eksklusiv-tapet-trender-dekorasjoner-blomster-original-ekstravagant

13 fantastiske tapettrender for 2013

Ikke bare klærne, men også interiøret viser din egen stil. Når du velger interiør, bør du velge møbler og matchende tilbehør på en slik måte at følelsen av hygge og komfort øker, eller tvert imot – aktivitetene dine stimuleres.

Hva slags tapet kan du velge for best å uttrykke din individualitet uten å neglisjere mote? Store mønstre er veldig populære i disse dager! De trekker oppmerksomheten ikke bare til møblene, men også til veggene, spesielt hvis du har bestemt deg for kontrastfarger og nye teksturer.

Eklektisk individualitet og ekstravaganse – eksklusive tapettrender for 2013

eksklusive tapettrender blomstermønster blå fargestriper

Den utsøkte klassiske modellen gir interiøret et elegant, luksuriøst preg. Men det kan også legge til et snev av eklektisk individualitet og ekstravaganse hvis du har valgt de riktige møblene, selvfølgelig.

Ringmønstre og medaljonger er mer sofistikerte

eksklusive tapettrender dekorasjoner lokker medaljong

Ringmønstre og medaljonger er mer sofistikerte. De kan blande seg med bakgrunnen eller komme til syne. Med deres hjelp vil du gi interiøret en antikk karakter.

Ny utskriftsteknologi, kontrastfarger og teksturer

eksklusive tapettrender nye kreative detaljer

Nye utskriftsteknikker, kontrastfarger og teksturer får de tradisjonelle mønstrene til å se utrolig moderne og uvanlige ut.

De personlige tapetene gir glans til interiøret ditt

eksklusive tapettrender personlig individualitet blomstermønster

I dag kan produsenter tilby deg akkurat det du vil. De personlige tapetene gir interiøret mer glans, individualitet og nye kreative detaljer.

Abstrakte mønstre og bilder som skildrer natur og arkitektur

eksklusive tapettrender dekorerer abstrakte bilder

Hvis du vil ha noen av dine personlige kunstneriske arbeider hjemme, kan du gjerne velge noen abstrakte mønstre og bilder som skildrer natur og arkitektur. Bare ta noen bilder og la resten være til tapetprodusenten.

Vegger malt i rolige farger – eksklusive tapettrender

eksklusive tapettrender veggpaneler

Designer panel bakgrunnsbilder er en fasjonabel trend. Velg et bilde og bestill størrelsen du trenger. Et slikt panel er vanligvis bare beregnet på en vegg, så design de andre veggene i rolige farger.

Grafiske mønstre skaper en kreativ atmosfære i rommet

grafisk dekorasjon tapet motetrend 2013

De grafiske mønstrene hjelper deg med å skape en kreativ stemning i rommet ditt. Optiske effekter kan endre størrelsen på rommet.

Bakgrunnsbilder med sølvmønster er laget av dekorativ aluminiumsfolie på basis av Vlieseline

original tapet ide dekorativ trend

Det er forskjellige utskriftsteknikker på folien, men du kan være sikker på at du vil legge til moderne og minimalistiske aksenter i interiøret med disse mønstrene.

Naturmønstre går aldri av moten

naturlige blomsterdekorasjoner elementer tapet idé

Naturmønstre går aldri av moten. De saftige fargene, friskheten og livligheten i naturen inspirerer designerne til å skape originale og attraktive interiører.

Romantisk blomstermønster

romantiske blomster mønster ide bakgrunnsbilder for tiden fasjonable

Romantiske blomstermønstre – enten blomster eller buketter, skaper en delikat og søt atmosfære ved hjelp av pastellfarger, jenter elsker det!

Originale, vakre bakgrunnsbilder

økologisk mønster naturlig idé tapet moderne 2013 år

Med grønne og naturlige mønstre beholdes harmonien med miljøet og de glitrende farger og interessante teksturer bringer et snev av vår tid inn i rommet ditt.

Stilige grafiske mønstre med blomstermotiver

tapet trender blomsterdekorasjoner nåværende hengende lampe blå