bryllup dekorasjon ideer rosenblad og alter lys

Bryllupsdekorasjonsideer – skap en unik atmosfære for festen din!

Leter du etter nye og originale bryllupsdekorasjonsideer? Vil du gjøre bryllupsfeiringen til en uforglemmelig opplevelse? Kanskje du selv ofte har blitt overrasket som gjest i bryllupssalen og ønsket deg en så flott dekorasjon.

Sannheten er at bryllupsdekorasjoner i gangen så vel som ved bordet alltid er veldig velkomne hos gjestene. Det skaper en spesiell atmosfære og gir den spennende bryllupsatmosfæren enda mer krydder.

Vi har satt sammen noen ideer til bryllupsdekorasjon for deg og håper å hjelpe deg med valg av dekorasjoner på en av de viktigste dagene i livet ditt.

Bryllupsdekorasjonsideer – hvilke hovedtyper skal vi vise deg i dag?

  1. Bryllupshall
  2. Borddekorasjon
  3. Blomster og lys

På de to første bildene kan du se en elegant dekorert bryllupssal og en festlig kirkedekorasjon. I begge tilfeller holdes stilen veldig subtil. Hvit bakgrunn med rosenblad og søylelys på gulvet gir gangen en beroligende, romantisk atmosfære. Den hvite tyllen og de friske blomstene ser offisielle og verdige ut og forbereder bryllupsstemningen.

Veldig edelt og stilig

bryllupsdekorasjonsideer i kirken

Borddekorasjonen er en veldig viktig del av bryllupsdekorasjonen. Under festivalen bruker gjestene mye tid på å spise eller ha morsomme samtaler. Et smakfullt midtpunkt i borddekorasjonen er derfor av avgjørende betydning. Ikke tillat kitsch og design bordene stilfullt og elegant med lykter, blomster og lys.

Magenta og rosa – det ville være noe for deg?

bryllup dekorasjon ideer magenta glass lanterner

Eller foretrekker du dempede farger og en strandstemning?

bryllupsdekorasjonsideer med et snev av sjøen

Tulipaner er veldig populære i bryllupsdekorasjoner

bryllupsdekorasjonsideer med oransje tulipaner

Eventyrlig bryllupstemning

bryllup dekorasjon ideer ovale hvite stoler med magenta tyll stoff

Bare for romantikere

bryllup dekorasjon ideer grener med lys lanterner

Gifte seg som noe ut av en bildebok

bryllup dekorasjon ideer våren med høye lysestaker

Tradisjonell og nydelig med hvite roser

bryllup dekorasjon ideer hvite roser

Det er viktig for dekorasjonen at stilen og fargene gleder brudeparet. Diskuter det grunnleggende og vurder om noen av dere har spesielle ønsker eller intoleranse for visse blomster eller aromaer – du vet, djevelen og skjønnheten er noen ganger i detaljene. Så ikke overlat alt til tilfeldighetene! Bli involvert i temaet og bevæp deg nå med praktiske bryllupsdekorasjonsideer!