Bryllupet skjer vanligvis en gang i livet … Vel, dette ordtaket kan diskuteres lenge. Mange kan si at den er utdatert. Men bryllup skjer ikke så ofte selv i moderne tid og er alltid noe spesielt. For i øyeblikk som dette er du forelsket og tror at du opplever et spesielt øyeblikk. Av denne grunn er det perfekte bryllupslokalet alltid av stor betydning. Det trenger imidlertid ikke å være eksklusivt eller oppfylle noen spesielle krav. Bryllupsstedet må ganske enkelt gi deg den helt spesielle følelsen av unikhet og forbindelse med evigheten. Det er noen få enkle regler som vil lede deg til akkurat dette resultatet. Vi vil gjerne introdusere deg for det.

Camping midt i naturen – en flott beslutning for et bryllup 

alt i hvitt - bryllupssted

Elementet i drømmen

Bryllupsstedet må oppfylle en spesiell drøm på en eller annen måte. For noen mennesker er dette et reisemål, for andre er det ganske enkelt et etterlengtet miljø. Så den ene eller den andre vil for eksempel reise til Italia, mens den tredje vil finne et sted i naturen som bare noen få kjenner og som har noe spesielt som ellers ikke finnes.

  Ofte er slike steder ikke nødvendigvis veldig langt unna eller utilgjengelige. Hvis du ikke kan reise til Italia, kan du imidlertid finne en restaurant eller stemning et sted i nærheten som minner om det landet. Kjenner du det naturlige miljøet i byen din? Kanskje det er et uoppdaget sted i nærheten, men som transporterer deg til en annen virkelighet? Hovedsakelig kan du konstruere en stemning på bryllupsstedet ditt som tilsvarer dine drømmer, selv om det ikke oppfyller dem helt.

Det utendørs bryllupet innebærer visse farer

en klassisk konsert - bryllupssted

Bryllupssted som gjør god forberedelse lett

Bryllupsstedet er et sted du og menneskene som hjelper deg med forberedelsene, må besøke oftere. Spesielt hvis du er en av de som ønsker å slå opp og sjekke alt flere ganger, er tilgjengelighet av grunnleggende betydning. Du bør kunne gå til bryllupsstedet oftere og tilbringe noen dager i nærheten av stedet. Hvis du er en avslappet person som liker å delegere ansvar til andre, kan du velge et sted for bryllupsfeiringen som er litt mer fjernt. Vær imidlertid ærlig med deg selv og vær realistisk om situasjonen!

En vakker skog som bryllupssted

en flott foss - bryllupssted

Hva er viktigere for deg – vakre naturomgivelser eller en fantastisk atmosfære?

Hvis du håndterer bryllup og bryllupsplaner, finner du ut at omtrent halvparten av de nygifte er mer opptatt av omgivelsene og den andre halvdelen – stemningen i feiringen. Med andre ord ville noen kompromittere luksusen ved å knytte knuten foran fantastiske naturomgivelser. Andre finner imidlertid sin drøm realisert når bryllupet finner sted i en luksusrestaurant. Selv om begge noen ganger er tilgjengelige, må du vanligvis prioritere det ene eller det andre aspektet. Hva ville være tilfellet med deg?

Skulle bryllupsstedet ha et svømmebasseng? 

feiring på svømmebassengets bryllupssted

Egnet bryllupssted for dine gjester

Det er vanligvis mennesker du virkelig vil ha i ditt eget bryllup. Man må tenke nøye over hva dette er og om de kan komme til det valgte bryllupslokalet. Ikke alle har råd til lange eksotiske turer. Noen er travlere om sommeren og andre i vintersesongen. Lag en liste over gjestene du virkelig vil ha med deg, og tenk nøye over hvordan det ville være for deg. Kanskje du kan ringe henne når du er i tvil? Hvem vet om de kanskje ikke kan hjelpe deg med tips og ideer.

Selv i midten av byen kan du finne utrolig mange flotte steder

alt i hvitt - bryllupssted

Bryllupssted for det perfekte været

Det perfekte været er noe annerledes for alle: Noen elsker vinter og vil gifte seg på en restaurant eller et hus med utsikt over fjellene med et snødekt landskap. Andre, derimot, kan ikke forestille seg noe annet enn solvær for den aktuelle dagen. Uansett må du ikke bare drømme, men også tenke nøye gjennom de praktiske utfordringene knyttet til den respektive situasjonen. Vinterbryllupet er en flott ting, men er det valgte bryllupslokalet lett tilgjengelig selv i dårlig vær? Kan gjester komme inn hvor som helst under tøffe vinterforhold? På et sommerbryllup kan du tilby gjestene tilstrekkelig beskyttelse mot solens stråler? Har du et alternativ for et utendørs bryllup i tilfelle regn? Lag en liste over alle mulige farer knyttet til den respektive plasseringen og sesongen. For å gjøre dette, skriv ned mulige løsninger på problemene, slik at du har en plan for utfallet av situasjonen for hvert tilfelle.

Fjellene er populære steder for bryllup

bryllupssted - fjell og bryllup

Hvilken del av budsjettet vil du bruke på det

Noen mennesker har råd til alt. De fleste av oss er imidlertid ikke en av dem. For at et drømmebryllup skal skje, må man sette prioriteringer som er spesielt viktige for brudeparet selv. For noen er det spesielt viktig at flere populære mennesker er der. Andre, derimot, ønsker å være blant noen få mennesker, men finner noe spesielt som et sted og opplevelsesrom. Hvis det andre tilfellet gjelder deg, har du råd til en eksklusiv beliggenhet, men dermed avstå fra antall gjester og andre aspekter. Eller du kan velge noe enkelt – som et bryllup midt i naturen, men med en enklere stil. I dette tilfellet ville den enkle atmosfæren med kreativ dekorasjon og en spektakulær utsikt være den beste beslutningen. I eksemplene våre nedenfor har vi prøvd å gi en oversikt over bryllupsstedene som er valgt oftere på en tydelig måte. Vi håper at dette også vil hjelpe deg og kanskje være svaret på søket ditt.

Mange drømmer om å gifte seg i Italia

bryllupssted - land i Sør -Europa

Angi dine egne prioriteringer når du velger bryllupsstedet 

bryllupssted - luksus atmosfære - innendørs

Historiske steder er veldig populære for bryllupsfeiringer

bryllupssted - flere ideer

Nok et originalt sted midt i naturen

bryllupssted - midt i en vakker skog

Enkel, men stilig atmosfære med nydelig utsikt 

bryllupssted - pent dekorerte bord og stoler

bryllupssted - vakkert tak

Vil du gifte deg på et flott slott?? 

bryllupssted - foran et klassisk slott

bryllupssted - eng om natten

bryllupssted antikk arkade

For mange bestemmer utsikten kvaliteten på bryllupsstedet

bryllupssted med vakker utsikt

161212_EM_WEDDINGVENUE_MONARCH

restaurant ved sjøen - bryllupssted

Sjarmerende eksotiske aksenter er også gode valg 

slott - flott sted - bryllupssted

Mange drømmebryllup finner sted ved sjøen, til og med rett på stranden

veldig fint sted - bryllupssted

Brud og brudgom kyss på stranden

vakkert hav - bryllupssted