Gratis bryllupsseremoni: interessante fakta, fordeler og tips

Er det ikke flott at vi bare kan gifte oss for kjærlighet i disse dager? Og ganske fritt … Tidligere var dette faktum ikke bare umulig, det var utenkelig i det hele tatt. Den er fortsatt der i mange land rundt om i verden. Det frie ekteskapet er faktisk et ganske nytt fenomen som bare har eksistert som sådan i nesten tre tiår. Ved første øyekast virker det litt motstridende. Hvordan da ekteskap, men da fortsatt gratis? Ja, et gratis bryllup er virkelig … gratis! Fri for konvensjoner, dogmer, stereotyper og tro. Det eneste som betyr noe er det forelskede paret og det intime forholdet mellom de to partnerne.

For hvem er et gratis bryllup et alternativ??

I første omgang anbefales et gratis bryllup hvis fremtidige ektefeller ikke vil eller ikke kan gifte seg i kirken. Det kan være at en eller begge partnerne har giftet seg før eller tilhører et annet kirkesamfunn, for ikke å snakke om et bryllup av samme kjønn. I slike tilfeller tillater i hvert fall den katolske kirke ikke kirkelig ekteskap. Alt som gjenstår er muligheten for et alternativt ekteskapsløfte, et gratis ekteskap.

Gratis bryllup i henhold til dine egne ideer

brudebukett brudgommen kysser bruden

Hvor kan en gratis bryllupsseremoni finne sted?

Nesten hvor som helst. Det er ingen grenser for fantasien din. Du kan være gift i din egen hage med din nærmeste familie, på en båt med dine beste venner, på en romantisk strand ved solnedgang eller hvorfor ikke i en mystisk fjellhule med finurlige krystaller og stalaktitter.

Det viktige er hvor elskerne føler seg best. Hva betyr stedet for kjærlighetsforholdet? Kanskje forbinder elskerne dette stedet med felles minner og interesser, eller kanskje er omgivelsene et symbol på den håpefulle fremtiden sammen. Alt dette kan tenkes ut og tilberedes på forhånd.

Romantisk bryllupsseremoni på stranden

strand bryllup rose bue blomst dekorasjon hav

Hvem hjelper til med forberedelsen og selve implementeringen?

Fremfor alt er gratis teologer og de såkalte bryllupshøyttalerne menneskene som starter en gratis bryllupsseremoni. Man må alltid huske at frie teologer ikke er pastorer, men frilansere. Som uavhengige tjenesteleverandører er de organisert i sin egen uavhengige arbeidsgruppe. Du finner mer informasjon om dette, samt et bredt utvalg av gratis teologer på www.frei-theologen.de.

Uavhengige teologer så vel som bryllupshøyttalere vil støtte deg på en empatisk måte i din veldig personlige ekteskapsseremoni. Med de riktige ordene, bevegelsene og ritualene beriker disse ekspertene i gratis bryllup hvert ekteskap og forvandler det til en uforglemmelig opplevelse for elskere og alle gjester.

Opplev bryllupsseremonien din på en unik måte

Gratis bryllupsseremoni på stranden sandhavet

Hva slags forberedelse krever et gratis bryllup??

I prinsippet er to forberedende møter med den utvalgte eksperten nok til å diskutere alle detaljer om forløpet av ekteskapsseremonien. Den pålitelige frilansteologen eller bryllupshøyttaleren blir bedre kjent med paret. Han eller hun lærer om kjærlighetsforholdets historie. Hvor og hvordan de fremtidige ektefellene møttes. Hvilke likheter har de to til felles? Hvilke fremtidsplaner og drømmer er prioritert og hvilket verdensbilde er nærmere brudeparet.

Viktig: Selvfølgelig må du vurdere at en gratis bryllupsseremoni ikke gjør et besøk på registerkontoret overflødig fra et juridisk og juridisk synspunkt. Uansett hvor uromantisk og byråkratisk sivilt ekteskap kan være, har det utvilsomt sine helt klare fordeler og betingelser, som hvert par personlig bør vurdere.

Kjærlighet er alt som betyr noe!

kyss i feltet

Konklusjon:

Hvis du bestemmer deg for å ha et uavhengig bryllup, må du på forhånd finne ut om erfarne uavhengige teologer og bryllupshøyttalere fra din region og diskutere hele prosessen med bryllupsseremonien med dem. Velg det beste stedet og tid for det. Bryllupseksperter vil støtte deg i alt og sørge for at bryllupsløftene dine blir husket på den mest intime og unike måten.

For når du sier ja -ordet, selv om vielsesringen allerede er på hånden, må alt være riktig!

Bildekilde: www.pixabay.com © CCO Public Domain

Ekte partnere trenger ikke juridiske normer

kone og mann på gratis bryllup

Ekte ekteskap – uten vilkår eller religiøs tilhørighet

brud og brudgom kyss i kornåkeren

Velg ditt helt spesielle bryllupssted!

et par kjærester på stranden

Stol på enkel eleganse og hengivenhet!

gratis bryllupsseremoni bryllupsdekorasjon med blomster

Noen ganger er de enkleste tingene de beste

hjemmelaget kake til den gratis bryllupsseremonien

Bare la deg gå!

bryllup på stranden med rosebue og brudgom

Naturlig skjønnhet og ekte kjærlighet går hånd i hånd

utendørs bryllupsfest brud med blomster

Bare vær der for hverandre alltid!

kjærlig par utendørs ved solnedgang

Skål for kjærligheten, skål for gratis ekteskap!

kjærlighetssymbol med hender himmel skyer sol

partnerskap gjennom gratis ekteskap i naturen

Mousserende vin i glass ved solnedgang

strandbryllup ved havet gratis bryllupsseremoni

Seniorpar har gratis bryllupsseremoni på stranden

strandbryllup med fargerike tekstiler og blomster

delikate blomster for utendørs bryllupsdekorasjon

to antikke nøkler og harpiks på trebordet