terrasse design ideer grønn treterrasse potteplanter salongmøbler trepergola

Flotte urbane verandaer: hvordan komme seg dit!

Har du sjekket ut våre siste innlegg om flotte hager på små byterrasser? Så la oss gå videre nå!

I det første eksemplet er verandaen atskilt fra bypanoramaet av en industriell, ikke-muret murvegg.

På grunn av sin røde farge gir den den perfekte bakgrunnen for det grønne, som spiller hovedrollen i interiøret her. Blomsterkrukkene ble også laget omtrent i samme farge som veggene. Møblene er i veldig lyse nyanser. Det grønne og den lyse dekorasjonen kommer virkelig til sin rett.

På det samme bildet var et av de største elementene på terrassen skjult. Nå ser vi det: det grønne gjerdet, som bare består av frodige busker. Sofaen er presentert. Så du kan praktisk talt sitte midt i byen og være omgitt av ekte natur.

Terrasse designideer som du vil lage en drømmende terrasse med

terrasse design ideer balkong design potteplanter salongmøbler tre terrasse

Terrassen som vi nå ser ser ut til å være smal og fullstendig laget av resirkulerte materialer. Gulvet er dekket med murstein og deler av trepaller fungerer som rekkverk. Så ser vi en brukt stol, tilsynelatende malt i ny, himmelblå maling. Det hele er beriket med frodige planter i blomsterpotter. Mange av disse ble plassert foran innsiden av terrassen. Her ser vi et annet perspektiv fra den samme terrassen. Karakteren til denne kaktusen ble behandlet veldig interessant. Se hvordan han ser ut til å gripe tak i rekkverket som en tang.

Design en liten balkong

terrasse design ideer liten balkong design balkong planter

 Kaktus som balkongplanter

terrasse design ideer liten balkong design potte kaktus

På dette bildet kan du se hvordan plassen og rekkverket ble brukt til å legge til mer grønt. Så det ser ut som en blandet struktur og tar sakte karakter av en vertikal hage.

Frodige balkongplanter som personvern og solbeskyttelse

terrasse design ideer liten balkong design potteplanter småstein gulv

Det tredje eksemplet her står i kontrast til de to foregående. Her har terrassen en desidert eksklusiv karakter. De grove elementene er fullstendig avstått. Dette interiøret er også veldig grønt her, men ekstremt elegant og urbant. De grønne elementene her, et tre, noen små busker og det grønne gjerdet er frodige. Men sonene deres er tydelig skilt fra resten.Fordi her er det knapt noen andre naturlige elementer i møbler og anleggsutstyr. Metall, glass og minimalisme dominerer. Lyse lilla elementer krydrer det hele på en flott måte.

Takterrasse med spiseplass og utekjøkken

terrasse design ideer balkong design potteplanter rotting møbler sofa

Terrasse med tretak og glassvegger

terrasse design ideer balkong design spisestue utendørs kjøkken glassvegger

Planlegg terrassen nøyaktig

terrasse design ideer balkong design spisestue utendørs kjøkken plan