Alle som ønsker å gå ned noen kilo til jul er definitivt interessert i trendy ernæringsmetoder som fører til ønsket vekttap. Tilhører du også gruppen? Og har du hørt om middagsavbestilling? Hvis ikke, har du kommet til rett sted i dag! Fordi vi har å gjøre med nettopp denne dietttrenden, som er basert på å ikke spise middag. Imidlertid er det veldig vanskelig å si på forhånd om denne dietten vil fungere godt for deg eller om den ikke har noen effekt på vekten. I første omgang krever avbestilling av middag mye disiplin og sterk viljestyrke. I tillegg avhenger vekttapet av mange individuelle egenskaper til diettene og av deres generelle helsetilstand. I tillegg er det alltid delte meninger om fordeler og effekter av middagskansellering, akkurat som med alle andre diett. Men hvis avholdenhet fra å spise om kvelden faktisk kan kaste ekstra kilo, vil vi forklare i det følgende.

Middagsavbestilling betyr å hoppe over middag!

Dinner Cancelling Utelat Dinner Woman avviser tom tallerken

Hva ligger bak den trender som avbryter middagen?   

Folk som er overvektige og de som ønsker å gjenvinne drømmeskikkelsen, søker stadig etter en ny, sunn og effektiv metode for vekttap. Avbestilling av middag er akkurat den enkle og naturlige måten å kaste noen kilo på. Som navnet antyder, er denne dietten en diett uten middag.

Det betyr at dagens siste måltid skal være mellom 16.00 og 17.00, men ikke senere. Etter å ha spist sent på ettermiddagen, har du ikke lov til å konsumere noe og heller ikke avstå fra drikker som inneholder kalorier. Bare drikke mineralvann, usøtet urtete eller grønn te er tillatt. Det grunnleggende prinsippet for avbestilling av middag er å ha en faste på minst 14 timer mellom ettermiddagsmiddagen og frokosten. Det er den eneste regelen for denne dietten: bare hopp over middagen! Det anbefales å avlyse middag minst en gang i uken. Enda bedre to eller tre ganger!

Å ikke spise middag sies å føre til vekttap.

Middag avbryter Hoppe over middag fører til vekttap Kvinne tomme tallerkener

Vårt tips: Hvis du vil prøve å avbryte middagen, drikk rikelig med vann om kvelden. Så du føler deg ikke sulten, vannet øker stoffskiftet og blokkerer matlyst. Du kunne ikke gå til kjøleskapet på kjøkkenet midt på natten!

 Urtete om kvelden er bedre enn et stort måltid.

Avbestilling av middag Unngå å spise middag på kvelden, drikk urtete i stedet for å spise overdådige måltider

Avbestilling av middag fører til vekttap og har en positiv helseeffekt

Når det gjelder avbestilling av middag, kommer det alltid ned på kaloriene. Ved å hoppe over middagen reduserer du definitivt mengden kalorier i kroppen din. Færre kalorier i dette tilfellet betyr mindre energi. Logisk sett begynner fett å brytes ned i kroppen og du går ned i vekt selv mens du sover. Din daglige balanse er lavere på grunn av hoppet over middag og færre kalorier, noe som fører til vekttap. Hvis du følger denne dietten riktig (uten snacks med høyt kaloriinnhold i mellom!) Du kan gå ned 1 kilo per uke.

 Å ikke spise om kvelden betyr færre kalorier i kroppen.

Avbestilling av middag Avstå fra å spise middag til kl. 16 eller 17. Spis færre kalorier

Avbestilling av middag gjør deg ikke bare slank, men også vakker! Dietten har en gunstig effekt på din generelle helse. Å ikke spise middag fører til en bedre og sunnere natts søvn. Det har også en anti-aging effekt. Å spare kalorier har en positiv effekt på hormonnivået ved å frigjøre flere veksthormoner. Melatonin og somatropin produseres i store mengder i kroppen om natten. Disse to hormonene sies å ha en foryngende effekt. I den 14-timers faste fasen regenererer kroppen fordi den ikke bruker energi til fordøyelsesprosesser. Om morgenen våkner du våken og ser friskere og yngre ut! Flott rett?

Vekttap og en god anti-aging effekt er åpenbare her!

Avbestilling av middag Hopp over middagens vekttap og anti-aging effekt positive sider av dietten

Andre fordeler og visse ulemper ved at middagen avbryter dietten

Som enhver annen diett har middagsavbestilling sine støttespillere og motstandere. Plussene er imidlertid åpenbare. Det effektive vekttapet og den gode anti-aldringseffekten er de positive sidene ved denne dietten. I tillegg er middagsavbestilling et enkelt kosthold og lett å følge hvis man er disiplinert og har en sterk vilje. Det er bare en regel her – hopp over middagen! Du sover bedre og mer fredelig på tom mage. Personer som har fulgt denne dietten har lavt kolesterol og lav risiko for å utvikle diabetes eller kardiovaskulær sykdom. Dette fullfører listen over fordeler med denne dietten.

Du kan spise til kl. 17.00.

Avbestilling av middag Avstå fra fest på middagsfatet til kl. 17.00

Denne dietten har imidlertid en viktig, først og fremst sosial, ulempe. Vanligvis kommer familien sammen om kvelden, eller du møter venner og kolleger etter jobb. Da må du faste i henhold til Dinner Cancelling? Det er det negative sosiale aspektet av dietten. Hvis du overvinner dette, kan du fortsette med kveldsavholdenhet! Og vær oppmerksom på: Å avstå fra middag bør ikke nødvendigvis bety å ha mye frokost om morgenen og ukontrollert. Ellers vil du ødelegge effekten av middagsavbestilling!

Spis et sunt kosthold og ikke vær veldig streng med deg selv!

Kan du gå uten mat på en stor familiefeiring??

Avbestilling av middag Hopp over middagen store familiefeiringen på tallerkenen mange retter

 Vil du gå ned i vekt til jul? Prøv det deretter!

Middag avbryter Foregående middag til jul gå ned i vekt og prøve verdifulle spisebord familiegjenforeninger

Noen ganger er det bedre å hoppe over middagen!

Middag Avbryter Hopp over middag Ung jente avviser tallerken med middag

 Husk at søtsaker er tabu på enhver diett!

Avbestilling av middag Avstå fra å spise middag med hvilken som helst diett. Søtsaker er tabu og ikke kake