Hvordan kan du designe en moderne minimalistisk leilighet på en unik måte? En mulig strategi er de overraskende fargekombinasjonene. Vi vil gjøre deg oppmerksom på 7 av disse. Vi viser til den flotte artikkelen fra vår kollega fra nettmagasinet http://www.apartmenttherapy.com. Vi fortsetter å gi deg 60 andre flotte forbilder.

Det som er spesielt med de neste eksemplene er følgende: De har en lystig karakter, men samtidig sliter de ikke på sansene. De er ideelt innskrevet i sesongtrendene gitt av de viktige fargeskolene.

Oker og rødme – en trendy kombinasjon

rosa gul brun

Veggedesign i oker og rødme

Det første designet er av Marie Claire Maison. Døren er aksent i okerveggdesignet. Den er malt en rosa farge som er veldig nær grensen med rødt. Kontrasten er veldig oppkvikkende, men samtidig kjenner du ingen spenning i rommet. Okeren inneholder mange nyanser som er emosjonelle og fulle av karakter.

Den rosa-røde fargen har en pastellkarakter og har dermed en nøytral effekt. Så, til tross for forskjellene, har begge nyansene mye til felles, og dette skaper en følelse av balanse.

Okerdøren er et blikkfang

rosa dør

Lakserosa og sur gul

Alle som er interessert i moderne interiørdesign, må alltid ha disse ideene for veggmaling i tankene. I det følgende fungerer de veldig godt som et par. Den sure gule utgjør bakgrunnen. Veggdesignet er fullt av karakter og rolig. Lakserose virker beroligende på sansene. Samtidig fremstår fargen veldig merkbar i denne sammenhengen og gir en flott aksent.

Veggedesign i ertgrønn og mynte

blå grønn

Ertegrønt og mynte

Denne kombinasjonen er ideell for alle som ønsker å fordype seg i mystikk, underbevissthet og intellektualitet. Men det fungerer også bra for de andre. Kombinasjonen av grønt og blått oppleves veldig ofte i naturen. Disse nyansene oppstår når det er en veldig interessant forekomst av lys. Slik veggdesign ville være moderne, men det ser veldig naturlig ut. Modellen beviser også at kombinasjonen av skitne farger og sprø nyanser kan føre til gode resultater.

Veggedesignet i blekkblått er veldig beroligende og reflekterende

blå rød

Veggedesign i blekkblått og neonorange

I prinsippet blir oransje alltid godt mottatt. Men visse farger utvikler sitt potensial spesielt godt. I dette tilfellet er det blekkblått. Begge fargene er komplementære i fargehjulet. Men hvis vi bruker dem med tilstrekkelig intensitet, kan de bevege følelsene våre sterkt. De fleste synes det er for mye. Her er det blå på grensen til det svarte og oransje er beriket med neon. Resultatet er friskt og inspirerende.

Lilla og rødt fungerer overraskende godt sammen

lilla rød

Lilla og rød

Det er faktisk en klassisk kombinasjon. Den ble brukt spesielt ofte i interiørdesign på 80 -tallet og blir nå tatt opp igjen. I denne intensiteten og lysstyrken som på bildet, ser det veldig moderne ut samtidig.

En feminin og veldig stilig kombinasjon

rosa grønn

Smaragdgrønn og tannkjøttrosa

Rosa og grønt er praktisk talt alltid en fantastisk kombinasjon. I dette tilfellet er de uvanlig mettede. Smaragdgrønn og tannkjøttrosa er like merkbare. De fungerer overraskende godt sammen.

Grått og hvitt kan fungere veldig godt i kombinasjon

gråhvit

Brun og grå

Hva skal det bety, ville mange av dere spørre? For noen er det praktisk talt ingen farge i denne kombinasjonen. På en eller annen måte er det sant, men det er sannsynligvis den mest elegante og ferskeste kombinasjonen av nøytrale farger. Balansen mellom varmt og kjølig er perfekt. I dette tilfellet vil det å legge til hvitt øke effekten.

Veggedesignideene som vises virker overraskende ved første øyekast. Men ikke for alle. Hvis du har inngående erfaring innen farger, virker de til og med veldig logiske. Her er de viktigste reglene på et øyeblikk:

  • Fargene gir liv til rommet gjennom kontrasten.
  • De har nok til felles at det ikke er noen ubehagelig spenning.
  • Pyntene må gjensidig forsterke egenskaper som appellerer til deg.
  • Fargene er veldig aktuelle.
  • Hent nå inspirasjon fra disse eksemplene og reglene. Prøv dristig med dine egne kombinasjoner.

beige lyse pastell nyanser lys gul

blå grønn

blå oransje svart

blå svart

blått og grått

blå hvit

blå hvit svart

blå hvit svart lilla

brun gul

brun oransje

brun oransje hvit

brun pastellblå

brun rød hvit

mørkeblå lyseblå

mørk rød brun

gul brun

gul brun hvit

gul grå

gul hvitt mønster

grå på grå på hvit

gråbrun

lyse grå aksenter

grå grønn

grårosa

grå og grå

gråhvit

gråhvitt speil

grønn beige

soverom

lyseblå hvit

lilla brun

lilla grå hvit

lilla grå hvitt kjøkken

lilla lys lilla

oransje blå gul

oransje brun

oransje gul

lilla brun

lilla grå

rosa rødt gull

rosa hvit

rosa rød hvit

rosa og hvitt

rosa hvit brun

rødt grønt gult lys

rød lys rosa hvit

svart grønn

uventet med brun rosa

hvit blå grå grønn

hvit brun svart

hvit grå blå

hvit rød oransje

som havet