nyskapende kul konvertibel barneseng design tre barneseng

Innovativ konvertibel barneseng i et moderne design av ROH

Venter du ditt første barn og ønsker å lage et virkelig moderne og innovativt barnehagedesign? Da anbefaler vi at du retter oppmerksomheten mot den nyeste ROH -kolleksjonen! Dette er samlingen av et ungt og veldig kreativt selskap som heter Spot on Square.

  Samlingen hennes består av en barneseng som kan gjøres om til en barneseng, en romslig kommode og en bleieseng.

Møblene er laget i en kombinasjon av valnøttbrun og hvit eller valnøttbrun og grå

nyskapende, kjølig, konvertibel barneseng, design, tre, baby

Alle møbler er laget i en elegant og vakker kombinasjon av valnøttbrun og hvit og valnøttbrun og grå og tilbys allerede. Designerne på Spot on Square har designet disse møblene slik at foreldre alltid kan ha god utsikt over babyen fra hvert hjørne av rommet. De er også laget av 100% resirkulerbar akryl. Så disse amerikanskproduserte møblene er en fantastisk løsning for ethvert moderne barnerom. De er elegante og har et moderne design og tilbyr høy kvalitet og livssikkerhet for barna dine. Mer informasjon om samlingen av Flekker på torget finner du på hjemmesiden deres! Nå ser du bare på bildene av din siste møbelsamling her! Vi håper du liker det!

 En barneseng som kan gjøres om til en barneseng fra en romslig kommode og en bleie nyskapende, kjølig, konvertibel barneseng, design, ergonomisk

oversatt og redigert av Sabine