Prøv å huske bryllupsfester fra nær fortiden. Bilder av stekt svinekjøtt eller laks, lammesteker med rosmarin-parmesan skorpe og lignende vil sikkert dukke opp i bevisstheten din. Som alt annet i det moderne liv, har imidlertid smaken og preferansene til nygifte endret seg. I dag ønsker vi å ta en titt på de beste trendene i bryllupsmenyen for 2020 og markere de siste trendene i denne forbindelse.

Målet med enhver bryllupsfest nå er å gi gjestene bedre muligheter til å kommunisere med hverandre. Derfor strever man ikke etter en 5-retters meny som knytter venner og slektninger til bordene. Tvert imot: på mange bryllupsfester tilbys buffeter der gjestene blir servert på en vennlig måte, men de kan velge det som passer best for deres smak. I stedet for å sette sammen en hel, lang bryllupsmeny, tilbys hver bryllupsgjest nå et rikt utvalg av mat og drikke, noe som betyr mer variasjon i bryllupsmenyen.

Eleganse på bryllupsbordet og enkelhet i menyen

bryllupsideer praktiske forslag til menyen

Enkelhet er nå dagens rekkefølge i bryllupsmenyen

En velutviklet rustikk stil kan i prinsippet sees på mange områder av livet vårt. Bryllupsfester i vintage-stil er veldig populære. Når det gjelder bryllupsmat og drikke, vender folk seg oftere og oftere bort fra den tradisjonelle menyen. En ny trend mot enkelhet og mer enkelhet bør bemerkes.

Nakne bryllupskaker er ikke lenger populære, i stedet er store bryllupskaker nå inne. Velsmakende forretter tilbys i stedet for store pinnekjøttsteker. Man streber nå etter mer eleganse og raffinement, også på bryllupsbordet. Elegante, elegante glass, enkle borddekorasjoner i hvite og subtile farger og veldig enkle bryllupsmenyer utgjør den nye topptrenden på bryllupsfester.

Eleganse og raffinement er uunngåelig i det moderne bryllupsfesten

bryllupsideer til bryllupsbordet elegant dekorasjon med blomster

Moderne sinnede brudepar leter etter et godt produkt for snacks. De pleide å velge naken bryllupskaker og pyramidekaker. Nå er store, elegante iskremkaker på vei oppover og etterspurt. Store bryllupskaker er også et flott motiv for de beste bryllupsbildene av de nygifte og deres venner og slektninger. Den tradisjonelle gudstjenesten på bryllupsfester de siste årene er allerede glemt. Ikke mer 3-, 4- eller 5-retters meny, i stedet bare smakfulle kringler, pent formet og fylt rundstykker, appetittvekkende snacks og nybakte pizzabiter. Disse går fantastisk med den nye estetikken til bryllupsfesten. I tillegg er det alltid noe for enhver smak.

Rå mat og lokale spesialiteter er for tiden veldig populære på bryllupsfester

Sunt kosthold er veldig viktig i disse dager. Moderne brudepar bekrefter denne trenden. De velger i økende grad økologiske ingredienser til sin enkle bryllupsmeny, og insisterer på lokale spesialiteter som smaker godt og er lette å fordøye. Stadig oftere stiller de spørsmål som: “Er produktene ferske?” Eller “Hvilken gård kommer de fra?”

Bryllupsmenyen er sammensatt for å inkludere sesongens produkter

bryllupsmeny rikt utvalg av grønnsaker

Vegansk og vegetarisk mat er nå mer populær enn noensinne. De er en del av hovedmenyen i alle bryllupsmottakelser og er ikke et andre valg. De beste kokkene liker derfor å lage veganske retter for å møte bryllupsgjestenes høyeste krav.

Nye cocktailer med eller uten alkohol er inkludert i bryllupsmenyen

Når det gjelder drinker på et bryllupsfest, er det også nye trender. Friske cocktailer tilbys ofte, med eller uten alkohol. Disse er pyntet med aromatiske urter og sørger for friskhet og godt humør på festen. Den absolutte favoritten blant bryllupsdrikkene er en gin og tonic med mynte. Den krydrede smaken blir stadig mer foretrukket, for eksempel med appelsin-timian-daiquiri eller rosmarin-margarita. Urtecocktailer er forfriskende, smaker krydret og er for tiden trendy.

Hvordan finner du disse topptrendene i bryllupsmenyen? Har du allerede prøvd store bryllupskaker, smakfulle snacks og ferske urtedrikker? Deretter må du nyte det fullt ut ved neste bryllupsmottakelse som du er invitert til!

bryllupsideer trender i bryllupskaker

bryllupsideer til menybuffeten med pizza

bryllupsideer elegant bryllupskake med roser

bryllupsidémeny med pizza oppdaterer festen

bryllupsmeny trender uvanlige ideer om hvordan du elegant designer buffeen

bryllupsideer for uvanlige kaker

bryllupsmeny fargede desserter på bryllupsbordet

bryllupsmeny med ferske cocktailer

bryllupsmeny deilige desserter

bryllupsmeny godbiter og bryllupskake

bryllup meny trender ingen 5-retters meny

bryllup meny trender utvalg av forretter

bryllup meny trender kreative ideer

bryllupsideer uvanlige forslag til hvordan du skal vise desserter

bryllupsideer i rustikk stil

bryllupsideer hvit duk med fargede aksenter

bryllupsmeny hvit duk og mange desserter