Det finnes en rekke tips på internett angående kjolene til bryllupsgjestene. For å være ærlig, finner vi de fleste av disse ganske forvirrende. Dette får temaet “brudekjole” til å virke for formelt, strengt og stressende. Du mister ofte oversikten over hovedformålet med det hele. Dette er nemlig at damene skal bidra til feiringens festlige karakter med sitt utseende. På den ene siden betyr det selvfølgelig å se vakkert ut. For det andre bør du ikke bare være bruden forlate showet. Hun bør understreke deres hovedrolle innen festivalen med sitt eget antrekk.

Så vi lager en oversikt over hovedreglene for kjolene for bryllupsgjester. Så du har en god sjekkliste. Imidlertid kan du avvike fra dette avhengig av rammeverket og temaet for arrangementet.

Vi vil da gi deg noen spesifikke eksempler som illustrerer det som nettopp er blitt sagt.

Spesielt når det gjelder en god venn, er dette ganske gjennomførbart. Du kan ærlig snakke med henne om brudekjolekoden og koordinere ditt eget antrekk. Du og bryllupsplanleggeren din kan til og med være glad for det! Du kan til og med inspirere dem til å lage sitt eget utseende.

Disse kveldskjolene tilsvarer den edleste etiketten

veldig edle kveldskjoler bryllup

Følgende bør tas i betraktning når det gjelder “brudekjole”

Overholdelse av spesifikasjonene

Retningslinjene for bryllupsinvitasjoner, i informasjons -e -postmeldinger eller under samtaler må absolutt respekteres. Disse bestemmer ofte temaet, mottoet og formalitetsnivået for klærne. Eksemplene på emner og mottoer er mange.

Et bryllup kan gjøres i en vintage stil. Andre nygifte ønsker å finne ut hvilken som helst middelhavs- eller eksotisk tradisjon. Kanskje paret møttes på en tur som denne? Rock’n’Roll eller feiringer i retrostil er også populære.

Storslåtte mønstre og subtile metallfarger – ideelt for svært eksklusive bryllup

komplekse mønstre på grunn av subtile nyanser ideelt

Så er det begrepene som bestemmer formalitetsnivået. Slike er hvite slips, svart slips, casual / formelle, semi-formelle. Det første alternativet er det mest krevende. For kvinner betyr dette intet mindre enn gulvlange kveldskjoler. På Black Tie kan du variere med en cocktailkjole. Dette er det eneste alternativet med det uformelle alternativet. Halvformell gir deg muligheten til å ha et raffinert hverdagsutseende.

Ofte er formalitetsnivået knyttet til stedet. Dette er den tredje viktige faktoren ved valg av bryllupsgjestenes kjoler. En landlig feiring, som også stort sett foregår utendørs, bør kombinere romantikk og sofistikert eleganse. I byen kan antrekket være mer mot uteliv. I et slott eller en super luksuriøs setting vil du sannsynligvis gå for det “hvite slipset” eller “det svarte slipset”.

De så populære strandbryllupene og de som spontant blir organisert i siste øyeblikk, er hovedsakelig avslappet, det vil si det minst formelle utseendet.

En slik kjole ville bare være egnet for bybryllup med et kveldsfest og en smart uformell kleskode

by-bryllup-med-kveldsfest

Tenk på no-go

No-go på bryllup er viktig for å holde bruden i sentrum av festen. Dette er showet hennes, og ingen har lov til å stjele det fra henne! Som regel bør du unngå kjoler og skjørt som er for korte, provoserende utringninger og prangende farger. I tillegg til alt annet du kan sette i sentrum av showet.

Vi ønsket å lage en rask oversikt over brudekjolekoden, og likevel har det blitt litt lengre … Vi lovet noen konkrete ideer. Følger nå dette!

Fire ideelle kjolemodeller for formelle bryllup om dagen eller kvelden

formell dag bryllup landlige fire varianter

Så hva kan du ha på deg til en god venns bryllup??

Vi har derfor noen spesifikke forslag til kleskodebryllup som er ideelt tilpasset dagens trender.

Disse blomstermønstrene er fantastiske å dukke opp på et formelt bryllup

blomstermønster formelt dags bryllup

Blomstermønstre og av skulderen

Blomstermønstre og / eller tynne stropper eller skulderfrie snitt er både klassiske og veldig moderne. De ville være ideelle for et landbryllup. Stol på de nøytrale og pastellfargene. De for lyse nyanser er ganske uegnet for bryllup. Men avhengig av temaet kan de noen ganger gå. Velg et fint stoff og klassisk snitt, slik at du ser elegant ut til tross for det dårlige utseendet.

Fantastisk metallisk modell for bryllupet til din beste venn

ideell modell i metallisk

Subtile metalliske fargenyanser

En klassisk metallfarge ville være det perfekte alternativet for bryllupet. På denne måten gir du feiringen mye glamour og sjarm. Ved å velge riktig farge, kan du fortsatt se reservert nok ut.

Asymmetri, moderne farger og fine stoffer, elegante tynne stropper – perfekt for bryllupet!

asymmetri liten halsringning romantiske tynne stropper

Asymmetriske kutt

Leken håndtering av skuldre og ermer, så vel som brettene er ofte sett i de trendy kjolene for 2017. En slik modell ville også være perfekt for et bryllup. Dette lar deg oppnå et sensuelt utseende og omgå de dype utskjæringene.

Brudekjolekode: Klassisk langt snitt og nøytrale farger. Så en liten provokasjon ville være mulig her!

subtil i fargen og kutt små provokasjoner

Klassiske snitt med et leken element

Hvis du vil være på den sikre siden, velger du et klassisk snitt. Unn deg det ene eller det andre mer uvanlige elementet.

Den viktigste regelen for et kleskodebryllup: Kjolen skal alltid være litt mer beskjeden enn bruden

romantiske modeller litt mer formelt ideal

En mer beskjeden idé

Hvis du foretrekker å vises i en kortere kjole og med en dypere utringning, trenger du ikke nødvendigvis å klare deg uten det. Velg for eksempel et stoff som ser elegant ut, men også beskjedent. Så du har et mer uformelt (for uformelt bryllup, for eksempel) eller et mer beskjedent utseende (for bryllup med hvite slips) og du lar bruden ta sin hovedrolle på festen.

Velg en modell som passer din type

edelt stoff uformell modell sommerbryllup

Få din individualitet til syne

Ikke glem å understreke din individualitet ved bryllupsfeiringen. Dette er avgjørende for å opprettholde festens karakter. Dette øker også sjansene for å være egnet for anledningen.

 Delikate elementer er mer egnet enn for mye tilbehørtilbehør er best i selve kjolen

Perfekte kjoler til bryllupsgjester på et landlig bryllup

fem ideer landlig bryllup

Med en slik topp ser du perfekt ut uten prangende smykker

metallisk topp i stedet for mange skinnende smykker

Tradisjon inspirerer i økende grad fabelaktige kjolemodeller

tradisjon og eleganse i ett