Spesielt i vanskelige tider gir feiringer som påske mye lys inn i familien og samfunnet. Vi er allerede i nærheten av det i år. Vi har allerede publisert flere nåværende ideer for å organisere påsken 2020 på nettstedet vårt. I denne artikkelen finner du også noen lenker om hvordan du gjør dette. Vi er imidlertid sikre på at du nesten er ferdig med smykker og påskegaver. Hvis ikke, dra fordel av våre “siste minutt” -ideer. Nå er det imidlertid mer tid for å tilberede festmåltidene. Du finner informasjon på menyen her. Men den moderne, festlige borddesignen er ikke mindre viktig. Forresten, det kan gjøre resten av påskepynten overflødig hvis de er gjort veldig bra. Vi ser også på de festlige påskeborddekorasjonene som et eksperiment med trendy dekorasjonsideer. Noen av dem kan da inspirere deg til å redesigne hjemmet ditt i tråd med de siste trendene.

De tradisjonelle fargene har alltid en aktuell variasjon

Påskeborddekorasjoner - vakre servietter i oransje

Påskeborddekorasjoner – hageinspirasjon i moderne farger

Vårhagen har mer eller mindre de samme fargene hvert år. Dette inspirerer oss også til innredningen til påske. Det lysegrønne dominerer, men blir også peppet opp av gule og lilla aksenter. Nyanser av vårblomstene er alltid tilstede.

Finn de trendy ekvivalentene til disse fargene: Det er tips om dette i denne elementer. En enkel strategi for å dekorere med trendy farger ville være å bruke servietter kreativt. Disse kan lett finnes i de mest moderne av nyanser og mønstre. Du kan finne flere tips om påskefoldeteknikker her. Du kan også male noen påskeegg i disse trendy nyansene.

Et spesielt DIY -arbeid for borddekorasjonen

Duk - påskebordpynt

Moderne, minimalistisk og fargerikt

Vi kan ikke klare oss uten påskepynten bare av frykt for for mange smykker i minimalistisk design. En vanlig strategi for slike tilfeller vil være valg av dekorasjoner som skildrer påskeegg, kaniner, lam og andre populære påskesymboler i abstrakt form, eller som nesten bare gir en ide om dem. Men spesielt med borddesignet, som er sentrum for feiringen, bør du benytte anledningen til litt mer farge. Det blå er aktuelt for øyeblikket og innskriver seg samtidig pent i dekorasjonskonsepter. La denne eller en annen moderne farge dominere. Du kan selvfølgelig også velge helt nøytrale nyanser som hvit, brun, beige eller til og med svart. I dette tilfellet er det viktig at påsketemaet formidles på en like minimalistisk måte. Du kan legge en skål med egg i en eller annen nyanse på bordet. Det er fortsatt mulig å bruke andre figurer som smykker så snart de tilsvarer det monokrome påskeborddekorasjonskonseptet.

Denne dekorasjonen ser vintage og samtidig moderne ut takket være de blå tallerkenene

små kaniner på tallerkenen - påskeborddekorasjon

La rettene telle som bordpynt

Det er ingen vårmeny som ikke kan pyntes til påske. For eksempel ville påskeegg i en stor bolle på bordet ved siden av den vakre salaten være en aktuell og veldig enkel idé. Du har også mange alternativer med siderettene. Du kan forme og tilby dem i form av påskeegg eller til og med kaniner. Tross alt, selvfølgelig, ville alle være veldig glade for de spesielle kakene og kakepyntene. Hvis du gjør dette mens du spiser, trenger du neppe noen annen påskepynt. Sjokoladepåskeeggsmykkene vil garantert bli entusiastisk mottatt av alle.

Dessertene er ofte best mulig dekorasjon 

Kake- og muffinsideer Påskeborddekorasjoner

Unn deg vakre retter til påske

Har du lyst til å unne deg noe hyggelig i påsken? Serviset med tema er kanskje ikke den mest praktiske løsningen. Men vi innrømmer – i dag trenger vi godt humør og optimisme. Tallerkener i form av påskeharer eller påskeegg, boller og vaser som kyllinger og lignende ideer ville få et smil til ansiktet ditt. Du kan forresten dele ut noe av serviset til venner og bekjente som påskegaver etterpå. Selvfølgelig kan du like gjerne beholde alle rettene på hyllen og ta dem ut og bruke dem igjen neste år.

Enda mer dekorasjon i trendy nøytrale farger

Påskeegg i moderne naturlige farger. Påskborddekorasjoner

Et minimalistisk midtpunkt

Et minimalistisk midtpunkt og tilsvarende små aksenter ville være et annet veldig moderne konsept. Den naturlige dekorasjonen med en minimalistisk karakter tilsvarer helt stemningen i påsken 2020. Du trenger en høy gjennomsiktig vase, samt vårgreiner med få blomster. Du kan henge påskeegg av papir i de siste moderne fargene på den. I tillegg kan festlige servietter være i de samme nyansene. Internett er fullt av slike inspirasjoner. Vi liker spesielt ideen fra bildet nedenfor med de malte bokstavene som sammen utgjør God påske.

Påskeborddekorasjoner med et enkelt festlig budskap

Påskeborddekorasjoner med bokstaver - veldig fine

Enkelhetens magi

Påske fortryller med sin enkelhet. Symbolikken kan reduseres veldig. Likevel føler du deg glad og du er alltid varm på denne festivalen. Sannsynligvis også fordi våren kommer snart. Med det kommer håpet om bedre. På bildet nedenfor ser vi brød og druer, som refererer til kristen tro, eller til kroppen og det Kristi blod forholde seg. Du tror ikke det ville være en fantastisk idé til påske også?

Har du allerede ditt eget konsept for din moderne påskeborddekorasjon 2020?

Edel og minimalistisk påskeborddekorasjon for de mest krevende

Påskeborddekorasjoner vin og brød ideer

Et flott sentralt stykke, som er helt tilstrekkelig for påskedekorasjonen

Våren er her - påskborddekorasjoner

Du tror ikke en enkel bordløper til påske ville være flott og moderne?

Påskeharer DIY dekorasjon Påske 2020 påskedekorasjon

Du kan til og med lage disse påskeborddekorasjonene med barna

Påskebordsdekorasjoner - sjokoladekaker

Unn deg litt servise til påske!

Påskebordpynt - mange flotte blomster

Monokrom konsept i to kontrastfarger – det ser veldig trendy ut!

Påskebordpynt DIY ideer til påske

Nok en eksklusiv idé til påsken 2020

Påskeborddekorasjoner lyse ideer til servietter

Påskeborddekorasjoner for deg som liker skandinavisk minimalisme

Påskeborddekorasjoner Påskekaninretter

Denne dekorasjonen har et blandet vintage og moderne utseende 

Påskebord dekorasjon smykker blomster

Slik kunne påskedekorasjonen se ut i svart -hvitt

Påskeborddekorasjoner sorte kaniner ideer

Kaker og paier som pynt – men det gir mye godt humør!

Påskeborddekorasjoner kaker ved bordet - ideer

Sjokoladeeggdekorasjon - påskeborddekorasjon

Røde og oransje ideer Påskborddekorasjon

Du trenger virkelig ikke mye for den vakre, moderne påskedekorasjonen!

Vakre lys - flotte påskborddekorasjoner

Vakre servietter i rosa - påskborddekorasjon

Bordløper og tallerken - påskeborddekorasjon