Vi lever i spennende tider og blir konfrontert med nye utfordringer hver dag. Et virus har fullstendig forandret livet til alle rundt om i verden. Flere og flere mennesker jobber nå hjemmefra, og det vil neppe endre seg når som helst snart. For å jobbe effektivt og kreativt innenfor dine egne vegger trenger du et hjemmekontor. Å sette opp et eget rom som hjemmekontor er imidlertid ikke alltid mulig på grunn av begrenset boareal. Det er derfor man tenker opp nye, fleksible designalternativer. Vi ønsker å vise deg disse i dag. Har du allerede tenkt at hvis det ikke er nok plass, kan du også bruke plassen under trappen? Ja, det er akkurat her du kan sette opp et arbeidsområde og gjenvinne arbeidsgleden. Her er imidlertid hva du bør vurdere når du designer et arbeidshjørne under trappene. Vi gir deg smarte tips for et lite hjemmekontor på en liten plass.

Nisjen kan gjøres om til et arbeidsområde under trappene.

Arbeidshjørne under trappen, liten nisje, lyst, attraktivt skrivebord, stol, trekk av fuskepels, liten vegghylle

 Fleksibilitet er nødvendig i spesielt trange levekår.

Arbeidshjørne under trappene smart designidee integrert takbelysning i et lite rom

Plussene med et arbeidshjørne under trappen

Et arbeidshjørne under trappene er utvilsomt en smart løsning, spesielt i hus der du ikke kan sette opp et eget rom som hjemmekontor. Det store plusset i dette tilfellet er at du kan bruke nisjen under trappene uten å ta bort ekstra plass fra hvilket som helst rom. I tillegg er det et bevis på at du kan opprette et lite hjemmekontor omtrent hvor som helst. Dette er smarte ideer om hvordan du får mest mulig ut av det tilgjengelige boarealet. Når det er sagt, når du står overfor en alvorlig mangel på plass hjemme, aldri gi opp! Se etter nye måter å bruke det brukbare området på de fire veggene på en kreativ, effektiv og plassbesparende måte. Du vil også bli overrasket over hvor lite du trenger på jobb. De nødvendige møblene er et passende skrivebord og en komfortabel stol. Alt annet avhenger av dine personlige behov og ledig plass.

Et skrivebord og en komfortabel stol er en del av det grunnleggende utstyret til et arbeidshjørne under trappene.

Arbeidsområde under trappene veldig stilig design masse tre varme farger praktisk skrivebord komfortabel stol

Skap en positiv atmosfære i arbeidshjørnet under trappene.

Arbeidshjørne under trappene lite hjemmekontor moderne design positiv atmosfære hylle svart vase hvite blomster

Et annet plusspunkt ved arbeidshjørnet under trappene er det faktum at du kan jobbe der separat på den ene siden. På den annen side mister du ikke oversikten over alt som skjer i huset. Dette er virkelig en stor fordel for unge mødre som jobber hjemmefra og likevel må ta vare på småbarnene sine. Vi vil gjerne gi deg et annet godt tips her. Skap en hyggelig, positiv atmosfære i arbeidshjørnet under trappene. Du vil definitivt ha ledig plass ved siden av PC -en på skrivebordet. Sett en grønn der Potteplante, som også kan klare seg med lys. Dette gir et naturlig preg på det lille hjemmekontoret og oppdaterer det. Effekten er åpenbart merkbar. For å øke motivasjonen for å jobbe, kan du fortsatt finne noen få centimeter gratis i nisjen for ditt favorittbilde. Du vil snart innse at du kan jobbe veldig produktivt selv i et lite område.

 I arbeidshjørnet under trappen kan du jobbe produktivt selv om det er lite plass ….

Arbeidshjørne under trappen lite hjemmekontor i et lite rom PC blomstrende pottebue buelampe

…. uten å stille høye krav til miljøet.

Arbeidshjørne under trappene. Lite hjemmekontor. Lyse farger. God belysning. Hengende lampe på begrenset plass

To viktige aspekter å vurdere når du designer et arbeidshjørne under trappene

Mange huseiere avviser kategorisk ideen om å sette opp et lite hjemmekontor under trappen. Argumentene dine virker uslåelige – det er for lite lys og ikke nok plass. La oss se hvordan du bruker det i arbeidsområdet under trappene?

 Hver centimeter er verdifull når det er lite plass under trappene.

Arbeidshjørne under trappene praktisk design mange ting ryddige hyller

For å skape et koselig arbeidshjørne under trappene trenger du kreative fargeideer!

Arbeidshjørne under trappene, lite hjemmekontor, kreative fargeideer, munter romstemning

1) Sørg for at du har god belysning i nisjen under trappene

La oss være ærlige, det er i utgangspunktet lite naturlig lys under trappene. Et unntak er tilfellet når trappen går forbi husvinduet. Du kan se et slikt eksempel i vårt bildegalleri. Dette er imidlertid svært sjelden. Av denne grunn må du skape gode lysforhold for deg selv i arbeidsområdet under trappen. Folk kan jobbe der dag og natt, så du trenger nok lys. En bordlampe vil ikke være nok til å belyse hele hjørnet og gi deg det lyset du trenger når du jobber ved skrivebordet ditt. Alle som er godt bevandret i moderne rombelysning, vil definitivt stole på innfelte lamper, LED -lamper og spotter som belyser forskjellige områder av arbeidsområdet under trappene. Med dyktig målrettet lys kan du også gjøre arbeidet på ditt lille hjemmekontor under trappene veldig hyggelig. Du kan absolutt bruke den til å skape en tiltalende og innbydende atmosfære som oppmuntrer deg til å jobbe.

 Et godt belysningskonsept får dette lille hjemmekontoret til å se innbydende ut.

Arbeidshjørne under trappen lite hjemmekontor godt belysningskonsept innebygde lyskilder ser innbydende ut

 Vurder noen lyskilder!

Arbeidshjørne under trappen lite hjemmekontor godt belysningskonsept innebygde lyskilder ser innbydende ut

2) Sørg for at du har nok lagringsplass

På hvert hjemmekontor er lagringsplassalternativene spesielt viktige, fordi de sikrer god orden i rommet. Disse er imidlertid av største betydning i det lille hjemmekontoret under trappene. Så velg et praktisk skrivebord med flere skuffer. Selv om den er liten, kan den ha noen skuffer og rom under bordplaten, hvor du kan lagre viktige papirer og de vanlige kontorartiklene. Du kan også se etter andre lagringsalternativer. Avhengig av veggområdet kan du for eksempel få passende skap eller hyller. Plasser disse rundt skrivebordet slik at du har alt i nærheten. Vurder også å legge til noen hyller. Disse skaper en illusjon av luftighet og letthet i et lite rom. Det er akkurat det du trenger i arbeidshjørnet under trappene, ikke sant? Hvis du sikrer deg nok lagringsplass, vil du definitivt like å jobbe på et lite sted bedre.

 Et hjemmekontor under trappen kan være så stilig!

Arbeidsområde under trappene stilig design lite hjemmekontor for å bli forelsket i innebygd lys

 Gi vintage -skrivebordet en ny sjanse!

Arbeidshjørne under trappene lite hjemmekontor vintage skrivebord tinnnostalgi

Hvis du mangler flere ideer for å designe et arbeidshjørne under trappene, så rull ned! La deg inspirere av våre bildeeksempler og få mest mulig ut av det lille rommet under trappene!

Mye dagslys kommer inn i dette arbeidsområdet gjennom vinduet og gjør atmosfæren munter.

Arbeidshjørne under trappene. Hjemmekontor, klassisk design, stort vindu, mye dagslys, munter stemning

En utmerket idé for et lite hjemmekontor under trappene!

Arbeidshjørne under trappen lite kontor moderne og praktisk designet utmerket idé

Arbeidshjørne under trappen elegant interiørdesign moderne praktisk tiltalende PC to stoler

 For mye veggdekorasjon får nisjen til å se rotete ut.

Arbeidshjørne under trappene, lite hjemmekontor, for mye veggdekorasjon til å se rotete ut

 Prøv å unngå rot!

Arbeidshjørne under trappene, lite hjemmekontor, rotete med mange ting

Arbeidshjørne under trappen lite hjemmekontor på lite plass skrivebordstol vegg tapet svart bakgrunn blomstermønster nostalgisk

Arbeidshjørne under trappen laget av tre i hvitmalt rustikk interiørdesign moderne hjemmekontor mye teknologi