Lyst på noen flotte hengende planterideer i dag? Du er akkurat nå for denne sesongen, ikke sant? Denne enkle å designe ideen er en feiring av de rene linjene og rimelig design. Med riktig tilbehør kan du også lage forskjellige prosjekter. Du kan plante dem i grupper for å gjøre et større inntrykk.

Les mer om designdetaljene her.

Jeg vil prøve å hjelpe deg med å realisere dette prosjektet ved å beskrive tilbehøret du trenger og de ulike trinnene i implementeringen. Imidlertid bør det presiseres på forhånd at det er best å jobbe med små, veldig lette potter. Et aqua -utvalg kan være noe slikt.

Moderne hengende DIY planter

hageideer plantemaskiner plantemaskiner med sukkulenter i hagen

Disse blomsterpottene er bare mellomstore, så de er enkle å fotografere. Imidlertid anbefaler jeg små potter for maksimal utholdenhet.

Ikke glem at sukkulenter er flotte for DIY hengende blomsterbeholdere. Ikke bare er de enkle å ta vare på, de skinner også i en slik beholder!

Hengende blomsterpotter på balkongen eller i hagen

hengende hageplanter hage design diy prosjekt

Tilbehør til DIY hengende planter

Dette trenger du når du starter prosjektet:

– Luftlys blomsterbeholder

– Drill maskin

– Slitesterk ledning (jeg brukte fallskjermstrømledninger)

– Ringer i dusjforheng i metall

– Varm limpistol

Nyttige materialer for DIY -prosjektet

DIY prosjektmaterialer lager hengende planter selv

Når du velger de riktige bladplanter, bør du også vurdere skyggen av plantebeholderen du vil bruke. Jeg elsker utseendet til sukkulenter i forskjellige nyanser ved siden av den grønne potten.

Sukkulenter i en farget blomsterpotte

DIY prosjekt sukkulenter med hengende planter

Siden plantemaskinen også vil henge over hodene dine, vil de som er iøynefallende og gir mer høyde og volum være mer passende. Så du vil være synlig fra bakken fra ditt synspunkt.

Stadier av realiseringen av dette anleggsprosjektet

hengende planters hagedesign saftige blomsterpotter

  1. Bor et hull på begge sider av plantebeholderen

hengende planker bastelidden diy prosjekt

Jeg vil være helt ærlig med deg. Den olivengrønne plantebeholderen var litt vanskelig å håndtere? Sørg for at blomsterpotten du velger ikke er for tykk. Lett metall ville være et veldig godt valg. Alternativt kan du velge tre eller plast, som heller ikke er veldig tunge. Hvis blomsterpotten glir lett, bør du bore veldig forsiktig. Det vil også være en god idé å klemme blomsterpotten på stedet der den skal festes. Deretter kan du også bore for å sikre mer sikkerhet.

Imidlertid er det kanskje bedre å bruke vernebriller også.

  1. Klipp ledningen til ønsket lengde og trekk de to endene av dette gjennom hullene i plantebeholderen. Slik danner du en lang sløyfe som på bildet nedenfor

Lag hengende planter selv og plant sukkulenter

Knytt snoren flere ganger for å gjøre det hele ekstra sikkert. Hvis du deretter drar dem mot innsiden av plantebeholderen, vil det være ekstra materiale igjen. Så du kan lage en løkke, og så bør du trekke den opp. Så du kan knytte en knute for mer sikkerhet.

  1. Når du er ferdig med knuten på den ene siden, bør du begynne på den andre

hageplantere hengende diy prosjekt

Ikke bekymre deg hvis det er noen forskjell. Man vil finne en måte å korrigere lengden på hvis man må henge potten.

  1. Klipp av overflødig del av snoren og smør deretter limet på endene. Trykk disse forsiktig mot knuten slik at de blir på plass

hage ideer plantemaskiner for å henge diy prosjekt blomsterpotter

Vær forsiktig når du arbeider med varmt lim. Hvis du ikke vet den eksakte temperaturen, ikke ta noen sjanser. Hvis du fortsatt trenger å feste strengen til riktig sted, kan du fortsatt bruke pinsett.

  1. Nå kan du pakke endene på lange, sløyfede snorer rundt en metalldusjring. Lukk deretter ringen

hengende planker diy prosjekt arbeidstrinn

Dusjgardinringen bringer alt sammen og fungerer som en sløyfe for hengeprosessen. Hvis den ene siden av plantebeholderen er lengre enn den andre, pakk den rundt dusjkabinettet. Så du kan fange de løse endene.

  1. På tide å plante

kreative hageideer for å få deg selv plantemaskiner til å legge på diy -prosjektet

Legg pottejord i blomsterpotten og plasser plantene på ønsket måte.

Moderne hengende planter

Jeg vil avslutte dagens artikkel med en rekke tips som kan bidra til at prosjektet går jevnere. Du bør begynne med å plassere steiner og krystaller i større mengder.

Tips og triks

kreative hageideer for å få deg til å henge opp planter

Dette prosjektet fungerer best med små blomsterpotter. Har du noen sikkerhetsproblemer? I så fall kan du vurdere å legge til et tredje hull og en annen snor som skal trekkes over det for å sikre det hele. Fest snoren og ta deretter sammen alle tre strengene på en metalldusjring.

Sikkerhetshensyn

hengende planker hagedesign ideer diy prosjekt

Selvfølgelig bør du trekke sterkere ledninger gjennom de større plantene. Olivenplanten kan ikke bare dra nytte av det tredje hullet. En metallkjede kan også brukes i dette tilfellet.

Metallkjede

hage ideer hengende planker diy ideer hage

Avhengig av hvor du henger toppen av blomsterbeholderen, får du kanskje ikke den mest gunstige utsikten over planten. Legg til en dusjkabinettring på overflaten, så vil den snu i en annen retning. Så du vil kunne se dette på sitt beste. En ekstra ring kan være en vellykket metode som blomsterpotten vil henge lavere.

Metallringer

hage ideer hengende planter med ringer DIY prosjekt

Jeg elsker bruk av to farger blomsterpotter. Sammen danner de en flott komposisjon mot veggen bak den. Så hvorfor ikke sette dette foran området som skiller deg fra naboene?

Blomsterpotter i to farger

hengende hageplanter DIY prosjekt

I tillegg til denne beige er aqua et flott tillegg.

Her ser vi en plantebeholder som henger fra tregitteret

hageplanter heng opp håndverksideer i hagen

Disse blomsterpottene skaper ikke bare et moderne, organisk utseende i uteområdet. Disse kan brukes til å lage flotte gaver til fester og andre spesielle begivenheter, for eksempel morsdag.

DIY gaveideer

kreative hageideer for å få deg til å henge opp planter

Forhåpentligvis likte du dagens artikkel. Har du noen andre ideer for flott DIY hagedesign som ikke koster mye?

hengende planter gjør hagedesign ideer selv prosjekt

hengende planter Hage design diy prosjekt