Typisk og konvensjonelt kan se vakkert ut, men kan også være kjedelig og upersonlig. For mange par er navnet på livspartneren og ekteskapsdatoen på innsiden av en glatt gullring utilstrekkelig. Leter du også etter noe originalt og unikt for denne uforglemmelige dagen? Vi viser deg 20+ flotte gifteringer for ham og henne.

Fingeravtrykk for et spesielt personlig preg

Fancy fingeravtrykk gifteringer

Uvanlige gifteringer med uvanlige former

En bestemt ringform kan si mye om personen som bærer den. Så de to gifteringene kan være totalt forskjellige fra hverandre. På den annen side kan de to vielsesringene snakke om parets likheter. Kanskje det er hobbyen eller jobben som brakte dere to sammen og tok dere sammen.

Eller kanskje det er noe veldig abstrakt som bare du kan gjenkjenne i det: et mønster, for eksempel, som bare dukker opp når du plasserer de to ringene oppå hverandre som et puslespill. Eller et skjult bilde eller foto som du kan projisere på veggen med lys. Ringer som ser ut til å være laget av grener, har en symbolsk betydning av lykke, livsglede og positiv endring. Ellers kan du få ringene til å se helt bisarre og asymmetriske ut og stole helt på en designer for utseendet.

Fancy designerringer

Uvanlig gifteringer designer kult

Gull for henne, sølv for ham

Fancy vielsesringer designer

Grener symboliserer lykke og positiv endring

Fancy gifteringer grener

Steampunk giftering med teknisk teft

Fancy gifteringer steampunk

Ringen inneholder et lite bilde som du kan projisere på en vegg

Fancy vielsesringer projektor

 Puslespill som bare kommer fra de to ringene

Fancy gifteringer puslespill

Stemmebølger fra partneren “Jeg elsker deg”

Fancy gifteringer jeg elsker deg

Uvanlige gifteringer laget av utradisjonelle materialer

Gull, sølv og hvitt gull er ikke de eneste vakre materialene du kan bruke til å bestille gifteringer. Fancy vielsesringer er også laget av tre, horn, bein, jernmeteoritt og Damaskus -stål, og de ser vakre ut i prosessen.

Jernmeteoritt fra kjernen av en asteroide

Fancy vielsesringer meteoritt

Naturlige uvanlige gifteringer laget av tre, horn, bein

Slike gifteringer er spesielt nær naturen og inneholder (avhengig av mange mening) energien fra det tidligere levende vesenet. Dette har tilsynelatende en god effekt på sameksistens, ettersom slike ringer blir mer og mer populære. Imitert rosentre, holm eik og akasie er vanligvis foretrukket fordi de ikke splintrer og er enkle å jobbe med.

Tre og opal resulterer i en veldig særegen blanding

Fancy gifteringer mørkt tre

Fancy gifteringer laget av palisander

Fancy vielsesringer laget av tre

Fancy redwood gifteringer

Elg og gevir eller ben er ofte brukt for sin hardhet. En spesielt dyr variant er imidlertid et par ringer fra forhistorisk tid, som er laget av et ekte dinosaurben eller mammut elfenben. Det var virkelig uvanlig.

Hjortetak er nesten hvitt inni

Fancy gifteringer hjort

Ekte dinosaurben ble brukt til å lage dette paret med ringer

Fancy gifteringer dino bone

Selv mammut elfenben som materiale, selv om det allerede har splintret med alderen

Uvanlige gifteringer mammut

Kosmiske uvanlige gifteringer laget av jernmeteoritt

Jernmeteoritt, som navnet antyder, kommer fra verdensrommet. Nærmere bestemt fra kjernen til en asteroide. Kosmiske gjenstander og smykker har blitt laget av det i tusenvis av år. Likevel er det et ekstremt sjeldent metall, og det er i samsvar med prisen. Det ser krystallisert ut, nesten som knust is. Hver meteoritt inneholder forskjellige metaller i forskjellige mengder som blandes ved høye temperaturer. Derfor ser hvert produkt fra det annerledes og unikt ut.

Meteoritt, opal og akvamarin

Fancy vielsesringer meteor

Jernmeteoritt ser krystallisert ut etter behandling

Fancy vielsesringer meteoritt

Rose gull og kosmisk meteoritt

Fancy gifteringer kosmisk

Mystiske, uvanlige gifteringer laget av Damaskus stål

Damaskusstål ser veldig eksemplarisk ut og brukes oftere og oftere til produksjon av smykker og metallvarer. Den moderne versjonen er laget ved å brette forskjellige mørke og lyse metaller tusenvis av ganger under smiingsprosessen. Den eksakte produksjonsprosessen for antikke Damaskusvarer er fremdeles et uforklarlig mysterium den dag i dag. Det ferdige produktet er veldig forskjellig hver gang på grunn av de mange brettene og kan ikke gjentas nøyaktig andre gang.

Det originale Damaskus -stålet er fortsatt en hemmelighet

Fancy vielsesringer laget av damaskstål

Hver gang helt annerledes

Fancy gifteringer damasz

Jo flere bretter, jo flere detaljer

Fancy gifteringer damaskus

Konklusjon: Uansett om de er laget av tradisjonelle materialer med uvanlige former eller den vanlige formen fra ukonvensjonelle materialer, vil disse uvanlige gifteringene vare evig og tjene som et evig minne om ditt magiske bryllup.

Fancy gifteringer med et vakkert ornament

Fancy gifteringer vakre

 Helt bisarr

Uvanlige gifteringer arkitekter

Bare for lidenskapelige programmerere

Fancy gifteringer morsom ingeniør