Det er ingenting bedre enn når to mennesker bekjenner sin kjærlighet til hverandre og sverger evig lojalitet. Forlovelsesringen har alltid vært en del av ekteskapsforslaget og et løfte om ekteskap mellom to mennesker. Den runde ringformen symboliserer kjærlighet og samhold i evigheten. Men hvor kommer denne tradisjonen fra og hvor skal vi bruke forlovelsesringen riktig, kan du finne ut av oss i dag. Og opp verlbobungsring.de du kan se på forskjellige modeller!

foreslå ekteskap hvor du skal bruke forlovelsesringen

Opprinnelsen til forlovelsesringen

Det er forskjellige versjoner av forlovelsesringens historie. Angivelig fikk kvinner en slags forlovelsesring på hendene allerede i steinalderen etter at de hadde opplevd mye med mannen og vist sin kjærlighet. Selvfølgelig var hulemennene ikke gull- eller sølvsmykker, men en enkel snor. Dette skulle indikere mannens krav på besittelse.

I romertiden fikk kvinner også en forlovelses- / giftering som et tegn på samhold. I løpet av den tiden ble ringer av jern presentert, ofte dekorert med en liten nøkkel. Dette symbolet skal representere tilgang til mannens hjerte.

I tysktalende land går skikken med å bære en forlovelsesring eller giftering som et tegn på et løfte om kjærlighet tilbake til 1477. På den tiden overrakte erkehertug Maximilian I fra Habsburg sin brud en forlovelsesring dekorert med diamanter. Andre samfunnsklasser hadde ikke økonomiske midler til å kjøpe slike dyre og vakre ringer og ga sine nærmeste ringer laget av tre eller stein.

hvor du skal ha forlovelsesringen å foreslå

Hvor skal man ha forlovelsesringen??

I eldgamle tider satte menn forlovelsesringen på den valgte på ringfingeren på venstre hånd. Denne fingeren skulle være koblet direkte til hjertet med en vene. Denne romantiske forestillingen har blitt vedtatt i mange europeiske land og kulturer. Også her i Tyskland er forlovelsesringen slitt til venstre. Ofte bæres dette etter vielsen som en stablingsring for giftering på høyre hånd. Selvfølgelig er dette en personlig beslutning.

Søknadsøyeblikket, da forlovelsesringen presenteres, er en veldig spesiell hendelse i livet til to personer. Nyt dette øyeblikket som kvinne, og vi ønsker at menn velger den riktige ringen!

hvor skal vi bruke forlovelsesringen gifteringer

forlovelsesring gull hvor du skal bruke forlovelsesringen

bryllupsideer hvor man skal ha forlovelsesringen