Festbilder briller fargerike drinker frisk frukt

I dag har vi 5 tips og flotte bilder fra festplanleggingsblogger for deg om hvordan du kan underholde gjestene dine kunstnerisk og enkelt

Les videre og ikke glem å sende oss dine egne ideer som kommentarer.

Legg til noen spesielle ting: gjøre arrangementet spesielt med noen enkle elementer.

Og det er ingenting riktig eller galt med det. Noen benytter anledningen til å legge til forskjellige festdekorasjoner. Andre tar med et lite element eller to som gjør et kraftig inntrykk. Disse rørepinnene (et DIY -prosjekt på Confetti Pop) er enkle å lage og gir stemningsfulle farger. Legg merke til den ferske sommerpaletten på bildet nedenfor:

Ice Cream Treats – Festbilder og tips for lett og kunstnerisk underholdning

Festbilder iskrem deilige matdrinker

Festdekorasjonen er faktisk ikke et must. Du kan dekorere maten på stedet. På denne måten blir maten ganske enkelt en del av innredningen. Selv enkle delikatesser kan presenteres “med swing”, som isen fra SF Girl by the Bay i neste bilde.

Merket mat på et fancy grillfest med ost

Festbilder delikatesser kake deilig

Forenkle arrangementet ditt med etiketter på spesialitetene for mat og drikke

Etikettene hjelper faktisk festen din til å gå greit. Men det handler ikke om fargeuttrykk. Prøv å bruke håndlagde etiketter som vil være nyttige for gjestene dine. Hvorfor skal du bruke hele kvelden på å svare på hvilket stykke som er hvilket. Lim inn etikettene, og du vil ikke være ved bordet hele tiden. På bildet kan du se innholdsetikettene fra en Fancy Grilled Cheese Party av A Beautiful Mess:

Den neste ideen kommer fra A Subtle Revery! Ved å bruke sennep eller ketchup kan du skrive kjøttinstruksjonene for hver gjest.

Merkede hamburgerboller

Festbilder smørbrødsmørbrød

Gjør noe, kjøp noe

Vårt neste festhint: gjør noe og kjøp noe! Prøv å individualisere festen med et forfriskende ekstra, for eksempel med smaksatt vann. På A Cup of Jo finner du tre deilige vannoppskrifter: bjørnebær, sitrusblanding og ingefærmynte.

Smaksatt vann for en glad fest

Festbilder vannfrukter glassflasker

På festen til Camille Styles ser vi hvor vakker filosofien “gjør noe, kjøp noe” er. Laget: butternut squash og minipizza med blåmuggost. Kjøpt: elegante fløtepuffer som selges som frossenmat. På festen var det også catering og den deilige desserten fra moren til Camille. Så du trenger ikke lage mat og tilberede alt selv.

Lagde noe, kjøpte noe

Festbilder hjemmelagde kaker

Fullfør noe fra forrige kveld

Noen ganger kunne du bare ikke gjøre det hvis du ikke startet kvelden før. For eksempel kan du starte med iste på forhånd. Så det er veldig sikkert at drinkene i det minste vil være klare tidlig på morgenen.

Deilig iste

Festbilder deilig kald te fersk sommer

Du kan også kutte produktene på forhånd – sitronene til drikkene, jordbærene til desserten og grønnsakene til den sauterte sideretten. Så du trenger bare å lage mat og sette sammen før festen. Å kutte er et problem, planlegg fremover.

Skiver grønnsaker og frukt

Festbilder frukt eksotiske sitroner

Innlem stilen din i festen

Det siste festnotatet er å inkorporere stilen deres i festen. For eksempel ordner jeg alltid glassene i rader, med litt is eller mynte (for vann og te) og andre med spesielle søtsaker som ferskenpuré. Så jeg bruker mindre tid på å betjene gjestene. På bildet ser vi glass musserende vin fra Prosecco Kasse & Tønne:

Crate champagnefløyte & Tønne

Festbilder champagne idé deco ferske drinker

Til slutt har jeg en forrett som er enkel å tilberede og ser flott ut takket være de rosa pepperkornene og tanninet. For et enda bedre inntrykk kan du legge til maisflak og tørkede rosenblad. På bildet kan du se min berømte geitost -forrett av cupcakes & Bestikk:

Geitost med rosa pepparkorn

Festbilder ost rosa dekorasjon idé

Gikk jeg glipp av noe? Del tankene dine i en kommentar nedenfor …