Lite har endret seg de siste sesongene når det gjelder solbeskyttelsesprodukter for utendørs bruk. Designkonseptene og mekanismene for installasjonen er modernisert. Innovasjoner sikrer en effektiv og miljøvennlig karakter. I tillegg oppfyller solbeskyttelsen flere funksjoner samtidig. Det innskriver seg også harmonisk i moderne hagedesign. Dette representerer igjen en utvidelse av interiøret oftere og oftere.Vi vil vurdere de kjente alternativene for solbeskyttelse i denne sammenhengen.

Fleksibel, effektiv og nøytral – det er moderne solbeskyttelse

fleksibel parasoll beige

Hvilke spesifikke alternativer er tilgjengelige for oss?

Pergolaen og andre verandaer som solbeskyttelse

Dekket område i hagen er et veldig godt alternativ for solbeskyttelse. Dette er permanente konstruksjoner som i stor grad bidrar til utvidelse av boarealet. Imidlertid begrenser de det åpne boarealet. Av denne grunn må de planlegges i god tid på forhånd.

Pergolaen regnes som et tradisjonelt alternativ, og tre anses vanligvis som et byggemateriale for dette. Baldakiner kan også lages av moderne materialer. De beskytter mot solens stråler og rommet nedenfor blir kult. Overbygde konstruksjoner bidrar også til å beskytte privat plass. De kan også ha en dekorativ effekt og tjene som vertikale hager.

Skygge seil er populære på grunn av den enkle installasjonen og atmosfæren de skaper

trekantet-parasoll-over-sittegruppen

Solbeskyttelse i stoff

De billige løsningene er stort sett laget av stoff. Dette er parasollene og solen seiler. De første er mer fleksible og enklere å installere. Den andre kan kjøpes til en lav pris og beskytte et stort område mot solens stråler. I dette tilfellet må du være spesielt oppmerksom på stoffets kvalitet. Den måtte beholde fargen lenge. I tillegg vil det også effektivt beskytte deg mot UV -stråler.

Stoffsolbeskyttelse inkluderer også markiser og pergolamarkiser. Installasjonen deres er mer kompleks og krever stabile vegger og gulv. Å løsne og rive av kan føre til svært ubehagelige konsekvenser. Blant annet kan du bruke den til å ødelegge hele bygningsstrukturen og til og med sette helsen til de tilstedeværende i fare.

Installasjonen må derfor være av høyeste kvalitet. Men hvis du velger disse, gir du uteområdet mye stil og maritim atmosfære.

Høye planter regnes som en naturlig sol og privat beskyttelse

hvit i kontrast til resten av hagen

Den naturlige solbeskyttelsen

Den naturlige solbeskyttelsen er egnet for hagen. Det handler om å plante utearealet på en slik måte at skyggen brukes så effektivt som mulig. Mesteparten av tiden er høyere planter strategisk plassert. Grønnere pergolaer med klatreplanter eller vinranker kan også gi hyggelig skygge.

Skreddersydde løsninger for solbeskyttelse blir mer og mer vanlig

solbeskyttelse naturlig hage

Hvordan skal vi ta et valg??

Før du tar et valg, må du nøye vurdere detaljene i hagedesignet ditt og angi dine prioriteringer. Tenk først og fremst på tilleggsfunksjonene som solbeskyttelse bør oppfylle. Bør han beskytte ditt private rom mot nysgjerrige øyne? Måtte han hjelpe til med å dele utområdet i soner? Skal personvernskjermen også ha en dekorativ rolle og hvilken akkurat?

Skriv ned dine helt egne svar og evaluer alle alternativer basert på i hvilken grad de oppfyller kriteriene dine. Vi ønsker deg en hyggelig sommer!

aksent i lys farge

blå solbeskyttelse også som en aksent

mørk brun sittegruppe

mørk grå minimalistisk moderne

elegant solbeskyttelsesstoff

en elegant måte kan også gjøres hjemme

tak på taket i gårdsplassen

markise kalesje

middelhavsstemning solbeskyttelse

moderne-sol-beskyttelse-for-terrassen-Копие

moderne kalesje i stoff

moderne grønn parasoll

oransje som en aksent på en minimalistisk terrasse

paradisets hjørne med stoff for solbeskyttelse

paradis under pergollaen

enkel takhage

svart parasoll

parasoll -industrial - Копие Solbeskyttelse på terrassen i landlig stil

solbeskyttelse for lekeområdet

solbeskyttelse svømmebasseng

solbeskyttelse over verandaen

solbeskyttelse og vannkilde dekorasjon

solbeskyttelse vannkilde

soling solbeskyttelse

over en treterrasse oransje

hvit baldakin i hagen

aksentert i blått av en parasoll i hagen

matchende farge til vintage -stilen

enkel design mye fleksibilitet solskjerming

stoff perfekt

Sitteområde med en nøytral, beroligende parasoll

solbeskyttelse brun grå moderne

solbeskyttelse i lyse og beroligende nyanser

solbeskyttelse naturlige møbler

solseil på fasaden

moderne solseil