lage en stille balkong rotting lenestol mørkt hav

Hvordan kan du designe en stille balkong? – Gode tips og ideer

Du vil alltid ha det beste for deg selv, og det er derfor du vil ha et koselig og stilig hjem. Dette lar deg slappe av og komme deg bedre. Selvfølgelig er soverommet det perfekte stedet å slappe av. Du kan også slappe av i stua mens du ser på favoritt -TV -programmet ditt.

Du kan også tilbringe fritiden ved bassenget i bakgården. Men noen velger balkongen som sitt favorittsted, hvor de kan lese en bok eller nyte en kopp kaffe i fred.

Massive lenestoler av tre og et kompakt sammenleggbart bord

lage en stille balkong balkong møbler treputer

Balkongen er et sted som gir deg en vakker utsikt over området rundt og hvor du kan få et friskt pust. Det er et område i huset hvor du kan føle den varme brisen som omgir deg. Det er faktisk utrolig hvordan en veldesignet balkong kan se positiv og elegant ut. Så, her er noen tips om hvordan du lager en avslappende balkong. Følg trinnene våre og se selv.

Spør en ekspert om strukturen

gjøre en stille balkongstatue elegant moderne

Det er veldig viktig å først finne ut om bygningen kan støtte balkens bæreevne. Så velg lette materialer og få en sivilingeniør til å vurdere det.

Lag en god plan

lage en stille balkong brette møbler idé hvit

Tenk deg utformingen av balkongen du ønsker. Planlegg deretter alt veldig nøye. Se nøye på rommet og bestem hva du trenger der. Kanskje noen stoler eller lenestoler og noen planter ville passe godt til det.

Moderne balkongmøbler med grå, monokratiske teksturer og puter

solide grå balkongmøbler skaper en stille balkong

Bestem deg for hvordan du skal bruke balkongen din. Slik legger du til ting du vil bruke mesteparten av tiden.

Utsikten er av stor betydning for kvalitetsavslapping

lage en stille balkong balkong møbler sjøstrand

Balkongen kan være et egnet område for å håndtere naturen. Velg et slikt sted slik at du har en vakker utsikt over hagen eller havet.

Velg komfortable og elegante møbler laget av rotting eller tre

lage en stille balkong grønne puter

Ta vare på størrelsen på møblene. De bør være orientert mot størrelsen på balkongen; sørg for at det er nok ledig plass etter at du har plassert noen stoler og et lite bord. Kombiner teksturer og materialer for å matche interiøret i hjemmet ditt.

Skyggeleg balkong med steinvegger og enkle, kompakte sitteplasser

lage en stille balkong lite sittegruppe glass

En godt og komfortabelt designet balkong kan tjene som en kompakt utendørs stue med vakker utsikt over naturen. Så vær forsiktig og planlegg designet sammen med en profesjonell.

Hva er en balkong, terrasse eller veranda uten grønt og blomster? Legg til noen blomsterpotter på balkongen. De gir friskhet og skjønnhet.

Gamle balkongmøbler gir balkongen et rustikt utseende 

en stille balkong gjør møbler i heltre gammeldags

Gi plantene vann

skyvedører i rottingmøbler skaper en stille balkong

Fortsett å installere et vanningssystem ved hjelp av en ekspert. Floraen din på balkongen trenger mye vann.

Legg til lys

en stille balkong gjør byens lys moderne

Indirekte belysning på balkongen – for eksempel innebygde gulvlys eller feelys eller til og med stearinlys – skaper en herlig, romantisk atmosfære i alle uteområder.

 Ergonomiske lenestoler av tre og et rundt sidebord mellombalkongmøbler gjør en stille balkong klassisk   Sammenleggbare møbler av metall – mer dekorative enn funksjonellebalkongmøbler gjør en stille balkong moderne  Kompakt balkong på taket – massiv, hjørnebenk i tre med myke gråhvite puter lage en stille balkong tak av møbler i massivt tre       lage-en-stille-balkong-stein-massive-møbler-rekkverk

21 hagemøbler i rotting egnet for hagen din, terrassen eller balkongen fra Roche Bobois