gel negler akvarium turkis farge sølvglans

Hvordan du kan lage akvariumgel negler selv

Det skjedde til slutt: negledesign har nådd det punktet hvor det kan sies at det er en skikkelig revolusjon innen neglekunst. Akvariegel negler er den ubestridte varme trenden i dette området for 2015. Denne metoden handler ikke lenger bare om gel eller neglelakk.

Nei, kvinner her har en slags snøkule på neglene. I utgangspunktet handler det om hule akrylnagler som er fylt med babyolje, glitter, små partikler som fisk, blomster, hjerter og faktisk nesten alt. På denne måten kan du oppnå en akvarieeffekt, derav navnet.

Slike negler kalles ofte også aqua negler

gel negler akvarium design gjennomsiktig

Vi har undersøkt og funnet en flott guide for deg, hvis du til og med vil lage akvariumgel negler selv. Det er klart på forhånd at dette ikke er en lett sak, ikke sant? Du må ha en god dose manuell fingerferdighet og selvfølgelig mye tålmodighet. Hvis du er overbevist om at du har disse egenskapene i større eller mindre grad og er helt fast bestemt på å prøve det, er følgende guide beregnet for deg.

7 trinn til akvariumgel negler:

Første trinn:

Bestem deg først for størrelsen på spikertuppene du vil ha. Skaff det riktige akvariumgelspikersettet enten online, fra apoteket ditt eller selvfølgelig i spesialforretninger. Det er også en sprøyte i hvert sett, noe som er avgjørende for denne negledesignen.

2. trinn:

Forkort først to spikertupper til en ensartet lengde i tilfelle du ikke finner dem i settet. Lim dem deretter sammen og lag et hulrom mellom dem. La det hele tørke godt.

Fantasien kjenner ingen grenser

gel negler akvarium spiker design trend

3. trinn:

La det herde under UV -lampen. Ved hjelp av pinsetten eller sprøyten kan du nå legge til de små dekorative partiklene eller glitteret.

Fjerde trinn:

Fyll deretter hulrommet med destillert vann eller babyolje med sprøyten. Du kan også legge igjen litt ledig plass for å oppnå en enda mer interessant effekt.

5. trinn:

På slutten lukkes åpningen med akryllimet og limes deretter til spikeren.

Resultatet er bare fascinerende. Men det er også noen ulemper du absolutt bør vurdere.

Akvariumgel neglene er dessverre ikke spesielt egnet for daglig bruk og føles litt ubehagelige. I tillegg er disse ikke veldig holdbare og kan selvfølgelig ikke arkiveres.

Innsatsen er fortsatt verdt det. Bare gjør det! Det er definitivt mye moro.

Populære motiver er sjøen og måker

gel negler akvarium ny trend sjøfugl

Du kan også prøve det med mange glitrende blodplater

gel negler akvarium gjennomsiktig negledesign

Lim også dekorative steiner på den

gel negler akvarium rhinestones

Lag søte marine fauna på hendene

gel negler akvarium marine fauna fisk

Du kan også kombinere den med franske negler

gel negler akvarium spiker kunst gjennomsiktig

Hvis du liker det mer diskret

gel negler akvarietrend gjennomsiktig

Berik negledesignet med fargerike linjer og strass

gel negler akvarium vann engineering spiker design