret glans og glans.

Hengende planter – blomsterbeholdere laget av farget glass

hengende planter hengende planter balkong innendørs planter terrasse design

Flere unike blomsterbeholdere for hengende planter

Nå ser vi på to alternativer for å henge planter som virkelig er uforglemmelige. De har litt av effekten av moderne pendellamper som stjeler showet. Disse er laget av garn med giftfrie bindemidler. De viser stor utholdenhet og er vanntette. De viser mye kreativitet og farge.

Vil du tilordne et anlegg en sentral rolle? Ta dem deretter i en plantebeholder. La dem nyte rampelyset uten innvendinger.

Kreativitet og farge i aksjon

kreative håndverksideer hengende planter hengende planter balkong

Eksemplet på Peacocktaco her kan beskrives som en “luftplantekule”. Små “babyer” vil vokse ut av det. De blir større, blomstrer og gir mer farge til rommet ditt.

Luftplantekule

kreative håndverk ideer hengende planter hengende planter balkong blomster balkong planter

På slutten vil vi gi deg noen tips. Sørg for at du velger et sted for luftanlegget ditt hvor det vil få nok lys. Dette er like viktig når planten holdes innendørs eller utendørs.