Den varme årstiden er kort, og du kan allerede føle den kommende endringen til høst i luften. Dette er sannsynligvis et av de mest passende øyeblikkene for flotte, vakre sommerborddekorasjonsideer. Du vil nyte hvert øyeblikk mer intenst i løpet av de neste ukene. Våre ideer er enkle å etterligne og samtidig moderne. De naturlige og samtidig eksotiske notatene dominerer. De skjemmer bort alle sanser og vekker både gode følelser og appetitt. Med våre møbleringsideer til bordet kan du feire hvert måltid som noe spesielt. De enkle ideene kan forsterkes med litt kreativitet for spesielle anledninger.

Det sentrale stykket med hvetestengler er en fantastisk dekorasjonside med en dypere mening

Borddekorasjon hvetesenterdel borddekorasjon

Våre sommerborddekorasjonsideer

Tilbake til røttene

For noen tusen år siden gjorde folk det Urhvete og andre landbruksavlinger for første gang selv dyrket. Metodene var da fremdeles veldig primitiv, men det var nok til at befolkningen slo seg ned og begynte å bygge hus og innrede dem.

I krisetider som nåtiden, liker vi å gå tilbake til røttene våre. Vi husker hva menneskeheten har vært gjennom, hva som egentlig er viktig og hva – en liten sak. Dekorasjonsideer som vaser fulle av hvetestengler, midtstykker laget av disse og feltblomster eller kunstnerisk dekorerte boller med korn harmonerer med denne innstillingen. Samtidig skygger disse plantene bordet vårt i myke sommerfarger.

Kokosnøtter er en allsidig for helse og dekorasjon

Borddekorasjon kokos trender ideer

Sommerborddekorasjon med kokos

Sommerlig, eksotisk, sunn – kokosnøtten er en allrounder for omsorg – og mat. Dekorasjonsideene med den har en spesiell utstråling. Åpne kokosnøtten og la de forskjellige delene stå på bordet. Fordel annet dekorativt tilbehør i brun og myk kremhvit farge. Nyt følelsen av letthet og friskhet.

Enkle og kontrasterende dekorasjonsideer er en obligatorisk del av vakre feiringer

Sommerborddesign, borddekorasjon

Grønn-gul dekorasjon

Sett sommerbordet i et fantastisk humør med moderne, oppkvikkende fargepaletter. Ta for eksempel grønt og gult, fordi disse er friske og vises på mange forskjellige måter i sommernaturen. Forresten, med denne typen dekorasjon kan du også bruke mange urter, hvis aromaer vil holde mygg unna. Sommerborddekorasjonen med interessant løvverk i kombinasjon med grønne epler ville være moderne og stilig på samme tid. Hvis du vil ha noe mer eksotisk, kan du legge til et par lime.

De fargerike borddekorasjonene i boho -stil er trendy

Borddekorasjoner med romantisk teft

Nåværende sommerborddekorasjoner med høy kontrast

Hvordan foretrekker du å bruke kontraster i sommerborddekorasjonen 2021? Det er mange originale alternativer i den nåværende malingsgryten. Du bør ideelt sett bruke de grønne pastellfargene for bakgrunnen. Duker, servietter, vaser og annet tilbehør kan gjøres i disse nyanser. For å forvandle bordet til et komplett sommerverk kan du supplere det med vakre blomster i samme fargepalett. Bruk lyse røde aksenter med eksotiske frukter. Slik designer du bordet til slutt med høy kontrast på flere nivåer, i nøytrale og iøynefallende nyanser. Flate og runde former og urfolk og eksotiske biter av sommernatur er til stede der.

Kombiner solsikker med andre feltblomster for sommerbordet ditt

Borddekorasjon bryllup sommerbryllup

Solsikke dekorasjon

Solsikke dekorasjonen er definitivt noe klassisk, og det er derfor den er undervurdert i moderne konsepter. Det er synd, for det kan også se veldig moderne og stilig ut! Deres super mangfoldige aspekter kan understrekes av smarte kombinasjoner. For en moderne teft, design bordet som et svart -hvitt brett. Foran dette skinner solsikkene og andre gule aksenter som en sol. Alternativt kan du fordype disse sommersymbolene i en fantastisk fargebrann. For en fargerik teft og en drømmeferie, kombiner solsikkepynten med appelsiner, granatepler og appelsiner.

Subtil nautisk design pryder mange sommerbord denne sesongen

Sommerborddekorasjon i nautisk stil

Sommerborddekorasjon i nautisk stil

Strandferien og sjøen har vært litt vanskeligere for oss de siste to årene. Men minner om fantastiske feriestunder lever fortsatt og er mye verdt for oss. Gi borddesignet en nautisk teft ved å dekorere det med sand, skjell og ved å designe bordet i en blå og hvit fargepalett. Måltidene med fisk og sjømat smaker selvfølgelig spesielt deilig.

Vintage sommerborddesign med nautisk teft – moderne, men også klassisk

Sommerborddekorasjoner designtrender

Oppgrader sommerborddekorasjonene for din spesielle anledning

Alle syv sommerborddekorasjonsideer viser en merkbar sammenheng med naturen. Oppgraderingen deres for spesielle anledninger bør også være naturlig. Selv om du kan dekorere bordet mer diskret for hverdagen, bør du stole på overflod av dekorasjon til feiringer. Du kan fremdeles presentere sommersmykkene i spesialretter, skinnende vaser, stilige tallerkener og boller. For kveldsarrangementer kan du få sommerborddekorasjonene til å skinne med flotte lys og lys. Til slutt bør dekorasjonen av sommerbordet være underordnet et generelt tema. Hvis den generelle dekorasjonen er ensartet, ser den også mye mer høytidelig ut.

Start sommerdekorasjonen med en gang, for denne vakre sesongen er snart over, og vi bør ta med oss ​​så mye som mulig til vinteren!

Hva synes du om denne bryllupsdekorasjonen med solsikker?

Bryllup dekorasjon bord dekorasjon

Det nautiske temaet passer godt til en middag ved elvebredden

Sommerbordpynt ved sjøen

Den grønne og gule borddekorasjonen er veldig trendy for øyeblikket

Borddekorasjon kjøkkendekorasjonsideer

Borddekorasjon Trendy designideer

Spisebord eksotisk borddekorasjon

Kombiner til sommerbordet ditt med blomster i lyse farger

Spisebord landlig interiør

Spisebord nautisk borddesign

Spisebord sommer dekorasjon ideer

Hvis det er mulig, finn en naturlig vakker setting for din spesielle sommerlige anledning

Spisebord solsikkefelt

Spisebord flott nautisk design

Spisebord satt opp veranda

Ulike grønne nyanser med trendy pastellfarger – en fantastisk kombinasjon

Sommerbord dekorasjon ideer spisebord

Store trender ved spisebordet

Vintage Flair spisebord