Barnesenger for et koselig barneromdesign

Innredningen av barnerommet er et sensitivt tema for mange foreldre. Det er et stort utvalg barnemøbler på markedet. Men hvilke er det som smårollingen virkelig liker og som samtidig kan tilfredsstille foreldrenes høye krav? Det store utvalget av barnemøbler er forvirrende for mange foreldre og gjør beslutningen enda mer komplisert. Derfor trenger du et tydelig utgangspunkt som setter tonen for møbler til barnerom – det være seg funksjonaliteten til møblene, holdbarheten eller den imponerende designen.

Brannslukkingssenger får de små guttene til å drømme stort

barnesenger brannslukningssenger barneromsdesign

Hvis du ønsker å skape en eventyrlignende barneverden som stimulerer barnets fantasi, bør du også se på denne vanskelige foreldreoppgaven fra et barns synspunkt. Legg pragmatikk til side og begynn å tenke som et småbarn. Hva ville du være interessert i? Hvilke drømmer hadde du som barn??

Har du drømt om å være en prinsesse eller mestrene blant deg bli astronaut, politibetjent eller brannmann??

Barnas drømmer har ikke endret seg mye den dag i dag, barnemøbler og fremfor alt Barnesenger men hyggelig. En brannmanns seng er for eksempel et vanlig møbel på barnerom i disse dager. på www.moms.de Du kan finne en fin sammenligning av de fem beste brannmannssengene.

Barnemøbler satt på temaet “brannvesen”

barnesenger brannslukkingssenger setter opp barnerom

Hvis barnet er 3-4 år, er det nødvendig at det søte babyrommet blir omgjort til et funksjonelt barnerom. Barnesengen er allerede for liten, og barnet trenger mer plass til å leke. I denne alderen har de fleste barn preferanser for bestemte leker eller favoritttegneserier. Dette er et godt utgangspunkt når du skal velge de nye barnehagemøblene. For eksempel, hvis sønnen din liker å leke med en brannbil, så ville han glede seg til en brannmotorseng.

 Tematisk innredning av barnerom – nøkkelord: brannvesen

barnesenger brannslukkingssenger setter opp barnerom tematisk

Modellene er ganske forskjellige, og du kan velge riktig seng i henhold til forskjellige kriterier. Størrelsen spiller vanligvis en viktig rolle. Når det gjelder et barnerom for søsken, er kompakte senger eller køyesenger veldig etterspurt. Du kan også finne slike modeller på markedet om “brannvesen / brannbil” etc..

Hvis du har et relativt stort barnerom som du ønsker å sette opp tematisk, kan du velge et komplett møbelsett. En garderobe i form av en bensinstasjon og et matchende nattbord, samt en nattbordslampe med et interessant utseende, vil perfekt utfylle møblene til barnerommet.

Å sovne i en drømmeseng – slik vokser barn opp sunne og modige

barnesenger brannslukende senger barnerom sengetøy

Brannslukkingssenger er bare et kreativt eksempel på hvordan du kan tematisere en barnehage. Kanskje barnet ditt har helt andre preferanser og drømmer. Ta det i betraktning når du møblerer barnehagen. Praktisk, multifunksjonelt og billig er ikke ord som spiller en viktig rolle fra et barns synspunkt. Men barnas smil er uvurderlig!

Køyeseng i tre forvandlet til en brannvesen 

barnesenger brannslukningssenger satt opp barnerom treseng