barnerom interiør moderne enkeltseng

Det er mange interessante alternativer for attraktivt barnerominteriør. Du kan velge forskjellige farger og teksturer, bruke originale tepper og veggdekorasjoner, ordne vakre møbler og skinnende tilbehør, men det første du legger merke til i dette rommet er barnesengen. Den viktigste oppgaven for alle foreldre når de innreder barnerommet, er å velge riktig seng som er komfortabel, trygg og samtidig moderne og stilig.

Vi vil presentere to flotte modeller fra designerselskapet Mimondo, som er ideelle for alle sofistikerte barnerominteriører. Disse sengene er laget for å tilby perfekt komfort og maksimal funksjonalitet. Den første modellen er bølge 1 – en enkeltseng og den andre – bølge 2. Det er en køyeseng for to barn. Denne sengen har en ekstraordinær design, og man kan tro at den ble laget av arkitekter. Sengetid vil bli til et ekte glede og morsomt eventyr. Og dette er en veldig praktisk løsning for foreldre som har vanskelig for å få barna til sengs. De minste kan ikke bare sove der, men også leke, klatre og gjemme seg.

Det er absolutt ingen grunn til bekymring for barnas sikkerhet. Det er ikke engang verdt å tenke på. Dette er en veldig stabil og sikker seng. Du kan spørre barna dine, og de vil sikkert bekrefte det.

Sengene fra Mimondo er malt i en nøytral hvit farge og passer derfor både for jenter og gutter. De vil tilføre et snev av munterhet og originalitet til barnerommet, og barna dine vil definitivt like dem. Se på bildene og vær ærlig – du vil ikke gå tilbake til barndomsårene dine?

Fabelaktig barnerominteriør med køyesengen fra Mimondo, som er perfekt for lek og moro

barnerom interiør attraktiv køyeseng

barnerom interiør moderne enkeltseng