Hver mor kjenner den søte følelsen av forventning under graviditeten. Gleden over den forestående fødselen er enorm og kan knapt sammenlignes med andre positive følelser. Unge foreldre streber alltid etter å skape et ekstremt koselig miljø for sin nykommer, der de kan føle seg trygge og komfortable. Ofte dreier tankene seg om et praktisk møbel for babyrom som letter morens og babyens stressende hverdag så mye som mulig. Hvilke møbler er et must og hva kan du gjøre uten? Hvilke farger passer for et babyrom? Har du nok lagringsplass der, eller bør du fortsatt organisere noe? Spørsmål etter spørsmål…. Svaret på dette er alltid individuelt, avhengig av dine personlige ønsker og økonomiske muligheter. Vi vil hjelpe deg med utprøvde tips. I dag snakker vi om koselige og nøytrale babyrom i hvitt. Vi viser deg hvordan vi kan skape en herlig feel-good-atmosfære for den lille.

Alt som har med babyer å gjøre!

Barnerom i hvit barneseng gardiner gardiner mye lys pels på gulvet

 En av de vakreste oppgavene for foreldre er å innrede og designe et koselig rom for sine avkom.

Babyrom i hvit barneseng med gitterbeskyttelse lenestol ottomansk

  • Hvorfor er babyrom i hvitt så populære?

Nøytrale farger er spesielt populære blant foreldre for utformingen av et babyrom, ettersom de optisk utvider selv det minste rommet og gjør atmosfæren luftig og oversvømmet med lys. Babyrom i hvitt ser veldig koselige ut og er tidløse på samme tid. De går aldri av moten, bare på markedet er det alltid nyere, mer praktiske og attraktive babyromsmøbler og tilbehør i hvitt. I tillegg gjøres disse i forskjellige stiler, slik at du kan lage et nøytralt babyrom avhengig av dine personlige preferanser. Design for eksempel en moderne eller innred den i vintage eller shabby chic? Kanskje du foretrekker skandinavisk design? Hvitt er det beste fargevalget for å lage et farnnøytralt babyrom. Med matchende aksenter og lite tilbehør kan du designe den for den lille jenta eller den nyfødte gutten. Dette betyr at babyrom i hvitt ikke nødvendigvis trenger å være kjønnsnøytrale eller bli akseptert som sådan.

 Tenker du på hvordan rommet til det nyfødte barnet ditt skal se ut??

Babyrom i hvit lenestol krakk barneseng teppe hvitt paradis for baby

Barnerommet må være solrikt, luftig og stille.

Babyrom i hvit, luftig, solrik stemningsveggdekorasjon

Hvit er en farge som kombineres godt med andre nøytrale toner. For å skape en tiltalende atmosfære for babyen din, kan du bruke følgende farger og kombinere dem med hvitt. Du kan ikke gå galt med off-white, due grå og lys grå. Disse nøytrale nyanser er så milde at de aldri skiller seg ut og beroliger. Selvfølgelig kan du utvide fargepaletten til nøytralene litt og introdusere noen lyse jordfarger i babyrommet i hvitt. Her mener vi hovedsakelig lysebrune, naturgrønne og lyse trefarger. Du kan også legge til et snev av pastellfarger som angir babyens kjønn, for eksempel lyseblå eller rosa. Avhengig av dine ønsker, kan du også sette små, mørke aksenter i babyrommet i hvitt. Kast tepper, tapeter eller tepper i striper, prikker eller geometriske mønstre er veldig egnet for dette formålet.

 Uklare geometriske mønstre er velkomne på babyrommet i hvitt.

Babyrom i hvitt, iøynefallende geometrisk mønster veggmaleri tapet teppe grønt husplante i hjørnet

Våre Ekstra råd er imidlertid å unngå for lyse aksenter i babyrommet. Disse fungerer som sterke blikkfang og har ingen plass i et babyrom fullt av fred og ro.

 Møbler i lyst tre og flettet kurver er et must på babyrommet.

Babyrom i hvite møbler laget av lyst tre Flettkurver rundt trehylle for leker

I tillegg til de nøytrale fargene, vil vi også nevne teksturer som er godt innskrevet i hvert babyrom i hvitt. Først og fremst er dette myke stoffer som bomull, pels og lysebrun jute. Deretter kommer lyst tre, skinn og vevd stoff i naturlige lysebrune nyanser. De er subtile, for det meste reserverte og fremstår som rolige og nøytrale. Disse kan kombineres perfekt med grunnfargen hvit. Av denne grunn er de godt egnet for babyrommet i hvitt.

 En grønn stueplante som renser romluften er også godt egnet for babyrommet.

Babyrom i hvitt grønt stueplante i hjørnet myke teksturer nøytrale farger

  • Hvilke møbler og dekorasjoner tilhører må-haves i babyrommet i hvitt?

Ved innredning av et babyrom spiller sikkerhet og komfort alltid den viktigste rollen. De absolutte må-haves inkluderer vanligvis en komfortabel barneseng med grillbeskyttelse, et stellebord, garderobe, hylle for babytilbehør og leker og et mykt teppe. Alle disse møblene finnes i nøytrale toner, slik at du helt kan designe et babyrom i hvitt. Hvis du har nok plass i rommet, kan du sette en lenestol i et hjørne eller kanskje ved siden av barnesengen eller vinduet. Mor og baby kan slappe av i den. I tillegg er det avgjørende at du gir nok lagringsplass, fordi foreldrene haster dette på babyrommet. Vi vet at hverdagen til unge foreldre ikke er lett i det hele tatt, så du må gjøre alt for å gjøre det lettere.

 Når du setter opp et babyrom i hvitt, må du alltid tenke praktisk og handle kreativt!

Babyrom i hvit komfortabel lenestol baby seng myke puter kaster tepper veggdekorasjon

 Tenk også på komforten din i babyrommet! Du vil sikkert tilbringe mye tid der.

Babyrom i hvit komfortabel lenestol i hjørnet stellebordsvegghylle

Sist men ikke minst vil vi si noen ord om dekorasjonen i babyrommet. Som allerede angitt, trenger du ikke overdådig å dekorere dette rommet, fordi et babyrom først og fremst oppfyller praktiske oppgaver, og møblene må alltid tilpasses avkommets behov. Små babyer oppfatter verden rundt seg og blir kjent med den med alle sansene. Derfor må du gjøre atmosfæren så tiltalende som mulig. For eksempel gjør en fotovegg, noen plysjleker og andre leker atmosfæren atmosfærisk og innbydende. Design det første riket til din nykommer nøytralt i hvitt, og du kan være sikker på at du har gjort det riktige valget!

 Sett sammen de beste babymøblene for barnet ditt.

Babyrom i hvitt satt opp de riktige møblene satt sammen sengeskap stellebord krakk spill

 Designet i babyrommet i hvitt bør ikke neglesjeres i det hele tatt.

Babyrom i hvitt lite paradis lenestol kommode sengelampe veggmaleri tapet

 Myke teksturer og lite veggdekorasjon er ønskelig her.

Babyrom i hvite, myke teksturer, liten veggdekorasjon, kanintegninger i ramme

Et ekte leke- og levende paradis for den lille.

Babyrom i hvitt, vakkert designet rom, stilige designfasiliteter

Babyrom i hvit hylle Baby ting stabler enkelt, men attraktivt romdesign

 Et alderstilpasset miljø der den lille opplever sine første leveår.

Babyrom i hvit åpen hylle for leker et hvitt paradis for baby

Babyrom i hvitt kombinerer nydelig romdesign hvit grå

Babyrom i hvitt vakkert romdesign geometrisk mønster veldig tiltalende atmosfære

Hvor barnet ditt også kan leke ….

Babyrom i hvitt, vakkert rom, design et ekte lekeparadis for babyer

Barnerom i hvit grå vintage barneseng ved siden av teltet å leke med

Babyrom i hvit fin atmosfære plysj leker å leke med myke teksturer veldig tiltalende