Når du arrangerer et bryllup, har du virkelig mye å gjøre. Så ikke kast bort verdifull tid. Hvis du lurer på hvor du skal begynne, er svaret – med invitasjonskortene. Disse skaper en ekstra atmosfære og gir dine organisasjonsplaner en god start. Vi vil hjelpe deg med å lage vakre og informative bryllupsinvitasjoner, så vi har satt sammen noen viktige tips og eksempler for deg. Les videre og finn svaret på spørsmålet: “Hva skal du skrive på invitasjoner til bryllupskort?” Få fersk informasjon og forbered deg på den vakreste dagen i livet ditt!

Nyt bryllupsdagen med dine kjære!

Lykkelig bryllupsfotografering av bruden og brudgommen ved bryllupsseremonien. Bryllupstradisjon drysset med ris og korn

Hva skal jeg skrive på bryllupskort?

Bryllupsinvitasjonskort for bryllupsplanlegging

Hva burde egentlig stå på invitasjonskortene til bryllupet?

Ta en titt på våre nyttige råd om hva du skal skrive på bryllupsinvitasjonene dine. Nedenfor finner du eksempler på tekster for dette, og vi har samlet dem for deg basert på en guide. Følgende eksempler inkluderer både bryllupsinvitasjoner for gjester som bare er invitert til en del av bryllupsfeiringen, så vel som formuleringsforslag som tar hensyn til den nåværende pandemien.

Bryllupsinvitasjonskort er designet med kjærlighet og stil

Invitasjonskort for bryllupstekstideer

Hvilken informasjon bør du inkludere i bryllupsinvitasjonene dine??

Hvis du fremdeles ikke er sikker på hvordan du skal style bryllupsinvitasjonene dine og leter etter ideer, her er en liste over informasjonen som bør inkluderes på bryllupsinvitasjonskortene dine:

  • Navnene på det lykkelige paret;
  • Dato og klokkeslett for vielsen og mottakelsen;
  • Navnet på bryllupsstedet;
  • Tilbakemelding kontaktinformasjon;
  • Påmeldingsfrist.

Det kan også være lurt å legge til navnene på gjestene dine for å gjøre det klart om partnere og barn er invitert, som kan skrives for hånd. Legg til et felt for navnene eller til og med en stiplet linje på bryllupsinvitasjonene dine.

Den viktige informasjonen som ikke bør mangle på invitasjonskortene dine

Hva du skal skrive på invitasjonskort for bryllupets ordlyd

Hvis du inviterer alle dine gjester til alle deler av feiringen, kan du legge denne informasjonen direkte på invitasjonene dine. Men hvis noen gjester bare er invitert til kveldsmottaket, anbefaler vi å lage separate bryllupsinvitasjoner for kvelden. På samme måte hvis koronaviruspandemien påvirker størrelsen på gjestelisten din. Deretter kan du lage separate invitasjoner for de få gjestene som er invitert til seremonien og de som er invitert til å se bryllupets livestream og delta på en større feiring på et senere tidspunkt.

Det er mye frihet for kreative ideer

Invitasjonskort for ideer til bryllupsdesign

Vi vil også anbefale å opprette gjesteinformasjonskort for å inkludere alle de finere detaljene, for eksempel veibeskrivelse til stedet, overnattingsmuligheter, informasjon om gavelister, etc. Dette sparer plass på bryllupsinvitasjonene dine og sikrer at gjestene dine har all informasjonen de trenger for å være i tide til bryllupet!

Design invitasjonskort som utstråler harmoni og kjærlighet

Invitasjonskort til bryllupsblomster enkel design

Typisk oppsett for invitasjonskort til bryllup

1) vertslinje

Dette er linjen som angir hvem som er vert for (eller betaler for) bryllupet. Den inneholder enten navnene på det fremtidige brudeparet eller den ene eller begge foreldrene.

Hvem er vertene?

Invitasjonskort bryllupstekst enkel design

2) forespørsel

Du må deretter legge til en linje som ber gjestene dine om å delta på bryllupet ditt, for eksempel “Forespørsel om æren for ditt nærvær” (typisk for en religiøs seremoni) eller “Forespørsel om selskapets glede” (typisk for en sivil seremoni) Seremoni).

Hvis brudens foreldre er verter, vil denne linjen lyde: “Vi ber om æren av ditt nærvær ved bryllupet til datteren vår … med …”. Hvis begge foreldresettene er verter, bør denne linjen lese noe slikt. “Våre barn i bryllupet”, etterfulgt av navnene til brudeparet.

Hvem gifter seg?

Invitasjonskort til bryllups bryllupsorganisasjon

3) navn på det lykkelige paret

Brudens navn bør komme før brudgommens.

Med tradisjonelle invitasjoner er det vanlig å inkludere fulle navn, mens mer uformelle bryllupsinvitasjoner bare kan inneholde fornavnene på det lykkelige paret.

4) Dato og klokkeslett

Inkluder ukedagen og året når du skriver datoen på bryllupsinvitasjonene dine. Se her for grammatikk -tips om hvordan du skriver dato og klokkeslett.

Hvor og når?

Invitasjonskort til ideer om bryllupstema

5) Sted

Vanligvis gir du ikke hele adressen til stedet, bare navnet på stedet med en referanse til byen eller fylket.

Du kan alltid inkludere hele adressen på gjesteinformasjonskortene når du gir veibeskrivelse til stedet.

Gi informasjon om bryllupsseremonien og feiringen

Ideer til invitasjonskort bryllupstekst bryllupsinvitasjon

Kanskje er det nødvendig med et kart?

Ideer til invitasjonskort bryllupstekst kartkort

6) Informasjon om mottak

Du kan inkludere informasjonen om bryllupsmottaket rett i invitasjonene hvis gjestene deltar på både seremonien og resepsjonen. Eller du kan lage separate invitasjoner bare for kveldsbryllupet.

For de viktigste bryllupsinvitasjonene kan du ganske enkelt legge til “og etterpå i resepsjonen” eller “etterfulgt av en mottakelse” hvis resepsjonen er på samme sted som seremonien din.

Hvis resepsjonen din ligger et annet sted, må du legge til det nye stedet på en egen linje.

Det skal feires…

Invitasjonskort bryllupsideer enkel design

7) Covid-19 retningslinjer

Du kan forsikre gjestene om at bryllupsseremonien og mottakelsen din vil være i samsvar med de siste regjeringens retningslinjer for koronaviruspandemien, og at du vil varsle gjestene dine om datoen eller typen for bryllupet ditt må endres på noen måte.

Ytterligere inspirasjon i form av fotoeksempler finner du nedenfor

Design og ideer til invitasjonskort, retningslinjer for bryllupstekst enkle ideer til invitasjoner til bryllup Invitasjonskort til bryllupsblomster skriver ut enkelt design Invitasjonskort for monokrom enkelt bryllup Invitasjonskort til bryllupsinvitasjonskriving Invitasjonskort for informasjon om bryllupsinvitasjon Retningslinjer for design av bryllupsinvitasjonskort Design invitasjonskort til bryllup Invitasjonskort til tekstideer til bryllupspapir Bryllup invitasjonskort enkel design Invitasjonskort til bryllupstekstprøver Invitasjonskort for bryllupstekst enkel design Invitasjonskort til bryllupstekst skriver viktig informasjon Invitasjonskort til layout for bryllupstema Invitasjonskort til bryllupstrivia Invitasjonskort bryllupsblomster formulering Invitasjonskort bryllupsideer for tekst og design Bryllup invitasjonskort tekst bryllup invitasjon ideer Invitasjonskort bryllupsseremoni Ideer invitasjonskort bryllupstekstretningslinjer Ideer til invitasjonskort for bryllupsinvitasjonstekst Ideer til invitasjonskort til bryllupsinspirasjonsbilder Ideer til invitasjonskort for bryllup Ideer til invitasjonskort bryllupsteksthilsen Ideer til invitasjonskort bryllupstekstinvitasjon Ideer til invitasjonskort for bryllupstekstpapirretningslinjer Ideer til invitasjonskort bryllupstekst retningslinjer eksempler Ideer til invitasjonskort for bryllupstekstretningslinjer inviterer gjester Ideer til invitasjonskort bryllupstekstretningslinjer gjester Ideer til invitasjonskort bryllup tekst retningslinjer konvolutt Ideer til invitasjonskort bryllup tekst retningslinjer formulering Ideer til invitasjonskort, retningslinjer for bryllupstekst Ideer til invitasjonskort, retningslinjer for skriving av bryllupstekst Ideer til invitasjonskort bryllupstekstmal Ideer til invitasjonskort til bryllup kreative ideer til invitasjonskort til bryllup stilige ideer til invitasjonskort til bryllup Hva du skal skrive på invitasjonskort til bryllupstekst Hva skal jeg skrive på bryllupskort