Hvis du er opptatt av utformingen av din egen balkong eller hage, tenker du først og fremst på blomstene selv.Du bruker timer på å bla i blader, se etter bilder og passende konstellasjoner på Internett eller rusle gjennom hagesenteret. Det tas hensyn til former, størrelser og harmoniske fargegradienter og små kunstverk settes sammen seng for seng og pott for pott. Og bare helt på slutten ser du på det siste: blomsterpotten. Ofte velges enten den enkleste eller den billigste fordi du allerede har brukt nok på blomstene. Det er synd, for en pen pott trenger ikke å være dyr. Og selv om det ikke er det første som slår deg når du ser på din egen grønne idyll, bidrar potter og deres tilknytning betydelig til den generelle skjønnhetsfølelsen.

Dekorasjon av potten

Først og fremst bør du tenke på hvordan blomsterpotten i seg selv skal se ut. Rund eller firkantet, stående eller hengende, du kan lage noe av noe slag. Fargen skal selvfølgelig ikke kollidere med blomstene, men understreke og understreke dem. Du kan stole på klassikeren og velge en enkel, men edel nøytral tone som grå, mørk grønn eller terrakotta, og heller stole på materiale av høy kvalitet eller eksperimentere og hjelpe deg selv. Spesielt terrakottagryter kan belegges med akrylmaling eller dekoreres med papir og stoff. Alle som er kjent med decoupage -teknikken vil ha det enkelt her, men selv uerfarne mennesker burde tørre. Det er ikke vanskelig i det hele tatt, så du kan få flotte resultater på første forsøk. Papir kuttes i størrelse, limes på gryten og deretter males over. fullstendig!

Blomsterpotte_deko

Du kan la fantasien løpe vilt her. Veldig mønstret innpakningspapir, servietter i rolige pastellfarger eller aviser kan brukes. Hvis du ikke er så glad i å pusle, kan du selvfølgelig også bruke ferdige potter som ser flotte ut. Fremfor alt bør man tenke på blomsterpottene i rotting, for eksempel. Det er knapt noe annet materiale vi forbinder med varme, frisk luft og avslapning like mye som rotting. Bare synet får deg til å puste dypere etter en stressende dag og tenke på lyden av havet i Sør -Frankrike.

Hvis du allerede har hagemøbler laget av dette materialet, er passende potter et fint tillegg. Og hvis ikke, danner disse en middelhavsaksent, for eksempel den Blomsterkrukker i rotting fra TecTake. Det du bør se etter når du kjøper er kvaliteten. Fremfor alt er det viktig å huske at naturlig rotting ikke er beregnet på utendørs bruk, da den gir seg raskt i vær, vind og sol og ikke lenger kan reddes. Kunstig poly -rotting er løsningen her. Men selv med dette bør man kontrollere styrken på flettingen og fraværet av negler i butikken, som kan ruste og kaste stygge flekker.

TecTake_Pot

 Plant trapper og rosebue

Hvis du har forskjønnet selve potten, må du tenke på hvordan du fester den. Hvis det er en stor blomsterpotte, er svaret klart, men for alle andre er det interessante alternativer. Den avgjørende faktoren er plassen som er tilgjengelig for deg. På en liten balkong er det alltid lurt å gå opp i stedet for bredde.

Blomsterpotter_metal

I tillegg til rekkverket, bør du ikke glemme veggene, som du kan feste hengende enheter på, og fremfor alt vakre plantetrapper. Disse er laget av tre, som umiddelbart utstråler varme og hygge, eller laget av stål, som vanligvis har elegante, romantiske detaljer. Så du kan dyktig styre stemningen du vil skape. Hvis du derimot har en stor hage og dermed mye spillerom, kan du noen ganger bevege deg helt fra potter og falle tilbake på ekstravagante varianter som en rosebue. Selv om det tar litt tid før dette er helt dekket med blomster, er det da vanskelig å slå når det gjelder effekt.

Inngang til hagen

Blomsterpotter på veggen

Blomsterpotter_lilac