utemøbler moderne terrasse design sitteputer teppe sofa

Konverter terrassen din til en spennende utesalong

Å, utesalongen! Det høres ut som et drømmested i et avsidesliggende kursted, ikke sant? Men i dag har vi, Freshideen -teamet, satt oss et mål om å vise deg at denne drømmen kan gjøres til virkelighet. Hvorfor høres ideen om å kjøpe en utesalong så fjernt for mange mennesker?

Kanskje det er på grunn av de komfortable møblene og tilbehøret som kan bli veldig dyrt, spesielt hvis du ikke har mye penger! Derfor handler det i dag om å spare! Det handler om de av oss som har lite tid og ressurser og fortsatt kan forandre utearealene sine på en flott måte. La oss starte med det første bildet nedenfor! [ifølge PROJECT.interiors]

Moderne terrassedesign med kule salongmøbler

moderne terrasse design tre terrasse design pergola seng av tre

Hva er hovedelementene i utesalongen? Dette bildet sier alt! Du trenger et privat rom, komfortable hvilerom, noen puter og selvfølgelig mange planter. Disse gir alltid et godt inntrykk. I dag vil jeg vise deg hvor du skal begynne, hvor du skal dra, og hvordan du kan fullføre prosessen! Er du nysgjerrig? Les deretter videre!

Gardiner på utsiden

Ok, bildet nedenfor vil passe til en spisestue mer enn en salong. Men min største bekymring er gardinene! De skaper en kreativ cabana -atmosfære og skaper en feriestemning. Videre definerer de plassen og gir en følelse av personvern. [i følge Rachel Laxer Interiors, LTD]

Kreativ cabana -atmosfære

moderne terrasse design tre terrasse taktekk gardiner lounge møbler

Gardiner kan være dyre, og de koster vanligvis mye penger. Men de vakre hvite gardinene nedenfor ble ikke kjøpt, de er et DIY -prosjekt.Vi på Freshideen ble ganske enkelt forelsket i dette fantastisk ombygde rommet!

DIY -prosjekt

moderne terrasse design rotting møbler tre pergola gardin ideer

Synes du tanken på å sy dine egne gardiner er skremmende? Vurder å bruke ikke veldig dyre dusjforheng! Du kan også bruke den til å forskjønne utendørsområdet ditt fantastisk. Til syvende og sist er mange vanntette og muggbestandige. De har allerede hull, og taustroppene kan brukes til å lage flere hvis du trenger noen. Store kan du også finne på Amazon.com.

Bare sørg for at du får riktig lengde for salongen din!

moderne uteservering utendørs dusjforheng

Sted å hvile

Hva ville utearealet ditt vært uten stedet hvor du ligger og slapper av. Det handler om noe mer enn en utfellbar stol. Du trenger plass hvor du kan sette føttene opp og lese en god bok.

Ser ikke dagsengen behagelig ut nede??

moderne terrasse design hage utendørs lounge møbler tretak

Utendørs sjeselonger og lenestoler kan være veldig dyre. Dette gjelder spesielt de tilfellene når du vil at de skal se best mulig ut. Vurderer du din egen? De er også et DIY -prosjekt, og vi synes det er fascinerende hvor flott de har forvandlet det ellers kjedelige hjørnet.

Bygg den ytre sengen selv

moderne terrasse design terrasse terrassebord ytre seng bygge trebjelker paller selv

Går ikke trebearbeiding med planene dine? Vurder deretter å bruke sylinderblokker! Du kan bruke den til å gjennomføre prosjekter som kan utføres veldig enkelt. Man kan forvandle et virkelig sted å hvile. Jeg mener en benk som virkelig vokser ut av veggen!

Gjør det selv – sted å hvile

moderne terrassedesign hagemøbler trebjelke bygge selv

Komfortable puter

Jeg kan ikke ta øynene av disse flotte putene. Du kan se et flott sete i Vindom, Spania.

Moderne terrassedesign

utemøbler moderne terrasse design designer lounge møbler solseng

Disse oppsiktsvekkende putene i kule farger er arbeidet til CB2 -selskapet. Så mange og morsomme design, inkludert geo-meets-folkekunstmønstre, kan sees her!

Dekorative puter med farget design

utemøbler moderne terrasse design sitteputer teppe sofa

Men når det gjelder å få endene til å møtes, er det ikke en veldig god idé å kjøpe en gruppe puter! Hva med DIY -prosjekter i dette tilfellet? Du kan også gjøre dem værbestandige ved å velge strategisk passende materialer. Puten nedenfor er et DIY -prosjekt fra TBF og materialene som brukes er virkelig ikke dyre!

Billige DIY -ideer med stor effekt

utemøbler moderne terrassedesign salongmøbler kaste puter stripet mønster

Planter med sterk effekt i interiørdesign

Leter du etter glasuren på kaken? Se deretter etter noen få planter som vil gjøre et sterkt inntrykk! Så mange ganger har jeg gitt opp kjøpet av grønne planter. Det er fordi jeg ikke fant noen ekte plantebeholdere.

Design en grønn terrasse

utemøbler moderne terrassedesign solsenger dekker stripete mønster polstrede seter

CB 2 kommer tilbake med en god idé! Fordi disse flotte metallfabrikkbeholderne tilbys av dem! De er klassiske og moderne, og du kan få dem i mange forskjellige nyanser. Du kan velge mellom forskjellige verk laget av galvanisert stål.

Balkongplanter

moderne terrasse design balkong planter personvern skjerm levende gjerde

Er budsjettet ditt utilstrekkelig? Her er en annen måte å spare: gå for sylinderblokker! Du kan lage forskjellige størrelser gjennom disse konstruksjonene. De kan bare kjøpes for noen få dollar!

Du vil elske den moderne estetikken

moderne terrassedesign gjør balkongplanter planteboks

Hva vil du gjøre etter å ha lest denne artikkelen? Jeg skal nå lete etter passende gardiner for uteområdet mitt. Jeg tenkte på værbestandige duker. De vil fungere som ressurser for friluftsliv. Hvis jeg finner den rette for meg, lover jeg å legge den ut på Freshideen også! Mitt æresord!