Endelig begynner skolen! De første barneskolebarna jubler, står der i flotte klær og holder den kreative skolekeglene tett på armene. Den første skoledagen i Tyskland er en veldig spesiell dag for millioner av barn. Å velge den perfekte skolekeglen er et must for hver forelder i disse dager. Av denne grunn vil vi dele våre mange ideer og nyttige tips med deg.

Den første skoledagen er en unik opplevelse som vil bli husket for alltid

1-dagers-skolepose

Skolekegler eller sukkerkegler er en gammel tradisjon i Tyskland som ser tilbake på en lang historie. Det startet tilbake i tid, men sukkerkeglen har vært en veldig viktig del av den første skoledagen siden 1700 -tallet. Tidligere hadde de små og foreldrene deres forskjellige kreative poser bare for den første.

Tinkered skoledag.

I dag er det et enormt utvalg av materialer for fin papp, som alltid kan omformes og er laget i forskjellige farger. Du har også muligheten til å lage skolekeglen til den lille selv, fordi tilnærmingen til dette DIY -prosjektet ikke krever noen forkunnskaper. Først og fremst bør du diskutere hovedideen, motivene og teksturene for skolekeglen med barnet ditt. Hvis barnet ditt ikke har en klar idé om dette, har vi noen tips klare for deg.

Sukkerkeglens hovedidé avhenger selvfølgelig av kjønnet til barnet. De siste årene har motiver fra forskjellige barnefilmer blitt spesielt populære for å pynte poser. Hvis barnet ditt har en favorittfilm eller en bestemt favorittskuespiller, kan den lille ha en god idé for skolekeglen. Svært ofte vil jentene ikke ha teksturer eller kule farger, men en dekorasjon med dukker, roser og til og med havfruer.

Design skolekeglen etter barnets individuelle smak

genial skoletaskepynt

Med en kombinasjon av 2 til 3 forskjellige fine pappesker, blir disse motivene et skikkelig blikkfang i skolegården. I motsetning til jentene er guttene vanligvis mer interessert i innholdet i skolesekken og ikke i det kreative designet. For guttene kan du velge motiver med biler og helter fra favorittfilmene deres som “Star Wars”, “Ninjago” eller “Lego film”. Foreslå noen ideer til barnet ditt, og avgjør et gjennomførbart prosjekt.

Det er ikke mange ting på materiallisten. En lang fin pappeske er veldig viktig. Få 2-3 stykker med forskjellige farger. Du bør kutte den fine pappa veldig presist i en kvart sirkel med saks. For en solid skolesekk trenger du 2 esker med denne formen, slik at du kan putte flere ting og søtsaker i sekken. Du kan velge forskjellige farger på innsiden og utsiden.

Designet skal være kreativt og unikt

genial skolesekk

Våre redaktører har oppsummert de mest populære skolekeglene i det følgende bildegalleriet. Så la deg inspirere!

 Fotballpåminnelsene er også et godt valg for dekorasjon

bvb-skolesekk-fotball

kul og vakker skoletaske

kreativ skolesekk minions skolesekk

Tilbake til skolen strålende skolesekk

batman skoletaske  biler skolesekk ideer kul-skole-bag kule-skole-bag-tips kul og vakker skoletaske dino skolesekk fotballskolesekk gul skolesekk

kreativ-skole-bag-bil minion skoletaske  dukke-skole-bag-tinker ideer til dukke skoletaske robotskolesekk skole-bag-tinker- schultüte-kul og kreativ ideer til dekorasjon av skolesekk ideer til skolesekken skolesekk-kreativ-dekorasjon

tips til skolesekken se-skolesekk gjør-det-selv skolesekk super mario skolesekk

skolesekk for kvinner gjenbruk av skoletasker