bryllupsplanlegging naturlig bukett

Bryllupsplanlegging 2014 – fargerike bryllupsdekorasjonstrender med regnbuefarger

Har du allerede tatt den viktige beslutningen, og vil du planlegge bryllupet ditt? Du har kanskje ikke en klar idé om hvilke farger og mønstre du skal glede deg over på den store dagen. Kanskje du er i humør for noe nytt, noe som definitivt vil inspirere gjestene dine og skape en unik atmosfære for bryllupet ditt.

Da er du her!

I dag presenterer vi deg for noen av de unike topptrendene innen bryllupsdekorasjon i 2014. Det handler om en makeløs festival av farger – om dekorasjonen med regnbuefarger. Disse lyse, stimulerende tonene utstråler et så sterkt humør og energi at du og dine gjester vil glede seg mye over dem. Her presenterer vi et bredt utvalg av fargerike søtsaker, brudepikekjoler, buketter og bryllupskaker.

Planlegger et fargerikt bryllup

bryllup planlegging regnbue farger godteri og blomster

Fargerike bryllupsdekorasjoner kan også se naturlige ut

bryllupsplanlegging fargerik papirlykt og borddekorasjoner

Bryllupsdekorasjonen til regnbuen er ikke for folk som liker den klassisk og subtil. Det er mer for et par som ønsker å leve risikabelt og useriøst. Et par som feirer livet og ikke er redd for en fargerik atmosfære. Vær litt ukonvensjonell og tør å bruke mer farge i bryllupsdekorasjonen din. Rainbow farger er inne igjen. Bare vær annerledes og feir fargerike i denne verden!

Ikke overdriv det, men tenk alltid på en balanse med nøytrale farger og et hvitt bakteppe. På denne måten forblir bryllupsdekorasjonen i regnbuefarger veldig elegant og stilig på samme tid. Sjekk ut disse utrolig originale bryllupskakene!

Et snev av karneval til bryllupet ditt – idé fra Kaker til bryllup

bryllupsplanlegging kake ideer regnbue

Fargerike brudepikekjoler er en god idé og vil ikke bare spre et godt humør, men gir også balanse til den tradisjonelle hvite brudekjolen.

Brudepike kjoler å beundre

bryllup planlegger fargerike kjoler og mønstre

Fargerik blanding av blomster og hjul

bryllupsplanlegging blomster borddekorasjon

Tror ikke du må sette regnbuens farger i den aktuelle raden. Men tvert imot! Eksperimenter gjerne og ikke vær redd for farger! En veldig velsmakende og original dekorasjonside hvis du planlegger bryllupet ditt, er å lage en buffet med fargerike søtsaker eller bare bruke dem her og der i bryllupsdekorasjonen.

Et sukkersøtt bryllup

bryllup planlegging fargerike godteri røde sko

 Vi håper du hadde mye moro med disse fargerike dekorasjonsideene. Hva synes du om det? Våger du Har du lyst til å planlegge et så fantastisk bryllup også??