Millioner av forelskede par venter utålmodig på dagen da de vil si ja og lykkelig stifte familie sammen. Forberedelsene til den viktigste dagen i livet er alltid komplekse og tidkrevende. Av denne grunn har vi i Freshideen -redaksjonen besluttet å presentere deg følgende sjekkliste. I denne artikkelen finner du smarte tips som vil føre til en vellykket bryllupsfeiring. Vi vil spare deg for mye tid og krefter, slik at du kan feire et drømmebryllup. Her finner du flotte modeller av brudekjoler og smykker. Brudgommens antrekk har heller ikke blitt neglisjert. Hver mann skal føle seg komfortabel og trygg på bryllupsdagen. Våre ideer til brudebuketten og bryllupsbuen blir til interessant informasjon om borddekorasjoner på bryllupsfesten og noen DIY -ideer for denne spesielle dagen.

Er du klar for den viktigste dagen i livet ditt?

elegant, moderne utseende feirer bryllup

På bryllupsdagen er det spesielt viktig for brudeparet at de vises i sin fulle prakt. I tillegg er det alltid lagt stor vekt på den generelle atmosfæren i bryllupsfeiringen. På et slikt arrangement må hver gjest føle seg komfortabel og ha det gøy. Derfor vil vi dekke så mange aspekter ved forberedelsen til feiringen og gi deg mange smarte tips slik at du kan forberede og feire et romantisk og stilig bryllup.

Nedenfor finner du også mange flotte bilder som bør inspirere deg videre til bryllupet ditt. Ha det gøy å lese og se gjennom!

 “Du ser bare med hjertet. Det vesentlige er usynlig for øynene ”Antoine de-Saint Exupery

Must -haves i bryllupsmote – brudekjole og smykker

Vi starter vår oversikt over bryllupstrender med favorittemnet for de fleste fremtidige bruder. Det handler om brudekjoler og smykker. Fordi det er nettopp disse som gjør prinsesser til alle kvinner på denne spesielle dagen og gjør festivalen til et eventyr. Det endrer seg ikke til tross for de moderne brudetrendene. Det er bare at romantikk og klassisk skjønnhet tolkes annerledes.

De enkle brudekjolene kan utstråle mye glamour

bryllupsfeiringer brudekjoler moderne blonder

Kunstnerisk tolket klassisk utseende for 2018

Samlingene av kjente brudekjolemerker gir et glimt av trendene i 2018 og 2019. Selv om du planlegger et bryllup i år, kan du hente inspirasjon fra det. I de kommende månedene vil vi se klassisk utseende på scenen. Havfrue- og prinsessekjoler er fortsatt blant de mest populære. Modellene som er helt sydd av blonder er veldig oppdaterte. Når det gjelder et mer moderne utseende, er farger, ermer og utskjæringer originale, kan man si – kunstnerisk tolket.

Klassiske modeller vil bli oppdatert med moderne detaljer i 2018

Bryllupsfeiringer brudeprinsesse

Se frem til 2019 for å se mer moderne ut

Hvis du vil ha et moderne utseende, så sjekk ut de velkjente brudekjoletrendene i 2019. De er noe for selvsikre, men samtidig romantiske kvinner. Blonder erstattes her av skinnende tekstiler. Det er mange korte modeller, men de kombineres best med mange halskjeder eller høye krager. De høyhalsede kjolene er forresten allerede supermoderne fra 2018. De nåværende modellene er imidlertid ikke nødvendigvis korte. Svært ofte klarer designerne seg uten ermer, eller de blir tolket på en veldig dramatisk måte. De danner vanligvis en sterk kontrast til de strengt klassiske linjene i kjolene.

Blonder dominerer veldig sterkt i brude mote 2018 og 2019

glamorøs karisma bryllupsfeiring brudekjole

Trendene innen tilbehør

Tilbehør og hårtilbehør blir stadig viktigere når vi skal feire bryllup. Det kan sies at dette vil toppe i begynnelsen av 2019. Fancy og iøynefallende ideer for hodeplagg vil være superaktuelle. Provokasjoner med større dekorasjoner er spesielt velkomne med de mer moderne modellene. I forbindelse med disse kan du til og med neglisjere de klassiske kombinasjonsreglene noe. Vi vil imidlertid fraråde det hvis du heller vil hente inspirasjon fra moteidéene i 2018. Prangende smykker er fortsatt på moten, men det generelle utseendet bør være mindre provoserende og i mye større grad balansert.

Lær mer om de klassiske reglene for å kombinere smykker og kjoler i bryllupsantrekk i den følgende artikkelen.

 Bryllupsfesttrendene kombinerer eleganse og naturlig utseende

bryllupsfeiring fe utseende brudekjole

 Den dramatiske håndteringen av ermene er typisk for de kommende sesongene

lang blonder og havfruekutt - feir bryllup

Metallglans er veldig trendy i 2018. Kombinert her med etniske ideer.

bryllupsfeiring i sølv

Typisk for hverdagen, men nyinspirerte snitt av brudekjoler er alltid mer moderne

veldig moderne brudekjole bryllupsfeiring

Med slike tolkninger virker klassiske snitt mye mer oppdaterte

havfrue moderne interpreation som feirer bryllup i to deler

 Skinnende stoff og blonder – det er flott!

hvit kjole skinnende stoff bryllupsfeiringer

 Sølvkjole til et glamorøst bryllup. Hvorfor ikke?

lang kjole i sølvbryllup

 Kontrasten mellom det enkle snittet og de luksuriøse stoffene er trendy

enkel gullkjole for å feire bryllup

  Kanskje den provoserende frisyren kan være ditt viktigste tilbehør?

moderne frisyre som tilbehør - feir et bryllup

Bryllupsfeiringer i en kjole i rosa

rosa idé bryllup feire brudekjole

  Hodeplagg som en fe 

tilbehør til hodet brudekjoler feire bryllup

Romantisk kjole i sølv 

glamorøst sølvstoff feirer bryllup

Provoserende modell med blonder 

Feir bryllup med topp og ekstravaganse

Halvtransparent stoff til en brudekjole 

naturlig og moderne utseende feirer bryllup

To-delt og veldig romantisk modell 

bilde som feirer bryllup i skogen

Super sexy utseende 

moderne og provoserende kjole - feir bryllup

Komplett utstyr til brudgommen

Når det gjelder brudgommens bryllupsklær, velger flere og flere menn det tradisjonelle utseendet. Men i de følgende punktene vil redaksjonen vår tenke “out of the box” og presentere et utvalg av flotte antrekk for brudgommen.

Det er et ubestridt faktum at en svart smoking er en absolutt klassiker. Den mørke fargen er en av de mest populære brudgomene og er også kjent som en av de beste draktideene. Alternative farger nyter stadig større popularitet, og derfor er det verdt å kombinere forskjellige farger.

De rene linjene skaper et vakkert design

matchende farge bryllup

Velge riktig dress

For at ingenting skal gå galt i bryllupet, bør du velge kleskoden veldig nøye. Hver brudgom bør ha et moderne antrekk som han er komfortabel i. I denne sammenhengen bør du først tenke på en dress laget av ull eller fløyel og deretter tenke på fargeskjemaet. Eksperter anbefaler de blå tonene fordi disse er klassiske og det er ingen måte de kan skuffe. De klare linjene i den blå drakten vil bringe usikkerheten din til 0%, fordi blå alltid ser stilig og sublim ut. Et perfekt valg ville være en slank passform. Så du får et slank og moderne utseende som sammen med den blå fargepaletten gir et hit.

Hvis bryllupsstilen krever å holde seg til den formelle antrekk, kan du også eksperimentere med gråtoner. I dette tilfellet anses vesten eller selene som et must. Gi antrekket ditt et personlig preg med en fin kombinasjon av slim fit topper og underdeler for å beholde det stilige utseendet. En interessant idé ville være å unngå en frakk. Dette trinnet kan kalles selvsikkert.

 Tiltrekk alle nysgjerrige blikk!

matchende farge bryllupsfeiringer

Hvorfor spiller tilbehør en viktig rolle?

De spesielle detaljene spiller veldig ofte den avgjørende rollen i styling. Disse inkluderer overraskende og ekstravagante statister som absolutt ikke bør overses, for eksempel mansjettknappene. Disse tilbehørene med skinnende elementer forbedrer brudgommens hele antrekk på en positiv måte. Velg en passende farge som kan kombineres elegant med skjorten.

Bare da kan du velge en intelligent og samtidig stilig lommeplass. Etter slipset er dette dekorative elementet et av de viktigste tilbehørene i brudgommens antrekk. Det er viktig at du bretter lommetørkleet veldig forsiktig, for det vil sikkert tiltrekke seg mange nysgjerrige blikk. Garantert! Velg en ensartet fargekombinasjon mellom slipset og lommetorget. Disse to tilbehøret bør ha minst ett element til felles som tilpasser drakten.

 Nyt bryllupet ditt i moderne antrekk

brudekjolekode passer

På det siste stedet er de såkalte småtingene som selene, lærbeltet og slipseklemmen. Dette tilbehøret er ekstrautstyr, men er også et must for hver dress. Nøkkelen er å lage et ensartet antrekk. Så tenk alltid på de smarte triksene. Du vil få en inspirasjonskilde ved hjelp av bildene nedenfor!

Velg lyseblå toner

Brudgommens tilbehør i mynte

Uniformdraktene regnes som et designhøydepunkt

Brudgommens tilbehør

Slim fit dress gir et bedre utseende

blått design bryllup feirer

Legg mye vekt på tilbehøret

blå antrekk bryllupsfeiring

Den ensartede designen spiller en viktig rolle

Tips til fargepaletter til bryllup

Gråtoner er også fast bestemt på å være en trend for 2018

Nyanser av grå designideer

Alt avhenger av det stilige tilbehøret

bryllupsutstyr

Lag stilige fargekombinasjoner

Godt koordinert tilbehør sørger for et selvsikkert utseende

bryllupsfeiringer kule ideer

Kleskode i grått og lilla? hvorfor ikke?

bryllup feire dekorasjonselementer ideer

Drakten skal fremheve figuren din og få den til å se elegant ut

Vesten anses som et must.

rene linjer blå toner bryllupsfeiring

Topper og bunner bør velges perfekt!

bryllupsfeiring slim fit dress

Bruk ideene våre som inspirasjon når du skal feire et bryllup

Feir bryllupsideer

bryllup feire grå fargepalett

Legg også vekt på de små tingene!

Mørk blå er en av de mest populære fargene for bryllupsklær

stille bryllupsideer

Velge den perfekte brudebuketten: tips og trender

Den moderne brudens antrekk kan ikke forestilles uten den rette brudebuketten. Siden 1500 -tallet har alle bruder hatt en vakker bukett med seg foran alteret, som følger dem under vielsen og den påfølgende feiringen. Tidligere hadde bryllupsbuketten ikke bare en estetisk rolle som den gjør i dag. Det var først og fremst ment å holde onde krefter borte fra brudeparet og samtidig sikre en behagelig aroma på festen. Det var derfor man hadde brukt duftende medisinske urter og blomster til det. Senere ble brudebuketten mer voluminøs og elegant og ble av mange sett på som et statussymbol i bryllup. Alle disse rollene i bryllupsbuketten har sluttet å eksistere i disse dager. Likevel er det en uunnværlig del av selv veldig små bryllupsfeiringer. Bruden har lov til å bære den ikke bare i kirken, men også på registerkontoret eller ved et utendørs bryllup.

 Villblomster og medisinske urter foretrekkes igjen av mange bruder

bryllup feire ville planter brudebukett ideer

Som tradisjonelt anskaffer brudebuketten?

Tradisjonen sier at brudgommen selv skal ta seg av bryllupsbuketten. Mange par insisterer fortsatt på det. I dag er dette imidlertid ofte en for vanskelig oppgave for brudgommen, fordi det ikke bare er en vanlig bukett blomster, men et dekorativt element som er fokus for hele bryllupsdekorasjonen. Her bør bruden definitivt søke råd fra en erfaren blomsterhandler og ideelt sett bestille den nøyaktige brudebuketten på forhånd. Da kunne brudgommen, hushjelpen eller en god venn hente den på bryllupsdagen. Foran kirken eller registerkontoret blir bryllupsbuketten deretter presentert for bruden av brudgommen.

Brudgommen kan gi bruden bryllupsbuketten tidligere i et romantisk samvær

bryllupsfeiring brudeparet

Hvilke blomster og farger du skal velge?

Avhengig av bryllupsstil, brudekjole og bryllupsdekorasjoner, bør du også velge blomstene og fargene deres. Vanligvis ligner brudebuketten blomsterdekorasjonene på bordene og bryllupsbuen. Brudepikene og hushjelpen kan også bære buketter, som er en mini -versjon av brudebuketten. Det ville være best å velge sesongblomster i bryllupsbuketten. Ekte, tidløse klassikere er roser og peoner, ranunkler og anemoner, tulipaner, søte erter, hortensiaer, sjø lavendel, dahliaer og krysantemum. I det siste har enklere villblomster og urter blitt veldig populære igjen. Sukkulenter i brudebuketten og balletistelen er også definitivt i trend.

 Globe tistel og sukkulenter er veldig populære i bryllupsdekorasjoner

bryllup feire brudebukett sukkulenter

Ekstra tips: Når du velger passende brudebukettblomster, bør du huske på at noen av dem kan flekke brudekjolen stygg. For eksempel er det fargede blomster eller de med støvdragere.

Det er også viktig å merke seg om bruden og brudgommen har blomster- eller urteallergi. I så fall bør du finne ut på forhånd hvilke blomster og planter som ikke er aktuelle for brudebuketten. Ikke glem at blomster har en viss symbolikk og få detaljerte råd fra blomsterhandleren du ønsker.

Med de klassiske rosene er du alltid på den sikre siden når du skal feire et bryllup

bryllupsfeiring vintage bryllup bukett roser

Hva slags binding skal brudebuketten ha??

Det er et spørsmål om smak hvilken form og størrelse bryllupsbuketten skal være. I tillegg bør du selvfølgelig tilpasse disse til hele bryllupsdekorasjonen og brudekjoler. Generelt er følgende typer brudebukett noen av de mest kjente og mest populære: Biedermeier -bukett (i sfærisk form), armbukett, septerbukett og fossebukett. I det siste har mer uformelt festede bryllupsbuketter som ikke er for store blitt foretrukket. Den forseggjorte fossebuketten er nesten over.

 Mindre, løst bundet brudebuketter i sfærisk form er trenden

bryllup feire brudebukett ideer vintage

Når kastes brudebuketten??

Den tradisjonelle kastingen av brudebuketten er en av de vakreste bryllupsskikkene som fremdeles praktiseres i dag ved de fleste bryllup. Buketten kastes vanligvis inn i mengden av enslige, kvinnelige gjester av bruden selv etter vielsen eller, mye oftere, i bryllupsmottaket. Denne kvinnen som fanger bryllupsbuketten, blir den neste bruden ifølge profetien. Mange bruder ønsker å beholde brudebuketten som et fint minne om bryllupet og kaster derfor en såkalt andre bukett eller kullbukett.

Den andre buketten kan også bæres av hushjelpen

bryllup feire bryllupsbukett andre bukett hushjelp

Ekstra tips: Hvis du vil beholde brudebuketten, tørk den. Det er best å ikke holde buketten i vannet umiddelbart etter bryllupet, men i stedet binde den opp ned med et bånd, med blomstene vendt ned, og henge den opp på et mørkt, kjølig og tørt sted. Dette er den beste måten å bevare fargene på blomstene.

Rosa peoner er et must for vintage brudebukett

bryllupsfeiring peoner brudebukett vintage

 Vakker brudebukett med roser i pastellfarger

bryllupsfeiringer brudebukett roser

 Den ultimate brudebuketten i et uformelt “plukket utseende”

bryllupsfeiringer brudebukett med peoner selvfølgelig

Mini brudebukett med duftende peoner

Liten brudebukett med peoner

Diskret brudebukett i puristisk stil

bryllupsfeiringer brudebukett kloke roser

 En praktfull bukett med fossefall til sommerbryllupet

bryllup feire bryllup bukett foss bukett

 Fin bryllupsbukett i sfærisk form

bryllupsfeiring roser fresia brudebukett

 Delikate rosa og lilla toner er trendy når vi skal feire bryllup

bryllupsfeiringer brudebukett vintage peoner roser

 Et skikkelig blomsterrus for sommerbryllupet

bryllupsfeiringer brudebukett selvfølgelig utseende

Et filigran kunstverk laget av delikate blomster til den diskrete bruden

bryllupsfeiringer brudebukett roser peon fine blå blomster

 Storslåtte sommerblomster i en tilfeldig bundet brudebukett

bryllup feire bryllup bukett sommer bryllup pioner

 Brudebukett og brudepikebukett bør lages av de samme blomstene

bryllup feire brudebukett brudepiker bryllup bukett

 Lag en eventyrlig bryllupsatmosfære

bryllupsfeiringer brudebukett brudepiker

 Majestetiske roser og sterke fargetoner

bryllupsfeiring roser sommer bryllup brudebukett

 Elegant Biedermeier -bukett med roser i rødt, rosa og krem

bryllupsfeiringer klassiske brudebukettroser

En ekte fest for sansene laget av blomster, frukt og fjær

bryllup feire brudebukett sommerbryllup

 Brudebuketten ser ut til å ha blitt plukket ut

bryllupsfeiring bryllupsbukett ville blomster vintage trend

 Ren bryllupsinspirasjon

bryllupsfeiring vintage brudebukett ideer

Dekorer bordet – et viktig aspekt ved bryllupsdekorasjoner

Hvis du vil feire et bryllup, har du vanligvis mye å gjøre. Noen ting er av største betydning for at bryllupet skal gå bra. Som den riktige borddekorasjonen.

En stor del av bryllupsorganisasjonen er viet til bryllupsdekorasjoner. Det er spesielt vanskelig å koordinere alle komponentene i festdekorasjonen slik at det blir en vakker feiring som sluttresultat. Fordi dekorasjon alltid er med på å sikre at en hendelse forblir i minnet til bryllupsgjestene.

Dekorer bordet i friske farger

bryllup feire bord dekorere friske blomster lilla servietter

En moderne borddekorasjon vekker fascinasjon, uansett om bryllupet finner sted inne eller ute. Avhengig av sesong og stil på bryllupsfeiringen, er det ingen grenser for brudeparets ønsker. Dette er imidlertid en veldig spesiell dag for brudeparet!

Det er noen ting som bør vurderes på forhånd når du vurderer bryllupsborddekorasjoner. Bryllupsstedet bør også vurderes når du utvikler konseptet for bryllupsdekorasjonen. Hvor store bordene er og hvilken form de spiller spiller også inn. Det ville også være bra hvis ikke et eneste dekorativt element må fjernes fra bordet når maten serveres. Borddekorasjonene skal ikke forstyrre samtalene mellom bryllupsgjestene.

 Gule krydder oppover bryllupet

bryllupsfest borddekorasjon rustikt rutete mønster

Design bryllupet med oppmerksomhet på detaljene! En duk og et teppe av høy kvalitet er en forutsetning for en vellykket dekorasjon. Du kan sette disse pent i scene med servietter og serviettringer.

Blomster og pyntegjenstander skal selvfølgelig ikke mangle! Buketter i små vaser, telys og små steiner er en god løsning. Siden levende lys har en romantisk effekt på stemningen, kan du også sette vakre lysestaker på bryllupet. Dryssdekorasjon er et annet alternativ for å bringe en romantisk teft til bordet. Bare sørg for at den fordeles på riktig måte. Men ikke gjør uten et sentralt stykke av dekorasjonen!

 Romantisk bordpynt til bryllup i hagen

bryllupsfeiring hage bryllup bord dekorasjoner frisk stemning

Plasskort og plasskort bør også være til stede på bryllupet. Du kan bruke den til å være veldig kreativ. Individuelle detaljer som attraktive dekorative elementer og originale gjestegaver utgjør det vakre bankettbordet. Personlige tjenester er en spesielt het trend.

Personlige tjenester viser oppmerksomhet

bryllupsfeiring bord dekorere blomster fest favoriserer

Ganske subtil eller mer fargerik, du bestemmer selv hvilket fargevalg som passer best for bryllupsfeiringen. Hvit, pastellfarger, rosa og brune, aprikos … du har så mange alternativer til din disposisjon.

Du må også designe bryllupsbordet funksjonelt hvis bryllupet er utendørs.

bryllupsfeiring friske nyanser av paraplyer

Sett høydepunkter med vakre farger og iøynefallende former og sørg for et vakkert bord når du skal feire et bryllup! En individuell borddekorasjon etter din personlige smak er helt opp til deg! Du vil kanskje organisere et bryllup med tema?

 Blikkfanget kan også ha samme form på et rundt bord!

bryllup feire midtpunktet borddekorasjon lys blomster romantisk

 Borddekorasjoner for klassikere

bryllup feire borddekorasjon små vaser romantisk

Hvite og oransje toner er en fantastisk fargeduo til bryllupsbordet!

bryllupsfeiring borddeko ideer myke oransje toner

 Telys og grønne blader skaper en frisk følelse når du feirer et bryllup

bryllup feire bord dekorere bordløper frisk blomst dekorasjon

 Borddekorasjonene bidrar til feststemningen!

bryllupsfeiringer innendørs fe lys rustikk

Bryllupsbord i myke pastellfarger

bryllupsfeiringer elegante borddekorasjoner lyse farger

Blomster i en matchende farge forsterker den nøytrale borddekorasjonen

bryllup feire bord dekorere våren

Sjarmerende dekning med blomster og lys for en vellykket bryllupsfeiring

bryllupsfestbord dekorere stilig blomsterdekorasjon hvite lys

Vær kreativ med bryllupsborddekorasjonene!

bryllup feire bord dekorere vintage stil

 Når du feirer et bryllup, bør du vurdere passende dekning!

bryllupsfest bord dekorere hvite bordløper blomster lys

Den festlige borddekorasjonen kan være så enkel!

bryllup feire bord dekorere bord nummer vintage deco

Bryllupsbordet må være innbydende

bryllup feire bord dekorere romantiske myke farger

Bryllupsgjester er fascinert av moderne borddekorasjoner

bryllupsfeiringer moderne borddekorasjonsideer

Dekorer bryllupsbordet lyst

bryllup feire bord dekorere blå aksenter blomster varme farger

 Design bryllupsbordet i naturlige farger

bryllupsfeiringer borddekorasjoner vintage rustikk

Bryllupsbue – ideer og symbolikk

Bryllupsbuen har blitt et viktig element i hvert bryllup. Det symboliserer lykke, velstand og skyfritt familieliv. Han dukket først opp i Cleopatra -perioden og senere i det gamle Roma. For grekerne symboliserte buen himmelens hvelv, fordi de trodde at ekteskapets sakrament fant sted i himmelen.

Bryllupsbuen er et verdifullt dekorativt element, både for utendørs og innendørs bryllup. Det skaper mer romantikk og en festlig atmosfære. Dette er et flott bakteppe for bryllupsbilder, kan dekorere restaurantinngangen, desserten eller brudeparets bord pent. Og for å gi deg en dose original inspirasjon til det, har vi utarbeidet et flott bildegalleri.

Bryllupsbue med rustikk teft

bryllup bue rustikk bryllup bryllup ideer bryllup feiringer

Bryllupsbue i rustikk stil

Hvis du planlegger et rustikt bryllup, kan du velge en interessant base for bryllupsbuen. Slike er z. B. gamle dører, ubrukte klatreskinner for barn, trebjelker eller gamle vinfat. Dekorer dem med friske engblomster eller luftige stoffer. En annen bedårende idé for utendørs bryllupet er å dekorere et vakkert tre med en buet gren som matcher.

 Ren romantikk fra svunne tider

utendørs bryllup bryllup bue bryllup feiringer bryllup ideer

  Tropisk eksotisk for bryllupet

bryllup ideer bryllup bue bryllup feiringer strand bryllup ideer

Et snev av jungelen

De tropiske elementene for bryllupsdekorasjoner er veldig aktuelle. Bryllupsbuen dekorert med palmeblader og eksotiske blomster ser veldig ekstravagant ut. Sluttresultatet er rett og slett nydelig, men få tør å gå for denne varianten.

Feir et bryllup med en druebue laget av grener

veggdekor bryllup bryllup bryllup bue bryllup feiringer bryllup dekor ideer

Bryllupsbue på veggen

Du trenger ikke å klare deg uten en bue i et bryllup i et lukket rom. Veggene gir en god base for dette. Ved hjelp av grønne planter kan du forme ønsket form og størrelse på en bue. Noen flere blomster, matchende dekorative elementer og levende lys, og du har den romantiske atmosfæren. Så du tok selv naturen inn.

 Lag en magisk stemning

bryllup bue bryllup feire bryllup bue bryllup ideer bryllup dekor

Original druebue laget av lykter

Ren romantikk ved levende lys! Denne bryllupsideen i orientalsk stil overrasker alle og er perfekt for sommerbryllupet i det fri. Du bør også velge et passende tre for dette. Få lykter og mange lys og lysestaker. En vakker lysrekke vil bare utfylle det hele og gjøre det mer drømmende.

 Blomster kan ikke mangle

bryllup dekorasjon ideer bryllup bue bryllup feire blomster dekorasjon bryllup

Den klassiske varianten av bryllupsbuen

Blomsterbuen er et foretrukket valg for klassikere! Her kan du bruke friske så vel som kunstige blomster. Hvis du har en favorittblomst, er dette en fin måte å inkorporere den i bryllupsinnredningen. Men det er en ting du bør ta hensyn til, og det er å tilpasse den til den generelle dekorasjonen.

Bryllupsbuen er et sentralt element i seremonien. Derfor bør dette være perfekt innskrevet i hele bryllupskonseptet og harmonisere med resten av dekorasjonen.

Feiring av et bryllup: Kombiner vakre roser og hvitt stoff

bryllup bue bryllup ideer bryllup bue bryllup feiringer

 Påfuglfjærene får bryllupsbuen til å se enda mer attraktiv ut

bryllup bue bryllup bue bryllup feire bryllup dekor ideer

 En original rund bryllupsbue

bryllup bue blomst dekorasjon bryllup bryllup feire bryllup dekorasjon

  En flott kombinasjon med lysekroner

bryllup bue bryllup dekorasjon ideer bryllup bue bryllup feiringer

  En original idé som du kan gjøre selv

vintage bryllup bryllup bue lage deg selv bryllup feiringer

Rett og slett inn i temaet i ørkenen

utendørs bryllup bryllup bue bryllup feiringer bryllup dekor ideer

Kombiner sekskantet form og blomster

bryllup bue ideer bryllup deco ideer bryllup feire

 En variant for deg som liker det enkelt

enkelt bryllup dekor bryllup feire bryllup bue ideer

  Stilig og enkelt

rustikk bryllup bue bryllup feire bryllup ideer deco ideer bryllup

  Bryllupsbue laget av ekte klatreroser for enda mer romantikk når du feirer et bryllup

rose arch bryllup arch deco ideer bryllup bryllup feire

 Lag en kontrast med fargerike blomster

røde roser bryllup feire bryllup bue blomsterdekorasjon bryllup

 Hvite blomster og grønne grener

blomsterdekorasjon bryllup bryllup bryllup bue bryllup feire bryllup ideer

 En idé til høstbryllupet

bryllup deco ideer bryllup bue grav buen bryllup feire

 Feirer et bryllup: kreativt, elegant og vakkert

bryllupsfeiring bryllupsbue kreative bryllupsideer bryllupsdekorasjon

Hvite orkideer for druebuen

blomsterdekorasjon bryllup bryllup bryllup otorganize bryllup bue bryllup feire

Dekorer stilfullt med pampasgress

bryllupsfeiring pampas gress bryllup bue drue bue bryllup dekorasjoner

 Et snev av sjøen

strand bryllup bryllup feire bryllup dekorasjoner bryllup buen traubogen

  Druebue i boho -stil

Boho bryllup bryllup bue bryllup feiringer bryllup dekor ideer

 Ballonger er et fint og billig alternativ

bryllup bue bryllup feire ballong dekorasjon bryllup dekorasjon

Lag bryllupsdekorasjoner selv – gode ideer til din helt spesielle feiring!

Dagens bryllup er ikke lenger de du kjenner fra foreldrenes fotoalbum. Dette er ikke lenger bryllupene du ser på TV. I dag krever det en viss modenhet å bevisst si de ansvarlige ordene om å si ja. Du kan umiddelbart se at noe er annerledes, bare ved måten du dekorerer til festivalen. Du kan selvfølgelig fortsatt feire stort og pompøst, men tendensene avslører noe annet.

Bærekraft har spredd seg på alle områder av livet og påvirker til og med vertskap for store feiringer. Og siden det ikke er noen større fest enn en bryllupsfeiring, la oss ta en titt på hvordan oppfatningen av moderne bryllupsdekorasjoner har endret seg i dag.

 DIY bryllupsdekorasjoner kan bare skje av beste venner

bryllupsfeiringer bryllup dekorasjoner lage deg materialer

Dekorere betyr å kunne vise oppmerksomhet på detaljer

bryllupsfeiringer bryllupsdekorasjoner gjør det selv blomsterdekorasjonskake

Bryllupsdekorasjonens stil spiller ingen rolle om hjertet deltar

feire bryllup bryllup dekorasjoner gjøre deg selv bohemsk

 Med et velvalgt sted vil bryllupsdekorasjonen bare fullføre det perfekte øyeblikket.

bryllupsfeiringer bryllupsdekorasjoner gjør det selv dekorasjon

 Heldige symboler og positive tanker er det beste tilskuddet til bryllupsdekorasjoner

bryllupsfeiringer bryllupsdekorasjoner gjør deg til hestesko

Alt som kan beskrives som bærekraftig og miljøvennlig er moderne. Selvfølgelig kan en festlig dekorasjon aldri defineres av fornuften alene. Det som definitivt er ledende og viktig i et bryllup, er følelsene som blir vekket i en av farger og stoffer. Bryllupsdekorasjoner kan være enda mer emosjonelle hvis du lager dem selv.

 Små spill holder selskapet underholdt og etterlater minner

feire bryllup bryllupsdekorasjoner lage kysseklokker selv

Du kan dekorere fantastisk med naturlige materialer. Sesongblomster, vinkork, vinbokser, tre, resirkulert papir, mose, pinner og mye mer kan være en del av din festlige dekorasjon. På den måten skaper du noe ekstremt viktig – du sløser lite og bidrar til å redusere totalt avfall.

 Dessverre virker dekorasjonen noen ganger ikke tilstrekkelig

bryllupsfeiringer bryllupsdekorasjoner gjør deg selv lerret

Det hjertet til ektefellen ønsker er legitimt og anses som vellykket dekorasjon. Sentimentale saker spiller en veldig viktig rolle her.

Bryllupsdekorasjonsideer med hjerter er alltid de beste

feire bryllup bryllup dekorasjoner lage ideer selv

Små, men fine betraktninger som vil underholde deg og dine gjester og etterlate sterke minner er alltid en vellykket bryllupsdekorasjon.

Hvis du i det hele tatt er i ferd med å gifte deg, la hjertet ditt ta de riktige avgjørelsene om din DIY bryllupsinnredning.

Og ikke glem: drømmer kan bare gå i oppfyllelse hvis du gjør noe selv. Vi ønsker deg et vakkert, unikt bryllup og et langt og lykkelig familieliv!

Hengende blomster i henhold til sesongen kan være ganske tilstrekkelig som en DIY -dekorasjon

feire bryllup bryllup dekorasjoner lage hengende blomster selv

Opptak av preferanser til bruden og brudgommen kan veves inn i dekorasjonen

bryllupsfeiringer bryllup dekorasjoner gjøre deg selv horn

I mange tilfeller er naturlige materialer det bedre valget 

feire bryllup bryllup dekorasjoner lage ideer trender selv

Et kjærlighetsbudskap på kjærlighetens språk kan formidles perfekt ved hjelp av naturlige materialer 

feire bryllup bryllup dekorasjoner lage dine egne materialer tinker med mose

feire bryllup bryllup dekorasjoner gjøre det selv, selvfølgelig

Jo mer naturlig dekorasjonen er, desto mer avslappet og hyggelig blir atmosfæren for gjestene 

feire bryllup bryllupsdekorasjoner lag fruktbokser selv

Den selvlagde er alltid mye mer sympatisk

feire bryllup bryllup dekorasjoner deg selv resirkulere tinkering bord arrangementer

feire bryllup bryllup dekorasjoner gjøre deg selv resirkulere tinker

Enkle og effektive ideer, som f.eks B. Såpebobler muntrer alltid feststemningen 

feire bryllup bryllup dekorasjoner lage såpebobler selv

Upcycling ideer til bryllupet? – selvfølgelig 

feire bryllup bryllup dekorasjoner gjøre deg loslitt kvinne

Mal stein og plasser dem som bryllupsdekorasjoner – de beste ideene er de enkleste 

feire bryllup bryllup dekorasjoner lage dine egne steiner maling

bryllupsfeiringer bryllup dekorasjon selv lage kake dekorasjon

feire bryllup bryllup dekorasjoner lage deg selv