Barn soveposer babyer soverom barnerom utendørs fest

Hvordan velger vi passende barns soveposer

Visste du at det er spesielle forskrifter fra EU -kommisjonen for hvordan en sovepose for barn må være? Ja, faktisk fordi helsen til de små også er nært knyttet til dette.

Barnas sovepose laget av bomull

Barnas soveposer soverom barnerom utendørs grå oransje rev

 Bomullen du bør velge til en sovepose for barn er av grunnleggende betydning. Modellen skal definitivt være skånsom, myk og som et antiallergisk middel.

Dimensjonene

babyer soverom barn soveposer utendørs jenter

Med barn bør du bytte modell oftere. Grunnen til dette er at disse vokser raskt. Så det ser ikke annerledes ut enn barneklærne. Til gjengjeld er det mulighet for å kjøpe og selge denne brukte. Fordi vanligvis ikke brukes en barns sovepose for ofte.

Søte, interessante former

Barn i alderen 0 til 4 måneder trenger en sovepose på 65 cm. Mellom 4 og 9 måneders alder må du planlegge 75 cm. Da ser det slik ut: 90 cm for barn mellom 9 og 15 måneder, 105 cm i 15 måneder og 120 cm i to år.

Myk krokodille for tenåringer

Bedre å velge modeller som har en funksjonell type lukking. Dette vil spare deg for mye innsats og tid. Knappene på ermene hjelper mye på de helt små modellene. Det er også en horisontal glidelås. Dette gjør det enkelt å ta babyen ut av den og pakke den inn igjen.

Fredelig søvn med den riktige barnesoveposen

Barnas soveposer babyer soverom barnerom utendørs hai

Den kraftigste ytelsen levert av barnas sovepose er nettopp dette. Den lille vil sove godt og bli beskyttet mot mulig forkjølelse. For å sikre at det høyeste sikkerhetsnivået også tilbys, bør noen få grunnleggende regler overholdes.

Disse er omtrent følgende:

– Korrekt og balansert pust

For å gjøre dette, bør du legge babyen på ryggen og holde den borte fra gjenstander. Så den vil kunne snu seg trygt i sengen.

Lykkelige barn

babyer soverom barn soveposer utendørs grønt

– Sov ved riktig temperatur

Barnas sovepose spiller en viktig rolle her! For det er slik du skal varme de minste. Du må under ingen omstendigheter sove i for varme rom. Ideelt sett bør temperaturen være rundt 19 grader. Du må også sjekke regelmessig at barnets kropp ikke er for varm. Du kan forresten dømme det med hendene. Du bør heller sjekke legemet.

Jentefest hjemme

Barnesovepose designer babyer jenter barnehage utendørs plysj

– Frisk luft

Barnas sovepose gir deg også muligheten til å åpne dører og vinduer oftere. Bare på denne måten vil det være nok frisk luft i rommet, og barnet ditt kan puste fritt.

– luftfuktighet

Fuktigheten skal være mellom 40 og 45 grader. Hvis dette er høyere eller lavere, kan det føre til tett nese.

Strikket barnesovepose for babyer

babyens soverom barnesovepose utendørs varm

Hvorfor velge barns sovepose fremfor et annet teppe -alternativ

Barnas sovepose anbefales i økende grad som det bedre alternativet. Dette sikrer bedre pust og gjør det lettere å oppfylle en rekke sunne krav, som nettopp beskrevet.

Hold myk og varm

babyer barns sovepose soverom barnerom utendørs blå farge

Prikket og mønstret for jenter    soverom barnesovepose mønstret barnerom utendørs knapper

Barnas sovepose for jenter i rosa   soverom barnesovepose utendørs jenteaktig  soverom barn soveposer utendørs glidelås