Omdesign terrassen. Mal terrassen

Omdesign terrassen – fargeideer til verandaen i tre

Det er så mange grunner til at du bør farge terrassen din. Jeg vil nå gå inn på noen av disse med deg og gi deg noen råd om dem. Tror du at noe slikt kan komme godt med? Da håper jeg at du liker å lese den.

Lev opp den gamle terrassen

Omdesign terrassen utemøbler treveranda maling tregulv

Har du en gammel terrasse som ikke lenger ser så tiltalende ut, eller til og med ser veldig ujevn ut? Du kan gjøre underverker med litt maling.

Prøv det

Vil du være sikker på at du har valgt riktig farge? Mal deretter et mindre område først, og først deretter bestemmer du deg for å male hele området. Hvis du ikke liker det, kan du bruke en nal for å fjerne den. Dette er mye bedre enn sliping, da det ville unngå det ujevne utseendet.

Grunnregel ved bruk av farger

Omdesign terrassen med veranda i tre

Husker du leksjonene fra skolen? Finn en dominerende, uforanderlig farge som vil passe godt til hagen din. Farg halesporene for å lage et røykfylt blått kontrapunkt.

Tre er viktig

Hver treslag har sin egen, umiskjennelige karakter. Furu brukes ofte på terrassene, og hvis det ikke er gitt et topplag, viser det en grønn nyanse. Hvis den naturlige fargen plager deg, kan du gi dette et toppstrøk du ønsker. Alternativt kan du la den naturlige fargen komme til sin rett. Å fornye fargen hvert annet eller tredje år bidrar til å opprettholde terrassens attraktive karakter.

Velg riktig farge

Omdesign terrassen Dekketavler maler fargeideer

Jeg vil gjerne liste opp noen typiske fargevalg og hjelpe deg med å bestemme.

Grå

Du kan bruke disse nyansene for å oppnå en “ved siden av innsjøen” -effekt. Denne skyggen anbefales spesielt på store områder.

blå

Vil du ha et mer moderne utseende og en nydelig benk i hagen? Da vil jeg anbefale deg denne fargen.

rød

Det er spesielt effektivt foran en murvegg. Prøv det i mindre doser, slik at det ikke ser for dominerende ut.

Mørkebrun

tre veranda terrassebord maling farge ideer naturlig utseende

Du kan kombinere denne ydmyke nyansen med møbler i dristige nyanser. Jeg mener mettet rød, marineblå og turkis. Siden den kan kombineres godt med andre nyanser, kan den brukes på store områder.

grønn

Omdesign terrassen utemøbler treveranda

Salviegrønt har nok grått i seg og vil utfylle utseendet på bladene og ikke konkurrere med dem. Det fungerer også veldig bra i store mengder.

dekke

Omdesign terrassen

Se etter farger som passer for terrassen. Noen nyanser basert på olje eller vann beskytter treet mot fuktighet og andre skadelige påvirkninger. Du har vanligvis fire nivåer av ugjennomsiktighet, og du bør bestemme din smak.

Nær naturen

Redesign terrassen, male terrassen og plante hagemøbler

Dette vil neppe endre fargen på treverket. Dette er spesielt egnet for folk som vil se kornet.

Tonet

En merkbar, men liten misfarging oppnås. Også i dette tilfellet vil den naturlige karakteren være tilstede og merkbar. Dette er spesielt egnet for nybegynnere.

Halvgjennomsiktig

Du kan fortsatt se trekorn, men du vil også se vakrere pigmentering. Ettersom terrassen er eldre, vil dette øke enhetligheten. Varigheten er også stor – fra 3 til 5 år.

Fast

Omdesign terrassen Dekketavler maler ideer i ensfargede farger

Du gjemmer helt trekornet. Hvis terrassen din viser flekker eller andre aldringsproblemer, er dette valget for deg! Det vil dekke over mange ulemper og vil gi bedre UV -beskyttelse.

Når begynner du med fargedesignet på terrassen??

Oppfrisk utsiden, redesign terrassen, male terrassen