vakker gulvvase design oransje takbelysning

31 flotte gulvvasedesign – ideer for ditt moderne, kunstnerisk innredede hjem

Når vi snakker om planen om å dekorere leiligheten vår med vakre “vaser”, forestiller vi oss vanligvis ikke annet enn de yndige blomstervasene som pynter sidebordet i stua eller spisebordet. Gulvvasene er imidlertid et utmerket verktøy når det gjelder å forvandle et kjedelig og glemt hjørne til et merkelig fokuspunkt i rommet.

Det store utvalget av modeller som tilbys i dag, favoriserer bruk av gulvvaser i mange forskjellige fasiliteter og romkonstellasjoner. De er effektive i alle rom og matcher i de fleste tilfeller også det dominerende temaet på stedet.

Gjør gulvvasen til et kunstverk

av Barrett Studio arkitekter

vakre gulvvaser designer grønt originalt moderne hus

Det avhenger selvfølgelig av hvilken type gulvvase du vil bruke og hvilke temaer og motiver du valgte når du innredet rommet. Ta en titt på de mangfoldige interiørrommene vi presenterer her, samt måten gulvvaser har blitt integrert i deres design – du ville absolutt ikke klart å motstå fristelsen til å få noen få også.

Fin stue – herlige gulvvaser

av Albi Homes

vakre gulvvasedesign glamorøst søtt stål

Stilig stue dekorert med glassgulvvaser

vakre gulvvaser design glass enkel hjørnesofa grå

Kule moderne loft – vaser i glassgulv med tørkede stilker som sitter fast inni

vakker gulvvase designer glasshøye grener

Eklektisk møblert stue – stripet gulvvase vakker gulvvase design oransje lenestol bygget i peis murvegg

Enorm gulvvase i trapperommet

vakker gulvvase design solid trappehjørne

Semi -minimalistisk bad – attraktiv gulvvasebadegulv vase design runde vaske veggspeil

Glatt og elegant gulvvase passer perfekt til interiøret i den moderne boligen

vakker gulvvase design spisestue elegant bolig

En verden med mange alternativer

Gulvvaser – fra de ruvende og imponerende til de delikate og diskrete – produseres i alle særegne former, størrelser og farger du kan tenke deg. Tilbudene er rett og slett uendelige. Derfor kan dette populære tilbehøret brukes i alle typer leiligheter og møbler. Uansett hva som faktisk mangler på rommet ditt, er det alltid en gulvvase som lett kan fylle hullet!

Høye doble gulvvaser på begge sider av veggspeilet

vakker gulvvasedesign veggspeilbolig

Original dekorasjon i vinkjelleren

vakre gulvvaser designer vinkjellerdekorasjon

Høy, slående gulvvase gir en dramatisk aksent til interiøret

vakker gulvvasedesign sofa ved siden av bordgulvlampe

Hvis du fester gulvvaser i lyse og livlige toner, vil interiøret skinne med et nytt utbrudd av frisk farge. Andre perler ville imidlertid smelte sømløst sammen med resten av anlegget. For de som ønsker å tilfredsstille deres preferanser for minimalistiske dekorasjoner, anbefaler vi disse vakre gulvvasene i nøytrale farger som smelter sømløst med romveggene.

Moderne, fantastisk spisestue – elegant atmosfære og dekorasjonvakre gulvvasedesigner akrylstoler tregulv

Mørke vegger står i kontrast til de lyse møblene – små skinnende gulvvaser

nydelig gulvvasedesign stue hvit lenestol

Enda mer originale dekorasjonsideer med gulvvaser

nydelig gulvvase designer elegant gulvvegg vakker gulvvase design rustikk sjarm nydelige gulvvasedesigner bygget i peis hjørnevinduer

Perfekt for ethvert tema

Når du tenker på de fleste moderne leiligheter, viser det seg å være en ganske enkel oppgave å innlemme gulvvaser i innredningen – de neste nippy -pottdesignene, for eksempel, ville være like elegante i elegant innredede trendy rom som i urbane minimalistiske Look som mellomrom. De eklektisk innredede oppholdsrommene har plass til en fargerik gulvvase når som helst, men hvis interiøret ditt er tradisjonelt, kan det være passende at du velger noe rustikk i stilen. Uavhengig av temaene og motivene som er utbredt i hjemmet ditt, kan du være sikker på at gulvvasen vil gi et lite snev av klasse og en følelse av raffinement.

 vakre gulvvaser design vindu hvit gul sofa hotell vakre gulvvaser designer skinn svart sofa elegant

De mest kreativt begavede, kreative og ressurssterke vil ikke finne det for vanskelig å modifisere gulvvasen og omgivelsene til et utsøkt kunstområde. Alt som trengs er bare litt fantasi og litt fritid for å la fantasien løpe løpsk.

enkel gulvvase ide rød gyngestol design stue spisestue elegant glass bordplate hengende lamper tre fargerike mote gulvvaser hjørnegrønn farge elegant spisestue blå belysning gulvvase slående gulvvaser attraktiv stue hjørnesofaputer hyller

Et snev av friskhet

Gulvvaser gir oss tydelig hint om å invitere naturlige grønne toner inn i hjemmene våre. Følgende tendens kan observeres i de fleste moderne boligrom: På grunn av den ekstremt populære dempede fargepaletten som foretrekkes i møblene, virker de ofte nesten uttrykksfulle. Selv om fargerike slag i form av kult tilbehør viser seg å være spesielt nyttig i slike tilfeller, kan ingenting måle seg med magien til de friske blomstene og de grønne plantene. Du kan til og med bruke bjørkekvister eller bambus til å fylle gulvvasene dine, så de kommer til syne med sin attraktive visuelle effekt.

gulvvaser mange små store stue sofa komfortable vaser av glassgulv treplanter huser moderne interiørdesign chic gulvvase hvite grønne plantestoler

Gulvvaser er ofte veldig nyttige når det er behov for symmetri i rommet. Hvis de er plassert på en smart måte, kan de gjøre virkelige underverk for å gjenopprette balansen uten å forstyrre den ordnede atmosfæren i det minste. Vi finner gulvvasenes lykke i at de er lette å transportere og tømme og dermed endre både stedet og blomstergodset uten problemer. Så utseendet på rommet ditt kan fornyes hver gang. Ta en med hjem for å se forskjellen!

blomstervase stor bemerkelsesverdig gangovergangshus lange hvite gulvvaser dekor veggdekorasjon malerstol klassisk gjennomsiktig gulvvase ekte naturlige grener moderne spisestue glass hvite gulvvaser mønster