Bilderammer-tinker-kreative-DIY-ideer-bilderammer-gjør-det-selv

Hvordan kan du lage kreative bilderammer

Bilderammer er en flott oppfinnelse: Ikke bare kan vi beholde minner fra unike øyeblikk med våre kjære i dem, men de dekorerer også våre egne fire vegger samtidig. Med litt innsats og litt kreativitet kan standardrammer fra Internett til og med utformes individuelt.

På denne måten kan du gi et rom en helt spesiell atmosfære og noe bestemt. Og hvis det ikke er nok for deg, så er det beste å lage dine egne bilderammer selv. Vi viser deg her hvordan du gjør det.

Individualiser bilderammer med selvklebende folie

Tinker bilderammer Dekk bilderammer med folie

For å individuelt designe en bilderamme med folie trenger du bare en standard plastramme i ønsket størrelse (f.eks. Tilgjengelig på rahmendirekt.de), Folie med favorittmotivet ditt og en saks. Litt dyktighet og tålmodighet er heller ikke dårlig, for filmen skal kuttes presist slik at alt ser ut og sitter pent til slutt. Når du velger rammen, må du sørge for at den er laget av plast og ikke tre, ellers vil den selvklebende filmen flå av igjen ganske raskt. Hvis du bruker folie med transparente elementer, kan du for eksempel bruke en plastramme med treutseende fordi det gjennomsiktige kornet ser spesielt vakkert ut.

Lag et tavlebrett av bilderammer og stoff

Lag bilderammer Lag et pinnebrett av bilderammer og stoff

Tinker bilderammer med tre applikasjoner på pin board fra bilderammer

For å lage et tavlebrett med en bilderamme, må du først stikke et tynt lag med kork på forsiden av rammens bakvegg, slik at bildene kan festes senere med små tavler. Bakveggen med kork kan deretter dekkes med stoff slik at pinnebrettet matcher resten av fargene i rommet enda bedre. Nå kan du lime mønstre fra forskjellige bånd på den som du ønsker, slik at det hele ser litt penere ut. Hvis du imidlertid bruker et veldig lyst mønstret stoff, kan du la båndet være ute slik at tappebrettet ikke ser for rotete ut til slutt.

Hvis du for eksempel lager pinnebrettet til et barnerom, kan du også sette aksenter på rammen med små treprogrammer, for eksempel små ugler. Når alt er klart, har både viktige notater og favorittbildene dine et verdig nytt sted.

Design memotavle med bilderamme og wire

Lag bilderammer av bilderammer og wire

En litt annen type pinboard kan enkelt lages ved å feste et hvilket som helst antall ledninger laget av håndverkstråd til enden av en bilderamme med små spiker. Det er best å velge en spesiell ramme for dette, for eksempel en Bilderammer av tre i et vintage -utseende. Slik at neglene på sidene av rammen ikke lenger kan sees på slutten, bare bind små buer av naturlig bast eller silkebånd rundt dem. Alle notater eller bilder kan nå også festes her med små treklyper.

Tinker -nøkkelholder med bilderamme

Lag bilderammer Lag ditt eget tastatur med bilderammer

Bilderammer trenger ikke alltid å brukes til å lagre og presentere bilder. Hvis du tar ut bakveggen og skruer små kroker inn i treverket på den ene siden av rammen, kan en bilderamme på vidunderlig vis omdannes til et nøkkelstativ for hele familien. Hvis du strekker en ledning av bånd under, kan du til og med feste små sedler til den. På denne måten glemmer ingen handlelisten lenger, tross alt, ingen går utenfor døren uten å gå forbi tastaturet og ta med leilighetsnøkkelen.

Lag bilderammer av naturlig tre selv

Tinker bilderammer Lag bilderammer av naturlig tre selv

Hvis de tidligere ideene for bilderammer ennå ikke var individuelle nok for deg, så er det bare å pusse på rammene selv. Dette er for eksempel veldig enkelt, med litt naturlig tre, litt tynt bånd og naturlig raffia til pynt. Virket for dette trenger ikke kjøpes; du kan enkelt samle det selv mens du går en tur. Drivved, som skylles opp av strømmen i utkanten av de fleste elver, er forresten veldig egnet. For å feste stroppene borer du bare små hull på endene av trebitene. Hvis det er mulig, bør en spesiell trebor brukes til dette, da drivvedet ellers splintrer eller til og med bryter veldig lett fordi det er veldig mykt. Når alt er klart, kan du også legge ved favorittbildene dine her med små treklemmer.