Vil du ha et sted hjemme hvor du kan slappe av uansett vær og årstid og se naturen rundt? Kanskje du allerede har en overbygd veranda eller vinterhage. Da vil du definitivt like våre neste tips for utformingen av dette hvilestedet. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du kan bruke noen få enkle triks til å forvandle verandaen til et innbydende og avslappende møtested for familie og venner. Der kan du nyte stillheten i ensomhet eller invitere gode venner og slektninger til et glass vin. Verandaen kan også være et populært møtested for hele familien, hvor folk ofte chatter eller spiser sammen. Er du allerede nysgjerrig på å lese våre designtips videre? Følg med for å finne ut mer!

Når været er bra, liker du å tilbringe mye tid på den overbygde verandaen.

Veranda kurvstol spisebord

Den overbygde verandaen brukes hovedsakelig til å utvide ethvert boareal utenfor. Det muliggjør også en sømløs overgang til hagen. I de fleste tilfeller er det festet til hovedbygningen i huset. Slik at det ser innbydende ut i hver sesong, trenger du mye sol og lys. Derfor er verandaen bygget på sør- eller vestsiden av huset, sjelden mot øst.

Nord er vanligvis kaldt og vindfullt, og det er generelt ikke mye solskinn der, så en nordvendt veranda ville ikke være et godt valg.

 En solrik veranda er alltid innbydende.

Solrik veranda

  • Den overbygde verandaen skal være glassert eller åpen?

Svaret på dette spørsmålet avhenger av designkonseptet ditt. En overbygd veranda er veldig passende når været er bra det meste av året. Da kan du tilbringe mange koselige timer der i alle årstider med venner og familie. En innglasset veranda ville være egnet for regioner med tøft klima. Det er imidlertid viktig at vinduene på den innglassede verandaen kan skjermes av om sommeren. Da vil ikke den skarpe sommersolen plage deg selv i de varme ettermiddagstimene, slik at du kan lese eller drikke kaffe utendørs. Det er også veldig viktig at vinduet kan åpnes. Sammenleggbare vinduer på verandaen er spesielt viktige i de varme månedene. De gjør det mulig for den glaserte verandaen å bli forvandlet fra lukket og skjermet for vinden til åpen og luftig på kortest mulig tid. I tillegg føler du at du er midt i naturen og samtidig har ønsket sittekomfort.

 Her føler du at du er i stua og nyter mye lys, varme og komfort!

Bor på den innglassede verandaen utenfor

  • Hva slags møbler passer på den innglassede verandaen?

Ikke bli motløs hvis du ikke har mye veranda. Selv på et lite område kan du skape en oase av ro og ro. Du finner utmerkede sett for utendørs bruk i spesialforretninger. Noen av disse ville se bra ut på din veranda med glass. Selvfølgelig kan du også plassere møbler av tre eller metall på verandaen din hvis de passer bedre til designkonseptet ditt. Vårt tips er imidlertid: velg sittegrupper som passer godt til verandaens stil og som tilfredsstiller din smak samtidig. Kanskje du vurderer kurvmøbler. Disse gir perfekt sittekomfort, er lette å flytte og matcher enhver møbleringsstil. For å gjøre den innglassede verandaen din enda mer innbydende og behagelig, kan du få koselige pynteputer til sittegruppene. Disse distribueres her og der og gir et leken preg på verandaen. En gulvlampe og et par lysestaker fullfører utseendet.

 Tremøbler og kurvkurver går fantastisk på alle verandaer med en vintage stil.

Veranda møbler laget av tre

 Hvis du vil ha det lettere, velger du utemøbler i smijern.

Veranda spisestue møbler

 Bruk møbler, tilbehør og farger for å skape en ekte sommerstemning på verandaen og nyt hvert minutt der!

Maritim teft Veranda komfortable møbler

  • Farger, dekorasjon &Co. på den overbygde verandaen

Hver huseier ønsker å gjøre sin glassede eller overbygde veranda til det perfekte stedet å slappe av. Farger og dekorasjon er avgjørende designaspekter som bestemmer det generelle utseendet på verandaen. Sitteputer i varme farger og pyntegjenstander som aksenter er velkomne der. Disse kan bringe en maritim teft til verandaen, som det kan sees på neste bilde.

Feriefølelsen er dominerende her, lys og lykter forsterker den romantiske auraen.

Veranda atmosfære lys lanterner

 Du kan sette flotte aksenter med oransje dekorative puter eller vakre snittblomster.

Veranda tremøbler blå sitteputer oransje dekorative puter

 Slående oransje aksenter gir denne verandaen ekstra varme. Geometriske former og trykkmønstre på sitemøblene går fantastisk sammen med det rektangulære bordet i lyst tre. Dette får dette uteområdet til å se varmt, koselig og innbydende ut. Men hvis du foretrekker nøytrale farger, kan du tillate deg noen få lyse aksenter, ikke sant?

Den overveiende nøytrale atmosfæren brytes opp av fargerike dekorative puter.

Nøytral atmosfære, fargerike dekorative puter

 Denne smale verandaen er den perfekte forlengelsen av stuen, eller?

Spisebord benker tre to lenestoler sittegruppe

 Mange grønne planter i blomsterpotter eller esker fullfører det naturlige utseendet på verandaen.

grønne planter blomsterpotter bokser naturlig atmosfære

Verandaen er den ubestridte overgangen mellom innsiden og utsiden. Det er derfor det må dekoreres deretter. Grønne planter i vakre potter er et must her. Disse gir mer friskhet på verandaen og er i visuell harmoni med det grønne i hagen din. Så du kan nyte naturens farger når som helst. Hvis du også har en vase med vakre hageblomster på bordet, vil du forsterke den naturlige teftet på verandaen.

 Den er også fargerik! Blomstrende planter gir et friskt og litt leken notat.

Fargerike verandaer skaper grønt

Følg disse designtipsene som nettopp er beskrevet, og sett opp det perfekte stedet for avslapning og koselige sammenkomster. Freshideen -redaksjonen ønsker deg masse moro og suksess!

Ren natur på verandaen – tre og kurvmøbler er må -haves her

 Ren natur, overbygd veranda, kurvmøbler, must-haves

 Selv en liten veranda kan være stilfullt og veldig komfortabelt innredet.

Liten veranda puter blomster to hvite lenestoler tre

Nyt absolutt fred ute og kjenn naturen på nært hold

åpen veranda som sitter komfortabelt i naturen

 Unn deg mer komfort på den overbygde verandaen!

Overbygd veranda romslig, luftig, stilfullt innredet, mye komfort

 Sett opp et koselig, sommerlig utendørs spisestue!

Smal veranda sittegruppe to lenestoler

Den rette trivselsoasen for hele familien ser slik ut!

Dekket veranda romslig luftig stilig oase av velvære familie venner

 Små detaljer, stor innvirkning!

Dekket veranda komfortable sofa spisebord stoler metall

Oppdag gleden av å sitte på verandaen og se naturen.

Solrike veranda tremøbler ideer

 Det perfekte stedet for avslapning og koselige sammenkomster med familie og venner.

Overbygd veranda perfekt sted å slappe av