Uvanlige barnesenger barneseng bil barnehage ideer

 Uvanlige barnesenger som stimulerer barnas fantasi

Dette er ikke første gang vi har presentert deg for interessante og praktiske barneromsmøbler. Vi gjør dette bevisst og med stor glede, fordi vi vet det godt: Barna våre fortjener bare det beste. Og det gjør foreldreoppgaven så vanskelig.

Foreldre vil alltid kjøpe det beste til barna sine, men de vet ofte ikke hva som egentlig er det beste. Eller noen ganger har de bare ikke råd. I dette tilfellet må du gå på kompromiss, noe som ikke alltid er så ille. Du kan finne verdifulle barnemøbler på markedet til en fornuftig pris.

Det viktigste: foreldre og barn er fornøyd med sluttresultatet. Det er derfor vi i dag leter etter svarene på følgende spørsmål: “Hva gjør barn lykkelige?” Og “Hva gjør foreldre lykkelige?”

Barnesenger for guttaLa gutten din sove i en bil

Uvanlig barneseng automatisk formel 1

Denne gangen har vi valgt ut 11 uvanlige barnesenger for deg som har det bestemte. Vi finner dem spesielt egnet for barn og tror at foreldre også vil si det. Skal vi se på følgende barnesenger og finne fordelene deres sammen?.

 Barneseng – forvandle barnerommet til en kosmopolitisk by. La London inspirere deg!

Uvanlige barnesenger kinderbett buss SCBBLB

Introduser barnet ditt for hovedstedene. Vi synes innredningen til barnerommet vist over er veldig smart, fordi de ikke bare er fancy og praktiske, men informative og vekker barnets interesse for verdenshistorie.

Eksemplet nedenfor viser en barneseng også i form av en buss. Men denne er utstyrt med et lysbilde. Det er faktisk en loftseng med en lekeplass under. Vi vil si: det gjør barn lykkelige.

Barneseng med lysbilde

Uvanlige barnesenger barneseng med brannveske med lysbilde PIHSGB1070

Barn elsker trehus. Men hvis du ikke har mulighet til å bygge ett, er de to neste eksemplene akkurat det rette for deg. Disse er fulle av muligheter til å leke og slappe av.

Barnes loftseng designet som et trehus

Uvanlige barnesenger med lysbilde ORIGINAL S.36-2 TREEHOUSE

 En annen lignende modell på gutterommet 

Uvanlige barnesenger barnehageideer LIFE_HOUSE_JONGENS_SFEER_MODEL

De andre eksemplene passer perfekt på jenterommet. Følgende barnerom er innredet i rosa, rosa og lilla, og er mer enn eventyrlignende. Det gjør små jenter lykkelige og drømmende, og det samme gjør mødrene deres.

Plassbesparende barneseng for to jenter

Fancy barnesenger barnerom ideer barneseng jente alice

Enkel og elegant for unge jenter med stil

Uvanlige barnesenger barneseng jente VALENTINE COMPO 05

Hver ung jente drømmer om å være en prinsesse. Med en barneseng som denne under, går drømmene i oppfyllelse.

Gutter elsker raske biler og jenter elsker romantiske vogner

Uvanlige barnesenger barneseng prinsesse SCPC201 + BARN02

 Lilla himmelseng 

Uvanlige barnesenger baldakin barneseng jente ORIGINAL S.21-2 MOROCCO CHIC

 Barnehageideer for skolebarn

Uvanlige barnesenger satt opp barnerom AX-COMPO.05

Hvis barnet allerede går på skolen, blir prioriteringene satt igjen. Nå trenger barnet nye møbler som “hjelper” med læring. For eksempel er disse nummerert (som på bildet ovenfor) eller vokser sammen med barnet ved å være justerbar i høyden. Ergonomiske studiemøbler kommer nå i tvil.

Liten svart tavle hang over sengen på veggen

Uvanlige barnesenger barnerom unge benbenker + kajuitbed

Likte du bildeserien vår? Forhåpentligvis vil disse barnehageideene være nyttige for deg. Vi vil gjerne tilby deg følgende forslag vær nyttig og håper du liker å velge riktig seng for barnet ditt!