komfortable, kule barnesenger laget av tre, glamorøse, feminine møbler

Komfortable, kule barnesenger til barnesoverommet

I hver smårolling vil det uunngåelig komme en tid da den må bytte soveplass og erstatte den gamle barnesengen med en barneseng. Siden det ikke er noen bestemt alder for denne transformasjonen, er det viktig at du lar barnet ditt veilede deg, og spesielt når de har lært å klatre ut av barnesengen, ta avgjørelsen om at tiden er inne for å gjøre dette.

Med de kreative barnesengsideene vist nedenfor, vil denne fasen sikkert bli morsom for både deg og barnet ditt.

Følg tipsene våre og velg riktig seng for barnet ditt

komfortable kule barnesenger metallramme svart

En tradisjonell barneseng med halvgitter   

Dette forslag til seng kan hjelpe barnet ditt med å gjøre den første endringen fra en babyseng til en barneseng. Den inngjerdede tresengen avbildet nedenfor garanterer at det sovende barnet alltid vil være trygt. Plassen er bevisst igjen i gjerdet for barnet å gå ned og klatre opp igjen i sengen på egen hånd. En slik sengetype vil ikke overlate barnets sikkerhet til tilfeldighetene, spesielt hvis barnet er opplært i bruk av kammerpotten og kan gå på do alene, ikke bare om dagen, men også om natten.

Velg en solid og fast seng

komfortable kule barnesenger trerammegitter

Moderne allsidighet

Hvis du har bestemt deg for denne sengetypen med barer, trenger du ikke bekymre deg så mye om hvordan du best kan hjelpe den lille med overgangen fra barneseng til barneseng. Dette er fordi barnet ditt fortsatt vil finne den nye sengen som det samme møbelet som de er vant til å sove på. Slike senger må være lave og slitesterke for at barnet ditt ikke skal bli skadet hvis de sklir ned ved et uhell – noe som ikke kan utelukkes i de første dagene når barnet er kjent med konfigurasjonen av den nye sengen.

Moderne barneseng

komfortable kule barnesenger treramme minimalistiske møbler

Forbedre barnehagen med en ny seng

komfortable kule barnesenger treramme hvit moderne

Velg en seng som lover trygghet for barnet ditt

Hvis barnet ditt sover urolig og står i fare for å falle hele natten, kan du foretrekke en stor barneseng med sammenleggbar skinne eller med avtagbare sideskinner. Sengen trenger ikke å være mye høyere enn gulvet, og der det er mulig må det være et tykt teppe under som minimerer risikoen for skader ved fall. Etter hvert som barnet blir eldre, kan du fjerne stengene eller skinnene, og deretter har du tilpasset sengen til det nåværende behovet til ditt voksende barn så godt som mulig. Du kan stole på det faktum at du kan få denne typen senger i en rekke stiler, størrelser og høyder, avhengig av barnets karakteristiske krav. Noen er konstruert veldig enkelt og fint, mens andre har et forseggjort design med mini-gitter nær hodet.

Velg den perfekte sengen for barnet ditt

komfortable, kule barnesenger med en høy metallisk ramme

Uansett hvilket alternativ du velger, moderne, eklektisk, utsøkt eller tradisjonelt, må du alltid sørge for at du er fornøyd med akkurat den sengetypen som passer best for barnet ditt. Det er konvertible senger som enkelt kan omdannes til barnesenger selv i sin vanlige størrelse. Når du velger laken og tepper, kan du spørre barnet om deres mening, slik at han eller hun kan velge de som han eller hun liker best.

Blomstret lilla mønster i barnehagen

komfortable kule barnesenger treblomstret lilla mønster  Seng av massivt tre har en ekstra skyvesengkomfortable kule barnesenger uttrekkbar seng i treramme

Brun, grønn og noen bleke nyanser

komfortable kule barnesenger treramme brune grønne prikker

Fet svart og rosa farger – prikkmønstre

komfortable kule barnesenger treramme mettede farger svarte prikkerKombinert lyse rosa og brune nyanser   komfortable kule barnesenger treramme pastellfarger elefantmønster

Dominerende pastellnyanser i det jenteaktige soverommet

komfortable kule barnesenger treramme pastellfarger jentete