barnesengetøy jente rosa lilla paris eiffeltårnet

Våre TOPP 10 favoritter til sengetøy for barn fra Verbaudet.de

I vår forskning på sengetøy for barn, fant vi en ekte skattekiste – Verbaudet.de. Kjenner du dem allerede? Nei? Da bør du definitivt ta en titt der. Du finner mange dynetrekk og putevar, laken og sengetepper som ikke bare imponerer med designet, men også overbeviser med kvaliteten.

Dette er verdifulle tekstiler (spesielt ren bomull) som er testet i henhold til Oeko-Tex Standard 100. Herlige modeller for gutter og jenter samt unisex -design i friske farger og nøytrale nyanser er tilgjengelig her i overflod.

Selv om det ikke var så enkelt, ble vi endelig enige om våre TOP 10 favoritter. Vi vil gjerne presentere dem for deg i dag. La oss starte med vår 10. plass – de elegante “hjerter” for små jenter.

Barnesengetøy “hjerter” for jenter

barneseng dynetrekk hjerter jenter ren bomull

Glatte pastellfarger og et elegant design som ser raffinert og diskret ut. Stoffet – selvfølgelig, ren bomull av høy kvalitet. Myk, men også robust og fargerik. Fargene beholdes selv etter hyppig vask.

Barnesengetøy “Biler”

barneseng dynetrekk biler gutt modell fargerikt barnerom

For små eventyrere som allerede er i biler, er guttetøyet “Cars” for guttene ideelt. Dette er faktisk et vendbart dynetrekk som er i rødt på den andre siden.

“Princess” sengetøy for jenter

barn sengetøy dynetrekk jenter sengetøy rosa prinsesse

En myk rosa, en søt prinsesse og en liten fugl – disse sengetøyene får hjertet til små jenter til å slå raskere. Dynetrekket ser spesielt trendy ut når det er smart dyppet.

Sengetøy for gutter “kranbil”

barnesengetøy dynetrekk gutt sengetøy kranbil blå

Sengetøyet “Kranauto” er spesielt designet for små amerikanske fans. Hyggelig blå og en ikonisk amerikansk bilklassiker på den gir oppsikt og blir raskt populær blant de fleste gutter, spesielt tenåringer.

Barnesengetøy “lett som en fjær”

barnesengetøy dynetrekk fugler blomster så lyse som en fjær

“Lys som en fjær” fortryller med en misunnelsesverdig letthet gjennom filigranblomster og fugler. Eventyrlignende og fantasifullt, disse sengetøyene vil krydre datterens seng på en fantastisk måte og bringe henne vakre drømmer.

Maritimt sengetøy for gutter med fyr

barnesengetøy dynetrekk gutter sengetøy maritimt fyr

Det elegante maritime sengetøyet med fyr er den perfekte løsningen for guttens rom. Elegant design og vellykket fargekombinasjon. Rett og slett fantastisk!

Fargerike sommerfugler – elegant sengetøy til jenter

barnesengetøy dynetrekk sommerfugler fargerike rosa jenter sengetøy

Fargerike sommerfugler har alltid vært et av de mest populære motivene i barneromsdekorasjoner. I dette tilfellet er sommerfuglene på et pastellbakgrunn i rosa. Denne modellen er også et vendbart dynetrekk og gir to flotte design.

Sengetøy for gutter “fotball” i blått og grønt

barn sengetøy dynetrekk gutter fotball grønn blå

Og selvfølgelig det klassiske – fotballsengetøyet. Det er nesten sikkert at gutten din ganske enkelt vil elske denne modellen. Selvfølgelig er det ikke utelukket at tenåringsjenter vil like like det.

Unisex barnesengetøy med stjerner i grått og hvitt

barn sengetøy dynetrekk gutter sengetøy jente sengetøy grå hvite stjerner

For det ultimate unisex -utseendet anbefaler vi disse elegante barnas sengetøy med stjerner. Den er spesielt egnet for barnerom i en behersket, puristisk eller minimalistisk innredningstil.

Vår favoritt nummer 1: Barnesengetøy “ugler”

barn sengetøy dynetrekk jenter sengetøy ren bomull ugler

Vår ubestridte favoritt nummer 1 er “uglene”. For oss var det kreative, fargerike designet avgjørende her. Den ble designet av den 7 år gamle vinneren av Junior Stylist April fra Storbritannia, og den fortryller med sine fantasifulle, søte motiver.

Godta våre TOP 10 favoritter som anbefalinger i stedet for som et begrenset valg. Ta en titt på alle andre barnesenger og modeller og finn dine helt spesielle favoritter! Vi håper du liker det!