Bryllupet er den vakreste dagen i livet – alt skal selvfølgelig være perfekt: bryllupsstedet, kaken, dekorasjonene og selvfølgelig brudekjolen. Men spesielt sistnevnte utgjør et dilemma for mange bruder: Er jeg forberedt på å bruke en formue på en kjole som jeg sannsynligvis bare vil ha på meg en gang i livet mitt – men kanskje på den viktigste dagen i livet mitt??

I tillegg må du ikke glemme at det er mye mer i brudeutstyret enn kjolen. Sko, smykker, sminke og frisyre må også tas i betraktning når du planlegger kostnader. Så hva er fordelene med en dyr designerkjole og hvilke billige alternativer er det slik at du kan skinne som en brud på bryllupsdagen din?

kjøp brudekjole lang brudekjole

Service og kvalitet i brudebutikken

Hvis du har et tilsvarende budsjett og ikke trenger å spare på kjolen, kan du nyte full service når du kjøper. Det starter så snart du kommer inn i brudebutikken: salgsassistentene hilser den kommende bruden med en drink og er der for å gi henne råd fra starten. Ekspertråd er gull verdt, fordi profesjonelle selgere ofte umiddelbart ser hvilken modell og hvilken størrelse som ville passe perfekt til den snart kommende kona. I tillegg har brude motebutikker vanligvis alt annet for bruden i sitt sortiment: fra kjoler til sko til tilbehør, finner du det du leter etter her. Likevel bør du planlegge nok tid og bestille time for en innredning minst et par måneder i forveien. Fordi søket etter den perfekte kjolen noen ganger kan ta litt lengre tid enn planlagt. I tillegg vil designerkjolen tilpasses deg, noe som krever flere beslag.

En ulempe når du besøker designerbutikken: de lagerfører ofte bare et lite utvalg av opptil 200 forskjellige brudekjoler. Så sannsynligheten for at du må besøke flere butikker er ganske stor. Men i tillegg til tjenesten, taler det faktum at designerklær er sydd av fine stoffer til fordel for en lokal spesialforretning. Virkelig flott, Silke og skinnende sateng har sin pris, designstykker blir ofte sydd for hånd og spesielt fint bearbeidet i flere lag. Stoffene føles ikke bare behagelige på huden, de hekker også forsiktig mot kroppen på de riktige stedene og faller mykt andre steder.

kjøpe brudekjole kjøpe brudekjole

Det ideelle kompromisset: designerutsalg

Fremtidige bruder, som ikke vil klare seg uten designerkjolen av kostnadsmessige årsaker, har muligheten til å se seg rundt i designerforretninger. Disse tilbyr merkede varer som ofte reduseres med opptil 75 prosent og dermed gjør det mulig for kunder med et lite budsjett å handle for designere. Du kan for eksempel også finne slike utsalgssteder på nettet Zalando Lounge Shopping Club. Dette er eksklusivt tilgjengelig for medlemmer som kan dra fordel av høye rabatter og live shoppingkampanjer. Registreringen er rask og gratis og tvinger deg ikke til å kjøpe. Hvis du allerede har en Zalando -konto, kan du bruke vanlige data for å handle i Zalando Lounge. Hvis du foretrekker å handle offline, kan du på forhånd sjekke om det er et utsalgssted i ditt område, og deretter prøve billige merkeklær på stedet.

Brudekjole av stativet? ikke noe problem

Ikke alle har muligheten eller er villige til å investere en stor sum i en kjole som kanskje aldri skal brukes igjen etter bryllupet. I mellomtiden er det ikke lenger et problem å finne spesielt billige tilbud. Tross alt er det mange nettbutikker som spesialiserer seg på brudemote – og leverandører som Asos, Topshop og vidd har lagt til brudekjoler i sortimentet. Selvfølgelig må du gå på kompromiss med kvaliteten her. Kjolen vil ikke være laget av ekte blonder eller silke og kan ikke tilpasses på stedet. Du må være fornøyd med standardstørrelsene, men selvfølgelig har du muligheten til å få foretatt endringer av en skredder du ønsker, slik at du kan bruke en perfekt tilpasset brudekjole på den viktigste dagen i livet ditt.

 kjøpe brudekjole velg en brudekjole

brudekjoler med blonder kjøp brudekjole

velg brudekjoler kjøp brudekjole