Den største dagen i livet når du sier ja til hverandre skal være veldig romantisk og løpe så jevnt som mulig. Dette er hva hvert brud og brudgom ønsker, selv før de begynner å planlegge og organisere bryllupet. Ideelt sett ville det sikkert vært mulig, men … ingen er perfekte, det vet vi alle veldig godt, ikke sant? Hånd på hjerte, vi må innrømme at ikke alt går etter planen ved hvert bryllup. Enkelte planendringer er mulige her hvis de utføres jevnt. Dessverre, ved en bryllupsfeiring som ser ut til å gå veldig bra, er det noen ganger uønskede overraskelser og ubehagelige situasjoner som er vanskelige å forutse. Det er til og med feil som en av brudepartnerne (noen ganger begge deler!) Gjør som ødelegger feststemningen totalt. For å unngå dårlig stemning og faux pas, har vi oppsummert de mest typiske feilene som brudeparet best bør unngå på sin egen bryllupsfeiring. Her er disse!

Mesteparten av tiden går ikke tingene som planlagt

Bryllupsfeiring pass på ubehagelige situasjoner feil

Feil i planlegging og organisering av bryllupsmottakelsen

Planlegging og organisering av bryllupsmottak kan ta måneder hvis brudeparet vil tenke gjennom hver minste detalj. Ting som er irrelevante for mange mennesker, som invitasjoner til feiringen, menyen på festen, bryllupskaken, musikken og sitteplasseringen til gjestene, spiller ofte en stor rolle ved bryllupsfeiringen.

Det er veldig ubehagelig for gjestene når den høytidelige vielsen i kirken eller på registerkontoret trekker ut og gjestene blir litt lei. For lange taler er virkelig slitne denne dagen, fordi det felles målet for alle de inviterte er god stemning og hyggelig samtale.

Bryllupsfesten skal være morsom, lange taler er ikke velkomne

Morsom, avslappet og glad atmosfære på bryllupsfesten

Til tross for perfekt planlegging og organisering, er det noen ganger uønskede gjester på festen som helst ikke vil være der. Hvis det er en krangel mellom noen slektninger eller venner, er det bedre å ikke invitere disse menneskene til festen, ellers ødelegger de den festlige og glade stemningen med dårlig mentale ord. Og under ingen omstendigheter skal det skje på et bryllupsfest! Så vårt eneste råd er å sjekke gjestelisten og revurdere sitteplassene for de inviterte. På denne måten unngår du ubehagelige situasjoner ved bryllupsfeiringen.

 Sjekk sitteplassene til gjestene og unngå pinlige situasjoner i bryllupsmottaket

Bryllupsfest sitteplasser for gjester for å unngå pinlige situasjoner

 Bryllupsmenyen må også inneholde vegetarretter og må under ingen omstendigheter overbelastes

Bryllupsmottakelse bryllupsmeny vegetariske retter skal ikke overbelastes

Bryllupsmenyen må være nok, men ikke overbelastet. Det ville være best hvis det gis noe spesifikt for enhver smak. For eksempel bør vegetarianere blant bryllupsgjestene ikke overses, det ville være et ubehagelig tilsyn fra organisasjonens side. En viss timing når du serverer mat og drikke anbefales også. Ellers ville du ha misfornøyde gjester som også føler seg ulykkelige eller neglisjert. Musikken på festen må heller ikke være for høy, slik at gjestene kan få samtalene deres uforstyrret og om ønskelig danse. Selv før de blir fulle og lager apekatter mens de danser!

 Musikken på bryllupsfesten burde ikke være for høy

Bryllupsfeiring ingen for høy musikk ellers forstyrret gjester

 I bryllupsmottaket danser vi og koser oss

Bryllupsdans har det gøy

Vårt ekstra tips: Å organisere en bryllupsfeiring er ikke en lett oppgave, så la det være til erfarne og velprøvde bryllupsbyråer. Du tar deg av alt, du som nygifte nyter den store dagen og festen!

Stol på organisasjonskunnskapene til bryllupsplanleggeren din

Parvedtak for bryllupsplanlegger

Parvedtak for bryllupsplanlegger

Personlige feil som man kan begå under de spesielle omstendighetene ved bryllupsmottakelsen

Det er spesielt flaut når man gir andre skylden for misforståelser, feil eller eget tilsyn. Vi vil advare deg om slike personlige feil, som kan ødelegge alt på en gang, slik at du aldri går inn i faux pasene dine, spesielt på bryllupsfesten din. Prøv å unngå disse slik at du og partneren din vil feire bryllupsdag i mange år fremover. Disse kan kort formuleres slik:

  • Bedre drikke lite alkohol på bryllupsfesten din! Vær forsiktig, fulle bryllupsgjester ser rare og pinlige ut for andre, men hvis brudeparet (eller en av partnerne!) Drikker for mye alkohol på festen, er det et dårlig tegn. Psykologer og bryllupsplanleggere tolker det slik at dette ekteskapet kanskje ikke varer lenge. Så hvis du planlegger og streber etter et langt liv med din kjære, er det best å drikke lite vin (eller øl i stedet for vin!) Og kombinere det med brus.

Drikk mindre alkohol på ditt eget bryllupsfest og hold hodet klart

Mindre alkohol bryllupsmottakelse holder hodet klart

  • Den ene partneren tar ikke hensyn til den andres ønsker og flau seg selv! Dessverre kan det også skje! Når man diskuterer bryllupsmenyen, kan den ene bruden insistere på vegetarretter, men den andre vil ikke klare seg uten kjøttspesialiteter som allerede er planlagt. Eller en annen pinlig og rar situasjon ville være med et overraskende utvalg av bryllupskaker. Denne faux pas vises til og med i følgende morsomme video (kilde: countryliving.com)

https://freshideen.com/wp-content/uploads/2017/10/Unicorn_Wedding_Cake_-_NEWS_-_FRONT_V2_1489514821_300_sd.mp4

Vær også veldig forsiktig når du danser, slik at ingenting går galt!

Bryllupsfest dans for å gjøre deg selv flau

  • Hans eks kommer til bryllupsfesten din uten invitasjon! Det ville være det verste i bryllupsmottaket hvis du ser brudgommens eks-kjæreste blant bryllupsgjestene. Hun kunne bare sitte der og nippe til drikken sin. Vi vil ikke forutsi noe dårlig her, men vær forberedt på uønskede situasjoner! Tenk på hva du kan forvente av en forlatt, ulykkelig kvinne?! Det kan bare ødelegge den glade feststemningen. Og ingen vil det!

 Brudgommens eks-kjæreste har ingen plass i bryllupsmottaket

Bryllupsmottaket eks kjæresten ødelegger feststemningen

 Noe uventet kan skje på ethvert bryllup

Bryllupsmottakelse skjer noe uventet

Bryllupsbordet må være ordentlig dekket og festlig dekorert

Vær mye oppmerksom på bruden din, slik at hun ikke blir lei under noen omstendigheter

Unngå pinlige situasjoner Vær oppmerksom på bruden til bryllupsmottakelse

 Hold sammen som et par i vind og vær

Å holde et bryllup sammen uavhengig av vind og vær

 Imidlertid ikke flau deg selv på bryllupsfesten!

Bryllupsfest flau deg selv