Terrassemøbler, så vel som utemøblene generelt, blir mer og mer enkle i utseendet. De fleste innovasjoner består i å oppnå en ekstremt sterk visuell effekt med liten innsats og kreative ideer. Her er noen eksempler: de svevende silhuettene, kompakte kurvmøbler, blanding av dristige farger og iøynefallende mønstre er moderne. La oss se nærmere på disse sammen.

De buede linjene kjennetegner sterkt utendørs- og terrassemøblene i 2020

buede linjer er moderne

Terrassemøbler med buede silhuetter

Mindre utemøbler kan visuelt fylle plassen. For å gjøre dette må de være perfekt posisjonert. I tillegg kan de virkelig komme til sin rett med de riktige formene. Det er nettopp av denne grunn at designere har laget livlige silhuetter for utemøbler.

Terrassemøbler 2020: glass og tre – en av mange mulige kombinasjoner

glass og jern populær kombinasjon

Eksperimenter med et stort utvalg materialer

Elegant møbeltrekk, kurvmøbler, teak, jern og rustfritt stål kan kombineres med hverandre nesten etter behag i år. Dette er en fantastisk idé, spesielt for gjør-det-selv-prosjekter. Du kan raskt få et møbel i en hage eller terrassedesign til å se originalt ut med en slik tilnærming.

De nåværende fargetrendene er stilige og likevel veldig iøynefallende og oppkvikkende

orientalsk teft

Stilige farger som fyller rommet med energi

De slående fargene i terrassedesignet trenger ikke å være hvilken som helst. De bør fylle oss med energi. Grønne, aqua, tropiske og havinspirerte nyanser er typiske eksempler. Du kan også bare sette en aksent med den.

Vårt tips: Kurvmøbler i lyse nyanser er super i 2020.

Kasteputer har en ledende rolle i 2020 utendørs design

fet-farge-kombinasjoner-deco-puter

Sete og pynteputer

De enkle møblene kan til tider være litt ubehagelige. Å investere i polstrede møbler, som også er moderne, er kanskje ikke en god idé for deg i år. En vinn-vinn-løsning ville være å gi den et komfortabelt sete og dekorative puter. Dette gjør ikke bare møblene mer komfortable. Du kan også synlig finpusse disse. De iøynefallende fargene på dekorasjonsputene er moderne.

Landlig stil og klassisk eleganse er sammenkoblet her

hvitt sett fantastisk effektivt

Blanding av stiler i terrassedesignet 2020

Hvis du prøver å finne en moderne stil for uteplass og hagedesign 2020, er det relativt enkelt for deg. Det er mange som forekommer. Den enkle grunnen til dette er at eklektiske blandinger dominerer sterkt utendørs. Tross alt er noen stiler spesielt merkbare. Disse handler om bohoen og den rustikke designen.

Livet om sommeren foregår nå nesten utelukkende ute

subtile fargeaksenter gjennom planter

Underholdning ute

Når det blir veldig behagelig der ute, er underholdning også veldig enkelt. Møbler og tilbehør, samt lagringsplass til dem, utgjør en del av det. Du låner mange ideer fra interiøret. Vegghyller og møbler med oppbevaringsplass under setet kan nå gå ut.

I utgangspunktet observerer man eliminering av differensieringer og grenser. Middelhavet, tradisjonelle og indiske elementer blandes sammen. Innvendig og utvendig soner kan egentlig ikke skilles fra hverandre. En større del av livet vårt foregår i det fri. Med de nye trendene sender designerne oss det klare budskapet: Sommeren er kort, og vi må gjøre det beste ut av det. Så vi er fulle av energi og positivisme for resten av året.

Blågrønne nyanser er supermoderne

blågrønn superstrøm

De utskårne mønstrene dekorerer ofte utemøblene i smijern

snittmønster svart klassiker på hvitt gulv

Landlig i farger og silhuett, moderne i design

A Beautiful Makeovers Ideas and cast iron patio furniture patio amp outdoor cast iron patio with The Awesome Luxury Home Interior Remodel with Decoration Sets samt Interessante jern terrassemøbler med hensyn til huset ditt Eklektiske makeovers for jern terrassemøbler

Hygge -stil er veldig aktuell i uteområdet

hygge ute

Enkel retro -eleganse med små moderne aksenter er også aktuell

retro og enkelt

Dyp rød er en av de populære fargene denne sesongen

rik rød aksent

De forskjellige sonene er perfekt skilt fra hverandre med vakre mønstre og mettede farger

forskjellige mønstre orientalsk mosaikkbord perfekt sonering

Så nær naturen som mulig er dagens rekkefølge i 2020

fossen naturalisme

Hvitt smijernsbord med dekorasjon

hvitt smijern

Lyse hvite stoffer er nå spesielt populære

hvitt som skinner på mørke møbler