De vakreste hageideene for små hager

Vær like flink som smarttelefonene dine, og ikke bare kast gamle ting uten å tenke! Tenk først på det, og du kan finne gjenbruk for noe du ikke lenger trenger. Slike tanker og prosjekter er bærekraftige, sparer penger og gir deg en uventet spenning som du kan få flere kreative ideer gjennom.

Bærekraftige og kreative hageideer

kreative hageideer sykkel lavendel

fargerik og livsbekreftende

kreative hageideer for små hager sykkelnotat

For i dag har vi forberedt noe romantisk som du kan forskjønne hagen din og berike fantasien din med. Du har sikkert en sykkel i skuret eller i kjelleren som lenge har sluttet å fungere, men det betyr mye for deg? Få det raskt ut av det mørke rommet og sett det i hagen eller terrassen. På denne måten kan du leve ut ditt spesielle forhold til sykkelen enda mer fullstendig og til og med forbedre den. Og her kommer våre hageideer for det!

Lag visjoner om fremtiden 

kreative hageideer for små hager sykkel

I harmoni med fargene 

kreative hageideer for små hager sykkelrosa

Fargerikt og livsbekreftende er akkurat den riktige avgjørelsen om sommeren. Hvis sykkelen har mistet fargen sin med årene, kan du enkelt og raskt spraye den med maling. Det varme fargespekteret mellom gult og lilla er et godt valg og samsvarer perfekt med blomstrende planter i hagen.

Lag mer skjønnhet 

kreative hageideer for små hager sykkelbrune

Velg bevisst lyse farger 

kreative hageideer for små hager sykkelhvit

Bruk sykkelkurven, bagasjestativet og rattet til å feste eller henge opp blomsterpotter eller lykter. Selvfølgelig står du fritt til å lage alt annet etter din smak og behov. Hvis du vil at sykkelen skal ha en fast plass i hagen, kan du bruke den som en orientering for hagearrangementet ditt. For eksempel kan sykkelen være grensen mellom blomster og grønnsaksflekker, eller den kan representere det absolutte sentrum av hagen.

Ta det med ro fra nederlenderne 

kreative hageideer for små hager sykkel fargerik

Sett opp din lille oase 

kreative hageideer for små hager sykkelskilt

Å feste en sykkel til gjerdet sparer absolutt plass og er en av hageideene for små hager. I dette tilfellet bør du sørge for at sykkelen din er godt festet til gjerdet eller fasaden på huset.

Solhilsen

kreative hageideer for små hager sykkel gul

Definer et spesielt sted i hagen med sykkelen 

kreative hageideer for små hager sykkelkurvkurver

Hagedesignet ditt avhenger av hvor viktig sykkelen din er for deg. Det kan være helt fanget eller plassert på hagestien som en verdifull skulptur. Skru opp fantasien og implementer ideene dine fritt!

Et interaktivt skilt for dyktige bønder 

kreative hageideer for små hager sykkelnotat

kreativ hage ideer sykkel