Alle fremtidige bruder, pass på! I dag vil vi fortelle deg hvilke som er de vakreste bryllupstrendene i 2019. Hva kommer og hva som gjenstår i denne bryllupssesongen. Hvilke bryllupsstiler er fortsatt veldig populære og hvilke er på vei oppover. Du vil også få mye inspirasjon til både drømmekjolen din og til festlig borddekorasjon. Samle mange ideer og planlegg den vakreste dagen i livet i henhold til dine personlige drømmer og preferanser.

Vintage -stilen er fortsatt en av de mest populære bryllupstrendene i 2019

bryllupstrender 2019 elopement bryllup for to

Brudekjoler med en forskjell

For oss jenter står brudekjolen uten tvil høyt på listen når vi planlegger bryllupet vårt. Hvert år kommer nyere fristelser når det gjelder brudemote, og hver fremtidig brud blir raskt bortskjemt for valg. Likevel bør hver snart gift dame bli styrt av hennes tarminstinkt og hennes egen smak.

Selve bryllupsstilen spiller også en ledende rolle i valg av brudekjole. Du bør også spørre erfarne motekonsulenter hvilken modell og snitt som ville være ideelt for din figur.

Finn din helt spesielle brudekjole i henhold til de siste bryllupstrendene 2019

bryllupstrender 2019 brudekjoler

Likevel er det noen uvanlige brude trender å velge mellom i år også. Disse er spesielt godt egnet for motebevisste bruder som leter etter noe nytt og spennende. For eksempel er luftige kapper i stedet for klassiske slør ganske populære. Disse gir hele antrekket et eventyrlignende, romantisk preg og passer perfekt til nesten alle bryllupsstiler.

Fargede brudekjoler er også veldig på moten denne bryllupssesongen. Bruder ser unike ut, spesielt i grønt eller blått, men også i korall eller til og med vinrødt. Brudekjolens farge kan selvfølgelig også settes som bryllupsfarge. På denne måten kan du også koordinere hele bryllupsdekorasjonen.

Grønne brudekjoler er spesielt perfekte for et utendørs bryllup

bryllupstrender 2019 grønn brudekjole

Og for kvinner som ikke vil ha på seg en kjole til bryllupet, men likevel ikke vil gifte seg i en klassisk drakt, er en elegant hoppedrakt i hvitt det riktige alternativet. Så det forblir veldig behagelig, og de ser fortsatt helt feminine ut. Et slikt brudeantrekk passer perfekt til alle mulige bryllupssteder – strand, ballong, yacht …

Trygg og trendy på samme tid

bryllupstrender 2019 jumpsuit strandbryllup

Botanisk er absolutt trendy

Natur, sunt kosthold og bærekraft er allerede en fast trend på nesten alle områder av livet vårt. Bryllupsfeiringen er selvsagt intet unntak. I denne bryllupssesongen er dette merkbart gjennom den vakre botaniske stilen. Et fantastisk blomsterhav er alltid i forgrunnen ved bryllup, og ikke bare som brudebuketter. Hengende kurver, stemningsfulle borddekorasjoner og romantisk hårtilbehør – det er ingenting som ikke finnes.

Botanisk – den ultimate bryllupstrenden for 2019

bryllupstrender 2019 bryllupsborddekorasjoner ideer botanisk

Grønne planter som den fantastiske monstera, bregner og palmer er også etterspurt i botanisk stil og foredler atmosfæren med mer friskhet og naturlig letthet. Blomstermønstre er også sterkt anbefalt på bryllupskort, servetter eller bordkort. Geometriske former i kobber eller messing gir dem enda mer teft. De riktige vaser, lykter og boller hjelper.

Blomster og grønne planter vil gjøre bryllupet ditt til et ekte paradis

bryllupstrender bryllupskort i botanisk stil 2019

Blush -bryllupet er på vei oppover

De pulveraktige rosa nyanser, også kjent som rødme farger, er en absolutt hit denne sesongen. Denne gangen går de også hånd i hånd med metalliske aksenter på dekorativt tilbehør, servise og skrivesaker. Den trendy bryllupsstilen kalles derfor Blush Mix og fortryller med nostalgisk skjønnhet og smittende romantikk. Kombinert fremfor alt med metallisk rosengull, forlater rødme oss andpusten og avrunder det hele på en unik måte.

Det er ikke for ingenting at mange brudepar foretrekker en bryllupsborddekorasjon i en rødme -blanding

blush mix borddekorasjoner bryllupstrender 2019

En brudekjole i rødme nyanser får hjertet til hver brud til å slå raskere

bryllupstrender 2019 blush mix brudekjole

Velg rødme som din ultimate bryllupsfarge!

bryllupstrender 2019 blush mix trend

De populære vintage- og boho -bryllupsstilene er fortsatt i stor etterspørsel i år og kan også kombineres dyktig med de siste bryllupstrendene 2019 hvis ønskelig.

Hva med for eksempel påfuglfjær som eksotisk blikkfang i bryllupsdekorasjonen?

bryllupstrender 2019 eksotisk bryllup

Bryllupshit 2019: bryllup i elopement

Å gifte seg veldig intimt og elske kjærlighet er også definitivt en av bryllupstrendene for 2019. Flere og flere nygifte velger et bryllup på et spesielt sted der begge parter føler seg mest komfortable. Det kan være stranden på en eksotisk øy eller en avsidesliggende alpinhytte … alt handler om kjærlighet. Det er mange fordeler med å gifte seg på denne måten, for eksempel mindre planlegging og derfor færre kostnader. Du kan slappe av og bare konsentrere deg om den andre personen og trenger ikke tenke på skrivesaker, tjenester og forseggjorte seremonier. Og ingenting står i veien for en liten bryllupsfeiring med de viktigste menneskene dine etter bryllupet.

Si ja til hverandre i kjærlig samhold!

bryllupstrender 2019 elopement bryllup

Uansett hvilken stil eller bryllupstrend du velger, nyt den største dagen til fulle og feire kjærligheten med din kjære. Ikke glem: dette er din helt spesielle dag, og det er bare din!

Kos dere masse!

bryllupstrender 2019 botanisk stil

Det kan være med Blush Mix …

borddekorasjon blush mix bryllupstrender 2019

Eller med den fantastiske botaniske stilen

bryllupstrender 2019 bryllup i botanisk stil

bryllupstrender 2019 vintage stil hage bryllup

Og hvorfor ikke med den populære og klassiske herregårdsstilen?

bryllupstrender 2019 rustikk dekorasjon låvebryllup

bryllupstrender 2019 rustikk bryllupskake

bryllupstrender 2019 rustikk stil

bryllupstrender 2019 landlig bryllup

Deilige snacks blir ikke bare stadig mer populært for en champagnemottakelse 

bryllupstrender 2019 snacks for en champagnemottakelse

         En salt bar er i økende grad foretrukket fremfor en godteribar

bryllupstrender 2019 salt bar

Rustikk møter vintage

bryllupstrender 2019 låvebryllup

Måtte bryllupet ditt bli som en drøm!

bryllupstrender 2019 bryllupskake med eukalyptusblader